Tuotteet hakusanalla maltodextrin (3)

Tapiokamaltodekstriini DE10 BIO - Osta Tapiokamaltodekstriini DE10 BIO? | Tukkumyynti | VehGroshop

Tapiokamaltodekstriini DE10 BIO - Osta Tapiokamaltodekstriini DE10 BIO? | Tukkumyynti | VehGroshop

Korkealaatuinen Tapioka Maltodekstriini DE10 BIO: Tapioka Maltodekstriini DE10 BIO VehGrolta on biologisesti sertifioitu tuote, joka on korkeinta laatua. Tämän sertifikaatin ansiosta tiedät, että ostamasi tuote on valmistettu ihmisen ja luonnon huomioon ottaen. VehGro edustaa tuotteita, jotka ovat terveellisiä ja korkealaatuisia. Meidän valitsemamme (luomu)luontotuotteet tulevat eri puolilta maailmaa. Kaikki tuotteet tarkastetaan ja usein myös pakataan Euroopassa. BIO-laatusymboli tarkoittaa 100 % kontrolloitua luomua ja luotettavuutta. Nämä ainesosat ovat siten taatusti vapaita kaikista lisäaineista, kuten sokerista ja rasvoista, ja ne täyttävät kaikki Euroopan torjunta-ainevaatimukset. Tuotteidemme laatua tarkastetaan säännöllisesti.
Tapiokamaltodekstriini DE 10 Luomu - Tapiokamaltodekstriini DE 10 Luomu

Tapiokamaltodekstriini DE 10 Luomu - Tapiokamaltodekstriini DE 10 Luomu

Mitä on maltodekstriini? Maltodekstriini on polysakkaridi (hiilihydraatti), ja sen ainutlaatuinen ominaisuus on, että se voi sitoa rasvoja ja öljyjä. Sitä käytetään ruoan ja juomien koostumuksen parantamiseen. Sitä käytetään myös joissakin välipaloissa, kuten esimerkiksi perunalastuissa. Maltodekstriiniä käytetään myös ravintolisänä jauhemaisessa muodossa urheilijoiden keskuudessa. DE-luokitus Maltodekstriinit luokitellaan niiden Dextrose Equivalent (DE) -arvon perusteella, ja niiden DE-arvo voi olla välillä 3–20. Alhaisen DE-arvon maltodekstriineillä on pitkiä glukoosiketjuja. Ne eivät ole makeita ja niillä on korkea lämpötilankestävyys. Mitä korkeampi DE-arvo, sitä lyhyempiä glukoosiketjuja ja siten makeampi maltodekstriini. Maltodekstriinit, joiden DE-arvo on enintään 10, katsotaan ei-makeiksi. Yli DE-arvon 20 ne ovat niin makeita, että niitä ei enää voida kutsua maltodekstriineiksi. Silloin niitä kutsutaan glukoosisiirapiksi. Maltodekstriini DE-10 tapiokatärkkelyksestä Tämä…
Tapiokamaltodekstriini DE10 Luomu

Tapiokamaltodekstriini DE10 Luomu

Mitä on maltodekstriini? Maltodekstriini on polysakkaridi (hiilihydraatti), jolla on ainutlaatuinen kyky sitoa rasvoja ja öljyjä. Sitä käytetään ruoan ja juomien rakenteen parantamiseen. Maltodekstriiniä käytetään myös jauhemaisena ravintolisänä urheilijoiden keskuudessa. DE-klassifikaatio Maltodekstriinit luokitellaan niiden dekstroosiekvivalentin (DE) mukaan, ja niiden DE-arvo voi olla välillä 3–20. Mitä korkeampi DE-arvo, sitä lyhyempiä glukoosiketjuja ja siten makeampaa maltodekstriiniä. Maltodekstriinejä, joiden DE-arvo on enintään 10, pidetään ei-makeina. Yli 20 DE-arvon kohdalla se on niin makeaa, että sitä ei enää voida kutsua maltodekstriiniiksi. Silloin sitä kutsutaan glukoosisiirapiksi. Maltodekstriini DE-10 tapiokatärkkelyksestä Tämä maltodekstriini on valmistettu tapiokasta. Tärkkelys hydrolysoidaan luonnollisilla entsyymeillä (GMO-vapaa) ja kuivataan sitten sumutusprosessilla. Jauhe on valkoista, sillä on neutraali maku ja laimennettuna se voi parantaa tuotteiden viskositeettia.