Karamelli on meille parasta kultaisen ruskeana ja kermaisen pehmeänä, maussa on mausteinen vivahde.
Karamellisiruuppi kuuluu viiden parhaan siirapin joukkoon, joten se on ehdoton MUST jokaiselle kahvilalle. Se korostaa kahvin aromia ja harmonisoituu täydellisesti vaahdotetun maidon kanssa. Se sopii myös erinomaisesti vaaleisiin ja tummiin frappéihin tai makua antavaksi elementiksi hienolle crepesille.
Vaahterasiirappi valmistetaan sokerivaahteran puun mehusta.
Maku: hieman karamellinen – makea
Aroma: hieman karamellinen
Väri: meripihkanvärinen
Talven päättyessä puut alkavat kuljettaa kasvi-mehua juuristaan silmuun. Kerätty puunmehu suodatetaan ja puhdistetaan ensin, kunnes se tiivistetään edelleen prosessissa vaahterasiirapiksi.
Tässä prosessissa puunmehun luonnollinen sokeri karamellisoituu ja antaa siirapille sen ainutlaatuisen maun.
Toimitamme vaahterasiirappimme sekä luomu- että tavallisessa laadussa.