Vuonna 1921, kun Marcel Alcide Rième valmisti ensimmäiset sitruuna-, minttu- ja granaattiomenasiirappinsa, hän oli varmasti kaukana siitä, että tuoteperheestä tulisi näin menestyksekäs! Klassisia, virkistäviä, herkullisia ja ainutlaatuisia siirappeja. Rième on aina löytänyt inspiraationsa luonnosta; Franche-Comtén maisemat, kukat, hedelmät ja elinvoima antavat hänen siirapeilleen ainutlaatuisen ja autenttisen maun. Luonnollisista uutteista valmistetut, jotka tunnetaan intensiivisesti hedelmäisistä tuoksuistaan, arvostettuja tasapainoisen makean makunsa ja miellyttävän koostumuksensa vuoksi, Rième-siirapit tarjoavat aitoa nautintoa.
Karamelli on meille parasta kultaisen ruskeana ja kermaisen pehmeänä, maussa on mausteinen vivahde.
Karamellisiruuppi kuuluu viiden parhaan siirapin joukkoon, joten se on ehdoton MUST jokaiselle kahvilalle. Se korostaa kahvin aromia ja harmonisoituu täydellisesti vaahdotetun maidon kanssa. Se sopii myös erinomaisesti vaaleisiin ja tummiin frappéihin tai makua antavaksi elementiksi hienolle crepesille.
Vaahterasiirappi valmistetaan sokerivaahteran puun mehusta.
Maku: hieman karamellinen – makea
Aroma: hieman karamellinen
Väri: meripihkanvärinen
Talven päättyessä puut alkavat kuljettaa kasvi-mehua juuristaan silmuun. Kerätty puunmehu suodatetaan ja puhdistetaan ensin, kunnes se tiivistetään edelleen prosessissa vaahterasiirapiksi.
Tässä prosessissa puunmehun luonnollinen sokeri karamellisoituu ja antaa siirapille sen ainutlaatuisen maun.
Toimitamme vaahterasiirappimme sekä luomu- että tavallisessa laadussa.