Kaura kuitu on valmistus, joka saadaan kauran kuoresta puhdistuksen, steriloinnin ja mikronoinnin kautta.
Valmisteen kuvaus: kaura kuituvalmiste on irtonainen jauhe, jolla on tasainen, helposti hajoava koostumus (pieniä paakkuja sallitaan). Keltainen väri. Maku ja haju ovat kauralle tyypillisiä, ilman vieraita hajuja ja tuoksuja.
Käyttö: kaura kuituvalmistetta voidaan käyttää kuitulähteenä leivässä ja kekseissä.
Perunan proteiinien elintarvikelaatu saadaan puhdistamalla, höyryttämällä ja kuorimalla perunoita. Myöhemmin tärkkelys uutetaan veden avulla, mikä tuottaa proteiinipitoista puuroa, joka käsitellään hapolla, sitten kuivataan ja muutetaan jauheeksi.
Perunaproteiini on hienoa, harmaata tai vaaleanharmaata tai kellertävän vihreää jauhetta, jolla on tyypillinen kuivatun perunan haju.
Raaka-aine perunaproteiinin tuotantoprosessiin on Puolasta peräisin oleva tärkkelysperuna.
Kaakaokuitu on valmistus, joka saadaan paahdetuista kaakaokuorista puhdistuksen, steriloinnin ja mikronoinnin kautta.
Valmisteen kuvaus: kaakaokuituvalmiste on irtonainen jauhe, jolla on tasainen, helposti hajoava koostumus (pieniä paakkuja sallitaan). Ruskea väri. Maku ja tuoksu ovat kaakaolle tyypillisiä, ilman vieraita jälkimakuja ja hajuja.
Käyttö: kaakaokuituvalmiste voi korvata 50 %:sta 100 %:iin kaakaojauhetta leivonnaisissa ja suklaatuotteissa.
Tuote on saatavilla myös BIO / Luomu-versiona.
Omenakuituvalmisteen raaka-aineena käytetään kuivattua omenapomacea, joka on puhdistettu, steriloitu ja mikronisoitu.
Valmisteen kuvaus: omenakuituvalmiste on irtonainen jauhe, jolla on tasainen, helposti hajoava koostumus (pienet paakut ovat sallittuja). Väri vaihtelee keltaisesta ruskeaan. Maku ja tuoksu ovat omenalle tyypillisiä, ilman vieraita hajuja ja tuoksuja.
Käyttö: omenakuituvalmistetta voidaan käyttää sakeuttamisaineiden korvikkeena ketsuppien, tomaattikastikkeiden sekä marmeladien ja hillojen valmistuksessa.
Tuote on saatavilla myös BIO/luomu-versiona.
tattarifiberin valmistus on irtonainen jauhe, jolla on tasainen, helposti hajoava koostumus (pieniä paakkuja sallitaan). Ruskea väri. Maku ja tuoksu ovat tattarille ominaisia, ilman vieraita hajuja ja tuoksuja.
Käyttö: tattarifiberivalmistetta voidaan käyttää sakeuttamisaineiden korvikkeena ketsupin ja tomaattikastikkeiden valmistuksessa.
Tuote on myös saatavilla BIO / Luomu-versiona.
mustaherukkakuituvalmiste on irtonainen jauhe, jolla on tasainen, helposti hajoava koostumus (pienet paakut ovat sallittuja). Väri tummanpunainen. Maku ja tuoksu ovat mustaherukan ominaisia, ilman vieraita hajuja ja tuoksuja.
Käyttö: mustaherukkakuituvalmistetta voidaan käyttää sakeuttamisaineiden korvikkeena marmeladien ja hillojen valmistuksessa.
Aronia-kuitu on valmistettu matalassa lämpötilassa kuivatusta aronia-raakamateriaalista matalassa lämpötilassa mikronisoimalla.
Kuvastus valmistuksesta: aronia-kuitu on irtonainen jauhe, jolla on tasainen, helposti hajoava koostumus (pieniä paakkuja sallitaan). Violetti väri. Maku ja tuoksu ovat tyypillisiä pihlajanmarjalle.
Käyttö: aronia-kuitua voidaan käyttää hillojen ja marmeladien, kermojen ja kastikkeiden sekä viinin värjäämiseen.
Tuote on saatavilla myös BIO / Luomu-versiona.