Intensiivisellä, ainutlaatuisella maullaan Parmigiano Reggiano -juusto ilmentää alueensa historiaa ja perinteitä. Valmistamme sitä suurella intohimolla ja huolella kauniilla Reggio Emilia -kukkulalla. Kaksi juustotehdastamme, Colline di Selvapiana e Canossa -juustotehdas (rekisterinumero 417) ja Colline del Cigarello e Canossa -juustotehdas (rekisterinumero 320), ovat tuotantomme sydän ja sielu, jossa seuraamme perinteisiä menetelmiä taataksemme tuotteen laadun ja aitouden. Tarjoamme myös erityisvalikoiman vuoristosta peräisin olevaa Parmigiano Reggiano -juustoa, luomua Parmigiano Reggiano -juustoa sekä Parmigiano Reggiano -juustoa, joka on valmistettu vain italialaisista Pezzata Rossa -lehmistä, mikä lisää valikoimaamme.
Erottaen sen tunnistettavan voimakkaan maun, PDO Pecorino Romano -juusto kiteyttää vanhan, aitojen italialaisten perinteiden. Valitsemme huolellisesti parhaat kokonaiset juustopyörät tästä hienosta juustosta sertifioiduista tiloista Lazio-, Sardinia- ja osittain Toscanan alueilta. Jokainen kokonainen juusto arvioidaan asiantuntijoidemme toimesta, jotta voidaan taata Pecorino Romanon ainutlaatuinen luonne ja laatu, tarjoten siten asiakkaillemme valikoiman, joka juhlii gastronomista perintöä ja alueemme rikkautta.