Jos tarvitset lisävoimaa ja energiaa aamulla, lisää aamiaseesi TM "TERRA" ohrahiutaleita, jotka on valmistettu kokonaisista ohranjyvästä ja litistetty ohuiksi hiutaleiksi. Ohrahiutaleet sopivat hyvin marjojen, pähkinöiden, hedelmien, hunajan ja hillon kanssa.
Tutustutaan toisiimme! Edessäsi on "Riisin kuningas" - Basmati-riisi! Sen hieno rakenne ja voimakas pähkinäinen maku eivät jätä ketään kylmäksi. Basmati-riisin jyvät ovat pisimmät, ja itse lajike on kallein. Kypsennettäessä jyvät pitenevät ilman keittämistä ja tarttumista toisiinsa, mikä on tärkeää lisukkeille ja itämaisen keittiön ruoille, mukaan lukien chmsli ja pilafi.
Korkea ravintokuitujen ja makro-mikroelementtien, kuten kaliumin, kalsiumin, magnesiumin, seleenin, raudan ja piin, pitoisuus tässä terveellisessä tuotteessa tekee siitä upean ja maukkaan aamiaisen koko perheelle! Voit tehdä siitä vielä hienostuneemman lisäämällä suosikkimarjojasi tai -hedelmiäsi muroihin.
Ohra puuron valmistaminen on nautinto. Keittopussit säästävät sinut seisomasta kattilan yli ja pesemästä sitä kypsennyksen jälkeen. Pakkaus on laskettava kiehuvaan suolaveteen ja keitettävä 12–17 minuuttia. Usko minua, jopa kokematon kokki selviää prosessista.
Nykyajan ihmiset arvostavat jokaista minuuttiaan. Siksi TERRA pikakauratuotteet tulevat olemaan taikasauva. Tuotteidemme joukosta ostajat löytävät myös kevätvehnähiutaleet nro 2 keittopusseissa. Korkealaatuisesta täysjyvävehnästä valmistettu puuro kypsennetään kiehuvassa, suolatussa vedessä 12-17 minuutissa.
Jotta hirssipuuro olisi aina pöydälläsi, olemme lisänneet hirssiä TM "TERRA" -brändin pikaruokavalikoimaan. Hirssijauhon tuotannossa käytetään korkealaatuista hirssiä, joka on kasvatettu kotimaisilla pelloilla.
Hirssipuuro on erinomainen vaihtoehto niille, jotka elävät aktiivista elämäntapaa ja arvostavat aikaansa. Erityisten keittopussien ansiosta ruoan valmistaminen on helppoa, eikä se pala tai tartu kattilan seiniin keittämisen aikana.
Valmista lisuke: kaada vähintään 1 litra vettä kattilaan ja kiehauta, laita pussi, jossa on sekoitus viljoja, vihanneksia, sieniä ja yrttejä, siihen, lisää suolaa ja kypsennä miedolla lämmöllä valmiiksi 20-25 minuuttia.
Ota pussi pois nostamalla sitä silmukasta haarukalla. Anna veden valua. Avaa pussi leikkaamalla se saksilla. Laita pussin sisältö lautaselle, sekoita. Halutessasi voit lisätä kasviöljyä tai voita.
Kyllästynyt tavalliseen kaurapuuroon aamiaiseksi? Kokeile monipuolistaa sitä hirssilastuilla. Ne sisältävät paljon proteiinia, paljon vitamiineja ja helposti sulavia aminohappoja, joiden ansiosta saat koko päiväksi iloisen energian!
Koko viljasta saadut ruishiutaleet omaavat ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka auttavat ihmistä säästämään energiaa ja vastustamaan sairauksia. TM "TERRA" ruishiutaleet ovat loistava löytö kaikille, jotka arvostavat aikaansa ja terveellistä ruokaa!
Kuskus, joka on tunnettu kirjoitetuista lähteistä 1200-luvulta lähtien, on yksi peruselintarvikkeista Maghrebin alueella Afrikassa. Se on vähemmän yleistä muilla alueilla Afrikassa, Ranskassa, Sisilian Trapani -maakunnassa (Fregola), Israelissa ja joillakin Lähi-idän alueilla. Ulkoisesti kuskus muistuttaa hirssijauhoja, ja sen perusta oli historiallisesti vehnä, vaikka alueesta riippuen kuskusta valmistettiin myös hirssistä, riisistä tai jopa ohrasta. Nykyajan kuskuksen perusta on durumvehnästä valmistettu semolina.
Kaada pannuun vähintään 1 litra vettä ja kuumenna kiehuvaksi. Heitä pussillinen muroja veteen, lisää suolaa ja keitä matalalla lämmöllä ilman kantta 25-30 minuuttia. Ota pussi pois, koukkaa se haarukalla silmukasta. Anna veden valua pois. Avaa pussi repimällä se tai leikkaamalla se saksilla. Laita valmiit murot lautaselle ja mausta maun mukaan.
Tämä salaatti on loistava ruoka mihin tahansa pöytään ja se voi olla täydellinen ateria tai lisäruoka pääruokien, kuten lihan ja kalan, kanssa. Irtonaiset linssit raejuuston kanssa, miellyttävä tillin ja korianterin aromi sekä kevyt valkosipulin mausteisuus sopivat myös hyvin keitetyn riisin kanssa.
Kaada pannuun vähintään 1 litra vettä ja kuumenna kiehuvaksi. Laita pussillinen viljaa siihen, lisää suolaa ja keitä matalalla lämmöllä ilman kantta 35-40 minuuttia. Ota pussi pois, koukkaa se haarukalla silmukasta. Anna veden valua pois. Avaa pussi repimällä se tai leikkaamalla se saksilla. Laita valmis vilja lautaselle ja mausta maun mukaan.
Helmi-ohrahiutaleet TM "TERRA" nro 1 ovat todellinen hyödyllisten aineiden lähde. Ohra, josta valmistamme helmi-ohraa, on korkealaatuista.
Kokojyvävilja on pakattu annospusseihin. Siksi runsaan aamiaisen tai lisukkeen valmistamiseen illalliselle riittää, että keität vettä ja laitat tarvittavan määrän annoksia siihen. 35 minuuttia ja ruoka on valmis. Hyvää ruokahalua!
Herkkä hernepuuro aamiaiseksi, täyttävä keitto lounaaksi ja terveellinen lisuke illalliseksi. Kaikki tämä voidaan valmistaa pilkotuista TERRA-herneistä. Tarjoamamme viljatuote on valmistettu korkealaatuisista hernelajikkeista.
Hernehiutaleemme eivät ole vain hyödyllisiä. Ne ovat helppoja ja käteviä valmistaa. Pakkaus sisältää viisi lämpötilankestävää pussia puhdasta viljaa. Valmiin ruoan saamiseksi keittopussi on laskettava kiehuvaan veteen. 30-40 minuutin kuluttua herkullinen puuro on valmis, ja astiat pysyvät puhtaina.
Lisää muroja! 10 erilaista hiutaletta tarjoaa maksimaalisen hyödyn yhdessä paketissa. Järjestä ravitseva ja täyttävä lounas työpaikalla valmistamalla TM "TERRA" hiutaleita ja lisäämällä kauden vihanneksia tai hedelmiä. Saat takuulla annoksen iloisia hetkiä päivän loppuun asti.
Herkkä, terveellinen ja ravitseva maissipuuro on kaikkien saatavilla, jos se valmistetaan jauhetuista maissijyvästä TM "TERRA" nro 3. Tuotteidemme valmistuksessa käytämme valittua korkealaatuista maissia, joka on kasvatettu Ukrainassa.
Kaada pannuun vähintään 1 litra vettä ja kiehauta. Laita pussillinen viljaa veteen, lisää suolaa ja keitä matalalla lämmöllä ilman kantta 35 minuuttia. Ota pussi pois, koukkaa se haarukalla silmukasta. Anna veden valua pois. Avaa pussi repimällä se tai leikkaamalla se saksilla. Laita valmis vilja lautaselle ja mausta maun mukaan.
Haluatko jotain eksoottista? Silloin sinun kannattaa ehdottomasti kokeilla TERRA TM Jasmiiniriisiä. Tässä riisissä on ainutlaatuinen mausteinen, herkkä aromi, ja sen virheettömät lumivalkoiset jyvät muistuttavat niin paljon jasmiinikukkia. Tämä riisi on valkoisinta verrattuna muihin riisityyppeihin.
Kokeile syödä vehnähiutaleita aamiaiseksi tavallisten voileipien sijaan. Vehnähiutaleet ovat viljatuote, joka yhdistää ylittämättömän maun ja vehnäviljan hyödylliset ominaisuudet. Niissä on erinomainen tasapainoinen koostumus biologisesti aktiivisia aineita. Vehnähiutaleet sopivat hyvin hedelmien, marjojen ja pähkinöiden kanssa.
Kypsennysannospaketit sisältävät korkealaatuista tuotetta, joka on jo valmiina kypsennettäväksi. Tee näin: laita pussi kiehuvaan veteen, lisää suolaa ja vähennä lämpöä. Ei tarvitse seistä ja sekoittaa puuroa. Ole vain kärsivällinen 35 minuuttia.
Riisipuuro, joka on valmistettu tästä upeasta viljasta, on loistava lisä kala- ja liharuokien kanssa, ja se sopii hyvin myös vihannesten ja hedelmien kanssa. Sen valmistaminen ei ole vaikeaa eikä vie paljon aikaa. Puuro on puhdasta - sitä ei tarvitse lajitella tai pestä. Pussissa valmistettu puuro ei pala pohjaan ja jättää astiat käytännössä puhtaiksi.
Lisäkkeen valmistamiseksi: kaada vähintään 1 litra vettä kattilaan ja kiehauta, laita pussi, jossa on sekoitus viljoja, vihanneksia, lihaa ja yrttejä, lisää suolaa ja keitä miedolla lämmöllä, kunnes se on valmis 20-25 minuuttia.
Bulgur-rouhe on durumvehnäjyviä, jotka on puhdistettu epäpuhtauksista, kostutettu, höyrytetty, sitten kuivattu ja jauhettu. Itämaissa bulguria rakastetaan erityisesti ja sitä käytetään täydellisenä riisin korvikkeena - sitä käytetään pilafin valmistamiseen, kakkujen leipomiseen, paksujen tomaattikeittojen keittämiseen, täytteiden tekemiseen piirakoihin ja salaatteihin. Haluatko tulla kauniimmaksi? Sitten sisällytä bulgur ruokavalioosi.
Tehdäksemme puuron maukkaaksi ja keitto-prosessista miellyttävän, laitetaan jyvät erityisiin keittopusseihin. Tämä menetelmä poistaa tarpeen pestä, mitata tarvittava määrä tuotetta ja vettä. Kun laitat pussin kiehuvaan suolattuun veteen, saat herkullisen ruoan 12-17 minuutin kuluttua, ja huomaa, että sinun ei tarvitse pestä kattilaa palaneesta puurosta.