Iberialaisista sioistamme valituista lihoista valmistettu Tammi-ruokittu Iberialainen "Luonnollinen" Chorizo esittelee intensiivisen punaruskean värin, pehmeän tuntuman ja keskitason kovuuden, jossa voimakkaasti erottuu valmistuksessa käytetty paprika. Iberialaisesta presasta saatu intensiivinen ja tunkeutuva maku tekee Chorizostamme voittajan vaativimmillekin makuhermoille.
SKU:N / A
Toimituspaino:N / A
Korintin viinirypäle VIJAYA on pieni, musta. Makea ja hieman hapokas, se on siemenetön, täydellinen jälkiruokiin, riisipuuroon, leivonnaisiin, kekseihin…
VIJAYA tarjoaa myös laajan valikoiman kuivattuja viinirypäleitä tyydyttääkseen makeanhimoisimmat... Löydät ne Kuivattujen hedelmien osiosta.
Viite: 20701
COMPACT swift -kuivaimet on suunniteltu joustavuus mielessä. Ne tarjoavat integroidun ratkaisun, joka yhdistää raaka-aineen kuivaamisen ja kuljettamisen yhteen yksikköön. Kuivaimet ovat saatavilla kahdessa versiossa, ja kummassakin on yksi kuivausastia, jonka koko on 80 tai 150 litraa, sekä jopa 2 suppiloautomaattia, joiden kapasiteetti on 4 litraa kukin. COMPACT swift A -kuivain on varustettu edistyksellisillä toiminnoilla, kuten kastepisteen hallinnalla ja kuivan ilman kuljetustoiminnolla linjan puhdistuksella.
Modernin 7 tuuman värinäytön ja kosketusnäytön ansiosta kaikki kuljetus- ja kuivaustoiminnot voidaan näyttää ja valvoa käyttäjäystävällisellä tavalla. 16 käyttäjäkieltä voidaan valita helposti.
Teknologia: adsorptiokuivaimet, granulaatin kuivaus
Prosessi: ruiskupuristus, ekstruusio
Materiaalin läpivirtaus: keskikokoinen - suuri
Kastepiste: -40 ~ -70°C
Taulun pinta on valmistettu korkealaatuisesta valkoisesta lakatusta teräksestä. Huolellinen prosessi pinnan päällystämiseksi erityisellä lakalla takaa hyvän kontrastin ja suojaa sitä tussien musteen imeytymiseltä. Tämä varmistaa taulun helpomman puhdistamisen ilman tahroja.
SKU:TSC7128
Elokuussa korjattu laventeli erotetaan kuivista varsista ja lehdistä. Tämän seurauksena saadaan kauniin violetin värisiä ja upean tuoksuisia kuivattuja laventelinkukkia. Voit ostaa kuivattua laventelia suoraan tuottajalta. Myymme kuivattua laventelia, joka on suoraan Scentwindin tuottamaa.
Haluatko pitää autosi raikkaana ja vesivapaana pesun jälkeen? Erityisesti suunniteltu tuotteemme estää naarmuja ja tahroja sekä nopeuttaa kuivumista rikkomalla veden pintajännityksen. Se suojaa myös maalivaurioilta, kuten hapettumiselta, pölyltä, UV-säteiltä, haalistumiselta ja vanhenemiselta. Lempeä koostumus ei sisällä happamia tai emäksisiä aineita ja takaa ammattimaisesti pestyn, kiiltävän ja suojatun ajoneuvon. Käytä sitä pitkäkestoiseen kiiltoon ja suojaan.
Saat tämän 100 g:n saippuan kierrätettävässä pakkauksessa. Tämä 10 % rasvainen saippua on valmistettu korkealaatuisesta monikukkahunajasta, joka tulee lorraineilaiselta mehiläistarhaajalta. Se on myös rikastettu luomusheavoilla, joka huolehtii ihostasi. Hunajan hyödyt ovat lukuisat: ikääntymistä estävä, kosteuttava, antioksidanttinen, hunaja suojaa ihoa UV-säteiltä ja helpottaa sen uusiutumista. Lisäksi hunaja imee ja sitoo kosteutta, jättäen ihosi raikkaaksi ja joustavaksi. Tämä saippua sopii kaikille ihotyypeille.
Kaksikammiojärjestelmä TWINDOS on kompakti, automaattinen liuotuslaite erätoimintaan, joka tuottaa erittäin tehokasta polymeeriliuosta.
KUIVA-POLYMEERILIUOTUSLAITE RETENTIOON – ERÄJÄRJESTELMÄ
Twindos on automaattinen jauhepolymeeriliuotuslaite, joka tuottaa erittäin tehokasta polymeeriliuosta, jota käytetään sekä retentiossa että muissa sovelluksissa.
Kahden kypsymis- ja annostelukammion vuorottelutoiminnan ansiosta flokkulointiaineen kypsymisaika on 60 minuuttia.
Radiotaajuusteknologia perustuu sähkömagneettisiin kenttiin, jotka tuottavat lämpöä tuotteen sisällä ja mahdollistavat nopean vulkanoinnin muutamassa minuutissa.
Koska kyseessä on endogeeninen prosessi, ei tarvita kalliita ja raskaita metallimuotteja: tyynyt ja patjat voidaan vulkanisoida kevyissä ja edullisissa muoveissa, mikä mahdollistaa joustavamman muotoilun ja valmiin tuotteen helpon ja nopean irrottamisen.
Myös kuivausprosessi on äärimmäisen nopea: vesi haihtuu samanaikaisesti pinnalta kuin sydämestä (myös muotoillussa tuotteessa), jättäen tuotteen täysin kuivaksi ilman kellastumista tai pinnallisia kosteuslaikkuja.
Lopputulos on korkealaatuinen tuote huomattavasti alhaisemmalla kustannuksella, lisäksi tuotantokapasiteetti kasvaa merkittävästi.
Tarina mukaan sana "lokum" juontaa juurensa ottomaanikieleen sanasta "rahat ul-hulküm", joka tarkoitti "kurkkua rauhoittavaa". 1500-luvulta lähtien se on ollut tunnettu Anatoliassa, mutta 1600-luvulla se alkoi tulla tunnetuksi Ottomaanien valtakunnassa kokonaan.
Se kuljetettiin myös Eurooppaan, kun englantilainen matkailija 1700-luvulla nimitti sitä "turkkilaiseksi makeiseksi". Aluksi sitä valmistettiin sekoittamalla melassia tai hunajaa ja jauhoja. Myöhemmin sitä alettiin valmistaa käyttämällä puhdistettua sokeria ja tärkkelystä.
Kategoria: Turkkilainen makeinen
Tuotekoodi: G.132
Viivakoodi: 8692134667017
Kuormapaino: 550 gr
Bruttopaino: 680 gr
Ulko-pakkaus: Kartonkilaatikko ja muovikalvo
Laatikon mitat: 42 x 28 x 13 cm
Laatikon paino: 8.160 gr
Tuotteita laatikossa: 12 kappaletta
Laatikko lavalla: -
Säilyvyysaika: 6 kuukautta
Säilytysolosuhteet: Pidä poissa auringonvalosta ja säilytä viileässä ja kuivassa paikassa.
O’vétal yhdistää kolme eteeristä öljyä, joiden tunnetut ominaisuudet auttavat korjaamaan vaurioituneita hiuksia.
Säännöllinen käyttö tätä Bio Niaouli-, cineole-rosemary- ja palmarosa-etereisten öljyjen synergian avulla lievittää päänahan ärsytystä, suojaa, vahvistaa, elvyttää ja palauttaa kiillon tylsille hiuksillesi.
Käyttöohje: Ravista ennen käyttöä. Levitä riittävä määrä päänahalle ja hiero juurista latvoihin.
Käyttöaika: Anna shampoon vaikuttaa 2-5 minuuttia ja huuhtele sitten hiukset runsaalla vedellä. Toista pesu tarvittaessa.
Jos tuotetta pääsee silmiin, huuhtele runsaalla vedellä.
Alkuperä: Belgia
LAATUSTANDARDI:
Maissin tulee olla hyvän luonnollisen värin omaava, olla vapaa epämiellyttävistä hajuista, ei sisältää eläviä hyönteisiä, myrkkyjä ja homeita, ja olla soveltuva ihmisten ja eläinten kulutukseen.
Tuote: kuivatut valkoiset ja keltaiset maissit
Laajentaakseen alkoholitarjontaansa, Egiazki-talo on päättänyt kehittää ginin, jossa on makuja Baskimaasta ja joka käyttää orapihlajaa. Resepti yhdistää orapihlajan makeuden ja katajanmarjojen virkistävän luonteen.
Tämä hedelmäinen yhdistelmä tuottaa erittäin harmonista giniä: herkkää, hieman katkeraa, tonicmaista ja raikasta samaan aikaan. Maistettaessa nenä on kukkainen ja hienostunut, kun taas suussa orapihlaja hallitsee.
Gin Arana vie sinut mukanaan hienostuneella katkeruudellaan ja sitrushedelmien, absintin ja inkiväärin aromeilla.
Kuivapatruunoita käytetään herkissä ohjausjärjestelmissä mittaustekniikassa ja säätötekniikassa sekä muissa erittäin herkissä optisissa ja elektronisissa laitteissa.
Jäljelle jäävä kosteus, joka esiintyy jopa äärimmäisen tiiviyden olosuhteissa, sekä läpi vuotavasta tiivistyksestä tuleva kosteus voivat kondensoida jäähdytyksen seurauksena ja aiheuttaa ruostetta tai homeen muodostumista, mikä on erityisen haitallista lasille ja rajoittaa sen käyttöikää. Tässä kuivapatruunat tulevat erityisesti käyttöön.
Käsittelemättömät, stabiloidut spelttijyvät täyttöön.
100% puuvillakangas tyynyyn
100% puuvillakangas tai pellavakangas päälliseen
Kuvioita vaihtelee kauden mukaan
100% käsityönä valmistettu
GIN "Malt d'Orge" London Dry Gin
Tämä gin on erityinen, koska se on valmistettu ohramaltaasta ja katajanmarjoista, ja se on tuotettu Lot-et-Garonnessa.
Erittäin voimakas, se on samalla pehmeä, hedelmäinen, kukkainen, savustettu, kaakaon vivahteilla ja ripauksella kahvia, ja siinä on voimakas ohramaltaan luonne.
Se tislataan kolme kertaa kuparipannussa, jotta siitä saadaan lopulta poikkeuksellinen London Dry Gin, joka on ihanteellinen jäisenä tai cocktailissa.
Tomaatit kasvatetaan ja korjataan kesä- syyskuun aikana. Korjatut tomaatit siirretään kuivausalueille 24 tunnin kuluessa. Kuivausprosessin jälkeen tomaatit kuljetetaan tuotantolaitokseen. Yleisesti ottaen kuivattuja tomaatteja on kahta pääkategoriaa: auringossa kuivatut ja puolikuivatut. Auringossa kuivatut tomaatit ovat kypsiä tomaatteja, jotka menettävät suurimman osan vesipitoisuudestaan vietettyään suurimman osan kuivausajastaan auringossa. Yleensä tomaatit viettävät 4–10 päivää auringossa, jotta auringossa kuivausprosessi saadaan päätökseen. Kirsikkatomaatit menettävät 88 % alkuperäisestä (tuoreesta) painostaan, kun taas suuremmat tomaatit voivat menettää jopa 93 % prosessin aikana. Tämän seurauksena tarvitaan 8–14 kiloa tuoreita tomaatteja yhden kilon auringossa kuivatun tomaatin valmistamiseen.
Sekä suolatut että sulfiroidut auringossa kuivatut tomaatit valmistetaan tuoreista tomaateista, jotka on korjattu kypsimmillään. Menettelyn jälkeen tomaattien hedelmät säilyttävät ravintoarvonsa.
Edistynein ekologinen ja ympäristöystävällinen kone
Täysin automaattinen ja pneumaattinen toiminta,
Lastausovi 500 mm helppoa lastausta varten
Ekologinen – ei ulkoista saastumista, liuottimen säilytys, täyttö, purku ja tuuletus ovat täysin tiivistettyjä
Säädettävä liuottimen taso tietokoneen avulla
Suljettu piiri lämpöpumppukompressorilla Freon R407a MATALA MELU – Scroll-teknologia -
Edistynyt supernopea ja tehokas kuivauspiiri
Jääkaappimittarit ja paineensäädinryhmä (korkea- ja matalapaine), turvallisuusventtiilillä, äänieristetty kompressori
Edistynyt supernopea ja tehokas kuivauspiiri automaattisella elektronisella lämpötilansäädöllä
Itse puhdistuva täysin automaattinen säiliö etuikkunoilla + ruostumaton teräs -lisäosa
Tislainyksikkö ruostumattomasta teräksestä sisäisellä tarkastusvalolla ja huoltoluukulla
Ergonominen muoto nopeampaa tislausta varten ja ylivuotojen välttämiseksi – täysin hermetiikka paineistettu tislaaja
Jatkuva tai osittainen tislaus
Tuotteiden kuivaus on olennainen osa monien teollisten tuotteiden tuotantoa ja jätteiden hyödyntämistä. NEW eco-tec tarjoaa kuivausratkaisuja lähes kaikkiin sovellusskenaarioihin ja teollisiin tuotteisiin.