Tuotteet hakusanalla ruokasiäntä (4)

Ruokaturvallinen

Ruokaturvallinen

Ruokalaatuinen N2O on dityppioksidia, jota, kuten arvata saattaa, käytetään elintarviketeollisuudessa ja siksi sillä on myös oikea laatu tähän tarkoitukseen. Tämä dityppioksidin muoto on puhdistettu ja sen puhtausaste on 99,7 %. Ruokalaatuista dityppioksidia (N2O) käytetään muun muassa kermavaahdon kapselien valmistuksessa. Tätä kaasua voidaan myydä kermavaahdon kapselina ja syöttää kermavaahdon siphoniin, tai se voidaan käyttää myös tunnetuissa kermavaahdon patruunoissa. Dityppioksidi (N2O) sekoittuu hyvin rasvaisiin aineisiin, joita lisätään kermavaahdon siphoniin, jotta saadaan aikaan mousse, kerma tai kermavaahto. Tämän edun lisäksi dityppioksidilla (N2O) on elintarviketeollisuudessa myös se etu, että dityppioksidi omaa antibakteerisia ominaisuuksia. Näin ollen kermavaahto säilyy jääkaapissa jopa 10 päivää.
Ruokaneuvonta

Ruokaneuvonta

Jokaisessa yhteistyössä toimitamme konkreettisia ja toteutettavissa olevia tuloksia, jotka on räätälöity asiakkaan tarpeiden mukaan - riippumatta siitä, onko kyseessä vakiintunut kulutustavaroiden yritys tai innovatiivinen startup. Yhdessä kanssanne kehitämme kattavan strategisen suunnitelman ravintomerkillesi. Tämä suunnitelma kuvaa yksityiskohtaisesti jokaisen vaiheen tutkimus- ja kehitysprosessissa reseptistä hyllyille. Palvelumme sisältävät
Kenkäperunat

Kenkäperunat

Kokeile ohuiksi leikattuja ranskalaisia perunoita, kuivia ja rapeita, täynnä aitojen ranskalaisten perunoiden intensiivistä makua.
Artisokka

Artisokka

Olipa kyseessä pohjat tai neljännekset, Frosty Foods tarjoaa korkealaatuisia standardeja kaikille käsitellyille artisokille, jotka on mukautettu kuluttajien mieltymyksiin. Säilytä pakastettuna alle -18° C Pakkaustyypit 400 gr 10 kiloa 2,5 kiloa 10 kiloa Tyypit Pohjat Neljännekset