Le Kit Pieni herkku on ihanteellinen ihosi ravitsemiseen.
Kädet, jotka altistuvat kaikille hyökkäyksille (kylmä, kuuma, vesi), ovat monien aggressioiden kohteena, mikä tekee niistä herkkiä.
Käsivoiteidemme koostumus on suunniteltu ravitsemaan ihoa samalla kun se taistelee päivittäisiä hyökkäyksiä vastaan.
Kuivat tai karheat ihot, vähän kosteutettu…
Päivittäisen hoidon eleenä, Kehovoiteidemme käyttö takaa välittömän hyvinvoinnin tunteen.
Kehovoiteemme tarjoavat kaikki luonnollisten ainesosiensa hyödyt, jotta iho olisi pehmeä ja silkkinen.
Käsivoide ja Kehovoide ovat sertifioituja BIO.
Sano se viinillä.. Yllätä kumppanisi tällä upealla keinonahkalaatikolla, joka sisältää pullon Remy Massinin Grain de Douceur -samppanjaa (hieman makeaa) sekä sydänkuvioiset samppanjalasit.
Tila: Uusi tuote
Maa: Ranska
Tuotantoalue: Samppanja
Nimitys: Samppanja
Tuottaja: Samppanja Charpentier
Alkoholi: 12,5°
Tilavuus: 75cl
Löydät jälleen vaaleanpunaiset marjat tämän ainutlaatuisen lajikkeen ja sen makean ja eksoottisen tuoksun myötä! Tämä on pippuri, jota valitaan yleensä värinsä vuoksi, mutta se on liian usein mauton ja ilman makua. Ei meidän!
Vaaleanpunaiset marjat tai vaaleanpunainen pippuri kasvavat luonnollisesti Brasiliassa, eivätkä ne kuulu "piper nigrum" -pippuriperheeseen. Nämä marjat ovat miedompia, miellyttävän makeita, ja niissä on kevyt pippurinen vivahde. Luonteeltaan vaaleanpunaiset marjat ovat äärimmäisen vaikeita viljellä, kuljettaa ja varastoida, mistä johtuu niiden usein korkea hinta. Niiden aromi on niin ainutlaatuinen, että ne voivat yhdistyä suolaisiin tai makeisiin ruokiin kulinaaristen luomustesi mukaan.
Aromi: makeat marjat, hieman pippuriset
Alkuperä: Brasilia
Pehmeä ja suloinen akasiahunaja on yksi suosituimmista kukkahunajista. Tämä vaaleankeltainen ja nestemäinen nektari sisältää lukuisia ominaisuuksia ja hyötyjä kehollesi. Mehiläiset keräävät innokkaasti akasian kukkia keväällä. Kerättyään tunnetuimmilta akasiapenkereiltä, tämä hunaja analysoidaan, jotta voimme taata sen puhtauden ja aitouden sekä makuominaisuudet. Mehiläisten työn tuloksena yli 80 miljoonan vuoden ajan hunajaa käytetään ravintona, mutta myös luonnollisena lääkkeenä. Jotkut sen hyödyistä ovat yhteisiä kaikille hunajatyypeille: antiseptinen, ruokahalua lisäävä, ruoansulatusta edistävä, diureetti, rauhoittava, yskää lievittävä jne. Vaaleankeltainen akasiahunaja kerätään sen nimikkopuusta. Tällä hunajalla on kevyt tuoksu ja erittäin makea maku.
Ainesosat: vehnäjauho, sokeri, voi, munat, sitruunakuoret, leivinjauhe, luonnollinen sitruunaaromi, suola. Palet on kuiva keksi, joka on valmistettu murenevasta taikinasta. Se on paksu, noin 1,5 cm, ja sisältää keskimäärin 20 % voita sekä vaniljasokeria. Sen nimi tulee palet-pelistä, jonka metallielementit ovat keksiin verrattavissa olevassa muodossa.
"Rafraichir" hedelmä on kulinaarinen käytäntö, jossa kaadetaan tilkka alkoholia hedelmän siirappiin, jotta sen makua korostetaan samalla tuoden siihen alkuperäinen ja kevyt alkoholimaku. Nautitaan sellaisenaan, juustojen, jäätelön kanssa tai käytetään ruoanlaittoresepteissä (piirakat tai kakut), suklaafondueessa tai koristamaan cocktailejasi... Nauti!
"Rafraichir" hedelmä on kulinaarinen käytäntö, jossa kaadetaan tilkka alkoholia hedelmän siirappiin, jotta sen makua korostetaan ja siihen saadaan kevyt ja omaperäinen alkoholimaku. Nautitaan sellaisenaan, juustojen, jäätelön kanssa tai käytetään ruoanlaittoresepteissä (piirakat tai kakut), suklaafondueessa tai koristamaan cocktaileja... Nauttikaa!
Maustettu maitosuklaa on suklaata, joka sisältää yleensä 25 % - 40 % kaakaota ja kaakaovoita, maitoa yleensä jauheena sekä sokeria. Maitosuklaa keksittiin vuonna 1875 Daniel Peterin toimesta Veveyssä, Sveitsissä. Miten suklaata valmistetaan? Puristuksesta saadaan kaakaovoita, joka desodorisoidaan ja kaadetaan muotteihin, sekä kaakaomassaa, joka murskataan kaakaopulveriksi. Kaakaomassa ja puristettu kaakaovoi sekoitetaan, jolloin saadaan suklaata. Tummaan suklaaseen lisätään sokeria; sitten maitosuklaaseen lisätään maitojauhetta.
Valkoinen suklaa on vaaleanivori värinen makeinen, joka valmistetaan kaakaovoista. Se sisältää myös maitotuotteita, sokeria, lesitiiniä ja aromia, mutta ei kaakaojauhetta, toisin kuin muut suklaat. Valkoinen suklaa on kauniin vaaleanivorin värinen makeinen. Sekä lapset että aikuiset arvostavat sitä, ja sen maku on makeampi ja kermaisempi kuin perinteisellä suklaalla. Sen alkuperä on Sveitsin Nestlé-tehtaissa. 1930-luvulla yritys halusi hyödyntää kaakaovoivarastoa, jota käytettiin perinteisen suklaan valmistukseen, sen sijaan että se olisi hukattu. Valkoista suklaata voidaan nauttia sellaisenaan levyinä, kaakaojauheena tai käyttää leivonnassa. Valkoisen suklaan edut Valkoista suklaata yhdistetään usein pieneen, makeaan herkkuun. Kuitenkin, toisin kuin yleisesti uskotaan, valkoisella suklaalla voi olla myös hyötyjä.
Suklaamousse on erityinen suklaakakun resepti. Sitä ei tule sekoittaa suklaafondanttiin, joka sisältää enemmän munia ja vähemmän jauhoja. Koostumuksensa vuoksi suklaamousse on hieman kuiva, jos se on liian kypsennetty. Kaikki tuntevat suklaamoussen, tämän sulavan sydämen omaavan kakun, joka ilahduttaa suklaan ystävien makuhermoja. Mutta tiedätkö sen alkuperän? Kuvittele, että amerikkalaiset toimittajat ovat tehneet tutkimusta... Vähän historiaa )) He aloittivat tutkimuksensa tarkastelemalla Jean-Georges Vongerichtenin, alsacialaissyntyisen kokin, elämää, joka on muuttanut New Yorkiin. Kokkina hän väittää olevansa tämän herkullisen leivonnaisen luoja! Isyyden etsintä "Tarjosin kuumia suklaakakkuja vieraille juhlissa, mutta kun näin heidän syövän ensimmäistä suupalaansa, ymmärsin, että kakku ei ollut tarpeeksi kypsä."
Ainesosat: valkoinen suklaa (kaakaota vähintään 28 %). Ainesosat: sokeri, kaakaovoi, täysmaitojauhe, pistaasit 4 %, emulgointiaine soijalesitiini, luonnollinen vanilja-aromi. Saattaa sisältää jälkiä pähkinöistä. Valkoinen suklaa on vaaleanivori värinen makeinen, joka valmistetaan kaakaovoista. Se sisältää myös maitotuotteita, sokeria, lesitiiniä ja aromeja, mutta ei kaakaojauhetta, toisin kuin muut suklaat.
tumma suklaa (väh. 55% kaakaota) ainesosat kaakaomassa, sokeri, chili 3%, emulgointiaine soijalesitiini, luonnollinen vaniljan maku. Saattaa sisältää pähkinäjäämiä.
maitosuklaa (kaakaota vähintään 32 %. Ainesosat: sokeri, kaakaovoi, täysmaitojauhe, kaakaomassa, kookoshiutaleet 2 %, emulgointiaine soijalesitiini, luonnollinen vanilja-aromi. Saattaa sisältää jälkiä pähkinöistä. Maitosuklaa on suklaata, joka sisältää yleensä 25 % - 40 % kaakaota ja kaakaovoita, maitoa yleensä jauhettuna sekä sokeria. Maitosuklaa keksittiin vuonna 1875 Daniel Peterin toimesta Veveyssä, Sveitsissä.
"Rafraichir" hedelmä on kulinaarinen käytäntö, jossa kaadetaan tilkka alkoholia hedelmän siirappiin, jotta sen makua korostetaan ja siihen saadaan kevyt ja omaperäinen alkoholimaku. Nautitaan sellaisenaan, juustojen, jäätelön kanssa tai käytetään ruoanlaittoresepteissä (piirakat tai kakut), suklaafondueessa tai koristamaan cocktaileja... Nauttikaa!
Löydä uudelleen granaattiomenan punaisen siemenen maku tässä makeassa limonadissa, jossa on hiilihapotettua vettä, sokeria, happamuuden säätöainetta sitruunahappoa, luonnollista aromia, väriaine (E150d)
ainesosat valkoinen suklaa (kaakaota vähintään 28%) ainesosat sokeri, voi, kaakao, täysmaitojauhe, ruusupetaleita 2%. emulgointiaine soijalesitiini, luonnollinen vanilja-aromi. Saattaa sisältää jälkiä pähkinöistä. Valkoinen suklaa on vaaleanivori värinen makeinen, joka valmistetaan kaakaovoista. Se sisältää myös maitotuotteita, sokeria, lesitiiniä ja aromeja, mutta ei kaakaojauhetta, toisin kuin muut suklaat.