Kaura kuitu on valmistus, joka saadaan kauran kuoresta puhdistuksen, steriloinnin ja mikronoinnin kautta.
Valmisteen kuvaus: kaura kuituvalmiste on irtonainen jauhe, jolla on tasainen, helposti hajoava koostumus (pieniä paakkuja sallitaan). Keltainen väri. Maku ja haju ovat kauralle tyypillisiä, ilman vieraita hajuja ja tuoksuja.
Käyttö: kaura kuituvalmistetta voidaan käyttää kuitulähteenä leivässä ja kekseissä.
Kaakaokuitu on valmistus, joka saadaan paahdetuista kaakaokuorista puhdistuksen, steriloinnin ja mikronoinnin kautta.
Valmisteen kuvaus: kaakaokuituvalmiste on irtonainen jauhe, jolla on tasainen, helposti hajoava koostumus (pieniä paakkuja sallitaan). Ruskea väri. Maku ja tuoksu ovat kaakaolle tyypillisiä, ilman vieraita jälkimakuja ja hajuja.
Käyttö: kaakaokuituvalmiste voi korvata 50 %:sta 100 %:iin kaakaojauhetta leivonnaisissa ja suklaatuotteissa.
Tuote on saatavilla myös BIO / Luomu-versiona.
Omenakuituvalmisteen raaka-aineena käytetään kuivattua omenapomacea, joka on puhdistettu, steriloitu ja mikronisoitu.
Valmisteen kuvaus: omenakuituvalmiste on irtonainen jauhe, jolla on tasainen, helposti hajoava koostumus (pienet paakut ovat sallittuja). Väri vaihtelee keltaisesta ruskeaan. Maku ja tuoksu ovat omenalle tyypillisiä, ilman vieraita hajuja ja tuoksuja.
Käyttö: omenakuituvalmistetta voidaan käyttää sakeuttamisaineiden korvikkeena ketsuppien, tomaattikastikkeiden sekä marmeladien ja hillojen valmistuksessa.
Tuote on saatavilla myös BIO/luomu-versiona.
tattarifiberin valmistus on irtonainen jauhe, jolla on tasainen, helposti hajoava koostumus (pieniä paakkuja sallitaan). Ruskea väri. Maku ja tuoksu ovat tattarille ominaisia, ilman vieraita hajuja ja tuoksuja.
Käyttö: tattarifiberivalmistetta voidaan käyttää sakeuttamisaineiden korvikkeena ketsupin ja tomaattikastikkeiden valmistuksessa.
Tuote on myös saatavilla BIO / Luomu-versiona.
mustaherukkakuituvalmiste on irtonainen jauhe, jolla on tasainen, helposti hajoava koostumus (pienet paakut ovat sallittuja). Väri tummanpunainen. Maku ja tuoksu ovat mustaherukan ominaisia, ilman vieraita hajuja ja tuoksuja.
Käyttö: mustaherukkakuituvalmistetta voidaan käyttää sakeuttamisaineiden korvikkeena marmeladien ja hillojen valmistuksessa.
Aronia-kuitu on valmistettu matalassa lämpötilassa kuivatusta aronia-raakamateriaalista matalassa lämpötilassa mikronisoimalla.
Kuvastus valmistuksesta: aronia-kuitu on irtonainen jauhe, jolla on tasainen, helposti hajoava koostumus (pieniä paakkuja sallitaan). Violetti väri. Maku ja tuoksu ovat tyypillisiä pihlajanmarjalle.
Käyttö: aronia-kuitua voidaan käyttää hillojen ja marmeladien, kermojen ja kastikkeiden sekä viinin värjäämiseen.
Tuote on saatavilla myös BIO / Luomu-versiona.