Angelachu-anchoat kantavat CC Laatuvalvonta -leimaa 'Anchoa de Cantabria', koska ne täyttävät kolme vaatimusta: raaka-aineena on Cantabrian meri, kalastus tapahtuu kevätkaudella ja valmistus tapahtuu kokonaisuudessaan Cantabriassa.
Aloitamme suolausprosessin suolaamalla, sisällyttämällä ja pakkaamalla kalat tynnyreihin. Huolehdimme niiden kehityksestä tarkasti. Samalla huolellisuudella, ja kun optimaalinen kypsymisaika on saavutettu, siirrymme seuraavaan vaiheeseen, käsin käsittelyyn, joka koostuu kalojen ihon poistamisesta verkoilla yksi kerrallaan. Tällä tavoin säilytämme raaka-aineen kaikki ominaisuudet ja piirteet. Tämän jälkeen kalat leikataan, pestään ja puristetaan. Viimeiset vaiheet ovat fileointi ja pakkaaminen oliiviöljyyn.