Tuotteet hakusanalla honigräsente (4)

Hasselpähkinätahti

Hasselpähkinätahti

Pähkinäpastat ovat erittäin hienoksi jauhettujen paahdettujen pähkinöiden massaa. Korkealaatuisia pähkinäpastojamme käytetään usein praliinitäytteiden, moussejen tai rapeiden kerrosten valmistuksessa kakuissa ja erityisesti jäätelön valmistuksessa.
Rapsihunaja

Rapsihunaja

Kun lumi on sulanut pelloilta ja aurinko paistaa päivä päivältä yhä pidempään ja voimakkaammin, Pohjois-Saksa muuttuu toukokuussa keltaisten rypsikukkien mereksi. Tänä vuodenaikana ilma tuoksuu ainutlaatuiselta makealta, kukkaiselta rypsikukkien aromilta. Meidän mehiläisemme ovat tänä aikana väsymättömästi keräämässä rypsikukkien nektaria ja säilyttämässä niiden ainutlaatuista tuoksua koko vuodeksi. Kun avaa purkin rypsihunajaa, on kuin pitäisi käsissään pientä pala kevättä. Sen miedon-makean tuoksun vuoksi tätä hienoa, kermaista, vaaleaa hunajaa ei saa puuttua yhdeltäkään aamiaispöydältä täydellisen energian aloituksena päivälle!
Latvialainen Kanervahunaja

Latvialainen Kanervahunaja

Latvia: Laaja nurmikkojen, kurkien, mäntymetsien ja meripihkarantien maa tarjoaa erityisen aromikasta latvialaista kanervahunajaa puhtaine kanervamaisemineen. Tarjotaksemme teille tätä huippuhunajaa, olemme pitkään etsineet parasta kanervahunajaa latvialaisilta mehiläistarhaajilta ja voimme nyt vihdoin tarjota sitä teille. Se on peräisin mehiläistarhasta Riianlahden eteläpuolelta Kurzeme/Kurlandista, ja se on kerätty korkealla ammattitaidolla ja suurella rakkaudella. Jos pidät aromikkaasta hunajasta, tämä kanervahunaja on paras valinta sinulle!
Ruotsalainen Vadelman Kukkahunaja

Ruotsalainen Vadelman Kukkahunaja

Vadelmakukkahunaja on erityinen ruotsalainen hunajaspesialiteetti. Kun luonto Ruotsissa pohjoiseen mentäessä muuttuu yhä enemmän mustikoiden ja puolukoiden hallitsemaksi, ja aivan pohjoisessa myös lakkojen, eteläinen Ruotsi tunnetaan vadelmakasvien runsaudestaan metsänreunoilla. Tämä hunaja tulee pienestä mehiläistarhasta Kalmarin läheltä, ja se on Hanse Hunajalta. Mehiläiset elävät siellä kauneimmassa luonnossa ja nauttivat varhaiskesällä monista luonnonvaraisista vadelmakukista. Maku on lempeän pehmeä ja silti hyvin tyypillinen hyvälle vadelmakukkahunajalle. Yhdessä sen kermaisen koostumuksen kanssa se on enemmän kuin sopiva sunnuntaiaamiaiselle.