Tuotteet hakusanalla kosmetiikka (35)

Vanilliini

Vanilliini

Vaniiliini on erittäin aromaattinen orgaaninen kemiallinen yhdiste (vaniiliiniglykosidi), joka on vastuussa vaniljan ainutlaatuisesta ja herkullisesta aromista ja mausta, joka syntyy luonnollisesti vaniljatangossa. Se on orgaaninen kemiallinen yhdiste, joka koostuu bentseenirenkaasta, johon on korvattu kolme funktionaalista ryhmää: aldehydi, hydroksyyliryhmä ja metoksiryhmä. Se on yksi vaniljan tuoksun komponenteista. Synteettisesti guajakolista johdettu vaniiliini saadaan paperin valmistuksessa syntyvästä lipeästä. Maku on tärkein ominaisuus, joka erottaa vaniiliinin vaniljasta. Synteettisellä vaniljan korvikkeella on voimakkaampi maku kuin kasvin luonnollisella hedelmällä. Se esiintyy hienoina valkoisina tai hieman keltaisina kiteinä.
Vanilliini

Vanilliini

Vaniiliini on erittäin aromaattinen orgaaninen kemiallinen yhdiste (vaniiliini-glukosidi), joka on vastuussa ainutlaatuisesta ja herkullisesta vaniljan tuoksusta ja mausta, jota esiintyy luonnollisesti vaniljatangossa. Se on orgaaninen kemiallinen yhdiste, joka koostuu bentseenirenkaasta, jota korvataan kolmella funktionaalisella ryhmällä: aldehydi, hydroksyyliryhmä ja metoksiryhmä. Se on yksi vaniljatuoksun komponenteista. Synteettisesti guajakolista valmistettu vanilliini saadaan lipeästä, joka syntyy paperinvalmistuksessa. Maku on tärkein ominaisuus, joka erottaa vanilliinin vaniljasta. Synteettisellä vaniljan korvikkeella on voimakkaampi maku kuin kasvin luonnollisilla hedelmillä. Se esiintyy hienojen valkoisten tai hieman keltaisten kiteiden muodossa.
Kaliumsorbaatti

Kaliumsorbaatti

Kaliumsorbaatti on erittäin tehokas, turvallinen ja myrkytön elintarvikeaine. Vaikka kaliumsorbaatti on yksi monista säilöntäaineista markkinoilla, se on yksi parhaista, koska se on vaaraton ja monikäyttöinen. Kaliumsorbaatti tuotetaan pääasiassa synteettisesti. Se on mauton ja hajuton jauhe. FDA:n mukaan sitä pidetään turvallisena käyttää, koska se hajoaa kehossa vedeksi ja hiilidioksidiksi. Se on luettelossa säilöntäaineista, joita voidaan käyttää kosmetiikkatuotteissa rajoitusten kanssa. Sen enimmäispitoisuus lopullisessa tuotteessa on 0,6 %, laskettuna sorbiinihappona. Se toimii parhaiten happamassa ympäristössä; muuten sen ominaisuudet ovat paljon heikompia.
Kaliumsorbaatti

Kaliumsorbaatti

Kaliumsorbaatti on erittäin tehokas, turvallinen ja myrkytön antioksidantti elintarvikkeille. Sen monipuolisuuden ja vaarattomuuden vuoksi sitä pidetään yhtenä parhaista säilöntäaineista markkinoilla. Se tuotetaan pääasiassa synteettisesti ja se on mauton ja hajuton jauhe. Se on lueteltu säilöntäaineena, jolla on rajoituksia käytössä kosmetiikkatuotteissa, ja sen enimmäiskäyttökoncentratio on 0,6 %, laskettuna sorbiinihappona. Sen tehoa parannetaan happamissa ympäristöissä. Kaliumsorbaatin säilyvyysaika on 24 kuukautta, ja Foodcom S.A. tarjoaa sitä 25 kg:n säkeissä. Kaliumsorbaattia käytetään yleisesti pakatuissa elintarvikkeissa pilaantumisen estämiseksi tuotannon ja pakkaamisen aikana sekä koko säilyvyysajan. Rajoitetuissa pitoisuuksissa se on myös turvallista käytettäväksi kosmetiikassa ja sitä löytyy erilaisista kosmetiikkatuotteista, kuten kasvovoiteista, öljyistä, voiteista ja hiustuotteista.
Vanilliini

Vanilliini

Vanilliini on orgaaninen yhdiste, joka löytyy vaniljatangosta ja on vastuussa sen miellyttävästä tuoksusta ja ainutlaatuisesta mausta. Siinä on kolme funktionaalista ryhmää - aldehydi, hydroksyli ja metoksi - kiinnittyneenä bentseenirenkaaseen. Vaikka sitä voidaan synnyttää guaiakolista ja eristää paperinvalmistusjätteestä, sitä käytetään yleensä makuaineena elintarviketeollisuudessa. Vaikka synteettisellä vanilliinilla on voimakkaampi maku kuin luonnollisella vaniljalla, sitä käytetään usein korvikkeena sen alhaisemman hinnan ja pidemmän säilyvyyden vuoksi. Se on saatavilla valkoisina tai keltaisina kiteinä ja sitä voidaan säilyttää viileässä, kuivassa paikassa jopa kaksi vuotta. Vanilliinia on saatavilla 25 kg:n säkeissä. Vanilliinilla on monia käyttötarkoituksia eri teollisuudenaloilla, mutta sitä käytetään pääasiassa makuaineena elintarviketeollisuudessa, erityisesti makeisteollisuudessa. Sitä käytetään myös kosmetiikassa ja hajuvesissä, tupakkatuotteissa, ilmanraikastimissa ja kemiallisena reagenssina.