Tuotteet hakusanalla kuivaus (5)

Suolattu Pancetta mustapippurilla

Suolattu Pancetta mustapippurilla

Suolattu ja kuivattu pancetta 2 kuukauden ajan 50 % Duroc-rotu sianlihasta, päällystetty mustalla pippurilla.
Teruelin alkuperämerkinnällä varustettujen kinkkujen tuotanto

Teruelin alkuperämerkinnällä varustettujen kinkkujen tuotanto

Casa Vieja haluaa aina säilyttää perinteisen maun kaikissa tuotteissaan, ja siksi heidän kinkkunsa kypsyvät parhaissa valo-, lämpö- ja kosteusolosuhteissa tarkalleen oikeaan kypsymispisteeseen. Casa Vieja -kinkkujen huolellinen valmistusprosessi alkaa tarkalla porsasvalinnalla. Porsaat kasvatetaan valvotuilla tiloilla, ja niiden kasvatusjärjestelmät noudattavat tiukkoja alkuperämerkinnän sääntöjä. Kinkun hidas ja luonnollinen kuivaus yhdessä tiukkojen terveysvalvontojen ja huolellisen huomion kanssa koko prosessin aikana tuottaa arvostettua kinkkua ja makkaraa.
Luonnollisesti suolattu pekoni

Luonnollisesti suolattu pekoni

Suolattu ja kuivattu pancetta kahden kuukauden ajan, peräisin 50 % Duroc-rodun sioista.
Varasinkku ilman luuta 18-22 kuukautta - Varasinkku ilman luuta iholla 18-22 kuukautta kuivatettu

Varasinkku ilman luuta 18-22 kuukautta - Varasinkku ilman luuta iholla 18-22 kuukautta kuivatettu

Serrano Reserve -kinkku, jonka kuivausaika on 18–22 kuukautta, ja keskimääräinen korkea paino ja rasvaprosentti, miedolla maulla ja hyvin vähäisellä suolalla. Tämä on luuton kinkku, jossa on koko nahka takana.
Bodega Kinkku Jalka 15-16 Kuukautta - Bodega Kinkku Jalka Leikkaus V 13-14 Kuukautta Kuivattu.

Bodega Kinkku Jalka 15-16 Kuukautta - Bodega Kinkku Jalka Leikkaus V 13-14 Kuukautta Kuivattu.

Serrano-kinkku bodega, jonka kypsyminen on vähintään 15 kuukautta, keskimääräisellä painolla ja rasvaprosentilla. Tämä on kinkku, jossa on jalka ja V-muotoinen leikkaus ihossa takana.