Tuotteet hakusanalla makeisia (51)

KÄSITYÖKONFEKTI "HEDELMÄPASTAT" 160 Gr - MAKEAT

KÄSITYÖKONFEKTI "HEDELMÄPASTAT" 160 Gr - MAKEAT

HEDELMÄTÄYTE Pussi 160 Gr
KARAMELIHERKUT - MAKEAT

KARAMELIHERKUT - MAKEAT

Karamelliherkut 80 g Pussi
TUMMA Suklaa "Les Saveurs du Clavon" - MAKEA

TUMMA Suklaa "Les Saveurs du Clavon" - MAKEA

Tumma suklaa on suklaata, joka sisältää 43 %:sta 100 %:iin kaakaota ja kaakaovoita, loput koostuvat pääasiassa sokerista. Suklaa auttaa taistelemaan ryppyjä vastaan. Sen sisältämät antioksidantit, kuten katekiini, auttavat pitämään kehon dynaamisena. Valkoinen tai maitosuklaa eivät kuulu näihin nuorentaviin elintarvikkeisiin, koska niiden kaakaopitoisuus ja siten antioksidanttien määrä on huomattavasti alhaisempi kuin tummassa suklaassa.
BIO POPCORN MYYNTI - MAKEAT

BIO POPCORN MYYNTI - MAKEAT

Alkuperäiseen aperitiiviin tai rentoutumiseen elokuvan äärellä, popcornimme tyydyttävät makuhermosi kaikissa tilaisuuksissa.
KÄSITYÖMAKEISET "SITRUUNA APPLE" 160 Gr - MAKEA

KÄSITYÖMAKEISET "SITRUUNA APPLE" 160 Gr - MAKEA

KÄSITYÖMAKEIS "LE CITRON ORANGE" 160 Gr - MAKEA
Vodkalla Raikastetut Mandariinit Purkki 210 Ml - MAKEAT

Vodkalla Raikastetut Mandariinit Purkki 210 Ml - MAKEAT

"Rafraichir" hedelmä on kulinaarinen käytäntö, jossa kaadetaan tilkka alkoholia hedelmän siirappiin, jotta sen makua korostetaan ja siihen saadaan kevyt ja omaperäinen alkoholimaku. Nautitaan sellaisenaan, juustojen, jäätelön kanssa tai käytetään ruoanlaitossa (piirakoissa tai kakuissa), suklaafondueessa tai koristamaan cocktaileja... Nauttikaa!
NOUGATKAKKU MANDELIEN JA METSÄMARJOJEN KANSSA - MAKEA

NOUGATKAKKU MANDELIEN JA METSÄMARJOJEN KANSSA - MAKEA

4 kg:n nougat-kakku, leikattu 20 erikseen pakattuun annokseen (noin 200 g). Myytävänä painon tai annoksen mukaan. auringonkukansiemeniä, sokeria, hunajaa, glukoosisiirappia, pastöroituja munanvalkuaisia, ohutleipä (perunatärkkelys, vesi, kasviöljy), maissijauho, luonnolliset aromit. Metsämarjahillon ainesosat: mustikoita, mansikoita, vadelmia, happamuudensäätöaineena sitruunahappoa, stabilointiaineena pektiini. Jos kuorrutus: sokeria, osittain hydrattuja kasviöljyjä, vähärasvaista kaakaota, emulgointiaineena soijalesitiini, aromina vanilja.
VALKOINEN SUKLAA KARPALOILLA "Les Saveurs du Clavon" - MAKEA

VALKOINEN SUKLAA KARPALOILLA "Les Saveurs du Clavon" - MAKEA

Valkoinen suklaa on norsunluunvärinen makeinen, joka valmistetaan kaakaovoista. Se sisältää myös maitotuotteita, sokeria, lesitiiniä ja aromiaineita, mutta ei kaakaopulveria, toisin kuin muut suklaat.
Vadelma Aromatisoitu Sokeri Purkki - MAKEISET

Vadelma Aromatisoitu Sokeri Purkki - MAKEISET

Vadelma Aromatisoitu Sokeri Purkki - MAKEISET
KARAMELLIOMENANMALLINEN SOKERI Purkki - MAKEISET

KARAMELLIOMENANMALLINEN SOKERI Purkki - MAKEISET

MAKEISAROMATISOITU KANDY APPLE Purkki - MAKEISET
KÄSITYÖMAKEIS "PAKASTETTU RUUSU" 160 G - MAKEISET

KÄSITYÖMAKEIS "PAKASTETTU RUUSU" 160 G - MAKEISET

Käsintehtyjä ruusunmakuisia karkkeja
MUSTIKKAPIIRAKAT 500 GR - MAKEAT

MUSTIKKAPIIRAKAT 500 GR - MAKEAT

Käsintehty, Alppipiirakkamme on täytetty hillolla ja peitetty taikinaverkolla. Tarjoiltuna lämpimänä tai kylmänä, näitä piirakoita voi nauttia aterian lopussa, aamiaisella, kahvin kanssa tai välipalana.
Amber Makea Luonnollinen Viini Rasteau Domaine Martin 75cl - Roséet

Amber Makea Luonnollinen Viini Rasteau Domaine Martin 75cl - Roséet

Vin Doux Naturel Rasteau amber on huomattava hienostuneisuudestaan. Tila: Uusi tuote Maa: Ranska Tuotantoalue: Rhône-laakso Appellaatio: Vin Doux Naturel amber Rasteau Vuosikerta: 2015 Alkoholi: 16,5° Tilavuus: 75cl
Päärynä Omenahillo Kulho - MAKEA

Päärynä Omenahillo Kulho - MAKEA

Omenahillo on hedelmäsose, joka koostuu kypsennetyistä tai tuoreista omenoista ja mahdollisesti hieman sokerista tai kanelista. Ranskassa hillo on jälkiruoka, kun taas Pohjois- ja Itä-Euroopassa tai Amerikassa hillot usein täydentävät lihoja. Belgiassa ja Alankomaissa sitä tarjoillaan myös lisukkeena, erityisesti verimakkaran tai kanan kanssa.
ASSORTOIDUT CARPENTRAS BERLINGOTS - CLAVEL - Metallirasia - MAKEAT

ASSORTOIDUT CARPENTRAS BERLINGOTS - CLAVEL - Metallirasia - MAKEAT

ASSORTOIDUT CARPENTRAS BERLINGOTS CLAVEL 200g Purkki
RANSKALAINEN KUKKAHUNAJAPURISTIN - MAKEA

RANSKALAINEN KUKKAHUNAJAPURISTIN - MAKEA

RANSKALAINEN KUKKAHUNAJAPULLO - MAKEA
INKIVÄÄRI TUMMA FONDANT-SUKLAA "Les Saveurs du Clavon" - MAKEA

INKIVÄÄRI TUMMA FONDANT-SUKLAA "Les Saveurs du Clavon" - MAKEA

Ainesosat TUMMA suklaa (kaakaopitoisuus vähintään 55%) Ainesosat kaakaomassa, kaakaovoi, sokeri, inkivääri 3% (säilöntäaine rikkidioksidi E220, happamuuden säätelijä sitruunahappo), emulgointiaine soijalesitiini, luonnollinen vanilja-aromi. Saattaa sisältää jälkiä pähkinöistä.
NOUGATKAKKU CREME BRULÉE - MAKEAT

NOUGATKAKKU CREME BRULÉE - MAKEAT

4 kg:n nougat-kakku, leikattu 20 erikseen pakattuun annokseen (noin 200 g). Myytävänä painon tai annoksen mukaan. Ainesosat: mantelit, sokeri, hunaja, glukoosisiirappi, kananmunan valkuainen, kasviöljy, maitojauhe (5 %), laktoosi (5 %), hostia (peruna, vesi, kasviöljy), emulgointiaine auringonkukka- lesitiini, luonnolliset aromit.
Rasteau Luonnollinen Makea Kultaviini Cave de Rasteau Rosé 75cl - Roséet

Rasteau Luonnollinen Makea Kultaviini Cave de Rasteau Rosé 75cl - Roséet

Rasteau Vin Doux Naturel Doré sopii täydellisesti mirabellipiirakan, foie gras'n tai kypsytetyn banon-juuston kanssa. Tila: Uusi tuote Maa: Ranska Tuotantoalue: Rhône-laakso Nimitys: Rasteau (Vin Doux Naturel) Vuosikerta: 2021 Alkoholi: 16,5° Tilavuus: 75cl
CÔTE DE BERGERAC MOELLEUX AOC - NOVELUM - 2019 - LIUOKSET

CÔTE DE BERGERAC MOELLEUX AOC - NOVELUM - 2019 - LIUOKSET

Ehdotamme tarjoamaan Côtes de Bergerac Blanc -makeaa tai -makeaa viiniä seuraavien kanssa: - Possupata. - Chouquettes. - Makeat fouaces aveyronnaises. - Gascon-pastis. - Kermakastikkeessa valmistetut vasikan kivekset. - Kullanruskeat vasikan kivekset kermassa. - Salaatti tai landaise-lautanen. Côtes de Bergerac blanc -makea tai -makea viini on Ranskassa, Etelä-Lännen alueella tuotettu viini. Suositellaan tarjoamaan lämpötilassa, joka on 6–8 °C.
MONBAZILLAC BLANC LIQUOREUX - EPOQUE - 2017 - LIUOKSET

MONBAZILLAC BLANC LIQUOREUX - EPOQUE - 2017 - LIUOKSET

Monbazillac on ranskalainen makea viini, jota tuotetaan Bergeracin viinialueen eteläosassa, pohjoiseen suuntautuvilla jyrkillä rinteillä, Dordognen vasemmalla rannalla, lähellä Monbazillac-nimistä kylää. Se nauttii suojattua alkuperämerkintää.