Myymme suoraan tehtaasta ostajalle. Ole hyvä ja ota meihin yhteyttä pyyntöjesi vuoksi. Terveellinen ja Turvallinen Tori odottaa sinua kannattavalle kaupalle kaikille.
Näissä koneissa sokeri syötetään alasilosta ja kuljetetaan ylösiloon elevattorin avulla. Sen jälkeen sokeri kulkee annostelijalta sekoittimeen ja sekoitetaan tietyn määrän veden kanssa. Märkä sokeri lähetetään sitten latausosasta, jota kutsutaan syöttösekoittimeksi, muottiin. Sokeri menee muotin sisään ja puristetaan muottipuristimen avulla, jotta se saa kuutio muodon. Kun muotti pyörii, se jättää sokerikuutiot kuljettimelle riveittäin. Kuljettimella sokerikuutiot kuivataan uunien alla ja sitten jäähdytetään jäähdyttimien alla. Täyttörobotti täyttää automaattisesti etukäteen laatikkokoneen valmistamat laatikot ja lähettää ne sitten laatikon sulkemisosastoon. Prosessi päättyy laatikoiden pakkaamiseen laatikoihin.
Nämä koneet ovat paremmin soveltuvia korkeampaa tuotantokapasiteettia etsiville tehtaalle, jotka haluavat automaatiota, vähemmän henkilökuntaa ja pidempää kestoa. Verrattuna C-tyypin koneisiin, niillä on alhaisempi toimintanopeus ja korkeampi tuotantokapasiteetti.
R-tyypin koneet ovat täysin automaattisia kuutiosokerin muotoilu- ja pakkauskoneita. Tomusokeri sekoitetaan tiettyyn määrään vettä ja lähetetään muottiin. Tässä sokeri puristetaan kuution muotoon. Sen jälkeen kuutiosokerit siirretään kromihihnalle. Kromihihnalla etenevät kuutiosokerit kulkevat vuorotellen uunin ja jäähdyttimen läpi ja pakataan automaattisesti laatikoihin.
R-tyypin kuutiosokerikoneiden sokeria puristava muotti on rumpumallinen. Kun tämä muotti pyörii, se jättää sokerikuutiot kuljettimelle riveittäin.
Sisältö: Invertattu sokeriliuos (sokeri + vesi)
Kuiva-ainepitoisuus: 68 % ±
Pakkaus: Tölkki ja irtotavara
Gtip-numero: 110812001000
Käyttöalue: Nutri®pastöroitu nestesokeri; kaikissa jälkiruoissa, joissa on sorbettia, kuten baklava, tulumba, lokma, kadayif, künefe ja makeiset; sitä voidaan käyttää maitopohjaisissa jälkiruoissa, leivonnaisissa ja elintarvikkeissa, joita makeutetaan.
Turkkilainen makeinen, halva, hillo, pestil, köme, cezerye, jäätelö, toffeesokeri, kovakaramelli, pehmeä karamelli, hyytelö jne. toffee, mehu, karamelli jne. tuotteet ovat myös teollisia käyttötarkoituksia.
Kaikki NUTRİ®-tuotteet valmistetaan Turkish Food Codexin mukaisesti. Ne eivät sisällä allergeeneja, ja ne ovat halal-sertifioituja.
Gold Paketleme Makina Gıda San. ve Dış Tic. A.Ş. valmistaa täysin automaattisia sokerikoneita, jotka syöttävät automaattiseen spiraalijärjestelmään sokerin syöttöyksiköllä, jonka tuotantokapasiteetti on 50 tonnia/päivä yli 10 vuoden kokemuksella. Kidesokeri, joka tulee silo-osasta spiraalin kautta, siirretään Barbuda-alueelle, kun se on kostutettu annostelupumpun avulla.
Puristusosassa grammamäärän säätö voidaan tehdä kuluttajan tarpeiden mukaan haluttujen mittojen perusteella. Puristusosasta tulevat sokeripalat asetellaan nikkeli-kromi-verkkoiselle hihnalle. Hihnalla etenevät sokeripalat siirretään jäähdytysosaan infrapunasäteilijöiden kuivaamisen jälkeen.
%100 luonnollinen Salep-maku (orkideajuuresta) ja %100 punajuurisokeria käytetään tuotannossa. Makeutusaineita ei käytetä. Alue: Välimeri ja Kaakkois-Anatolia
Drageekone on tarkoitettu pähkinöiden kuorruttamiseen sokerilla. Rummun alapuolelle sijoitettu lämmitysjärjestelmä pitää sokerin sulana. Kun rumpu pyörii, sokeri tarttuu tuotteisiin. Konetta käytetään yleensä mantelien kuorruttamiseen täällä Turkissa. Konetta voidaan käyttää myös drageiden valmistamiseen. Sitten tulee erittäin herkkä kuorrutusvaihe. Monimutkaisen mekanismin kautta sokeria, joka on kuumennettu yli 100 °C, ruiskutetaan ytimiin useina pisaroina. Toiminta kestää yli kolme tuntia: aikaa saada halutun paksuinen sokerikuori ennen viimeistä vaihetta. Drageen värjäämiseksi lisätään sokerisiirappia. Kiiltävä pinta saadaan elintarvikkeiden lakalla. Kaikki vaiheet drageen valmistamiseksi kestävät 72 tuntia. Mitä enemmän sokerikerroksia, sitä pidempi prosessi kestää. Neljästä viiteen henkilöä lajittelee päivittäin käsin: he etsivät pienintäkin virhettä. Pienesti vaurioituneet, väärän kokoiset tai muotoiset, epätasaiset värit... pieninkin virheellinen dragee poistetaan.
Parfyymi Jalokivien Lämmin Sokeri Käsivoide ja Kehovoide sopii kaikille ihotyypeille erityisen, parabeenittoman, ympäristöystävällisen kaavansa ansiosta. Tarjoaa täydellistä hoitoa käsillesi ja koko kehollesi. Varmistaa pitkäaikaisen kosteutuksen Ecocert-sertifioidun vaikuttavien aineiden yhdistelmän avulla. Pehmentää ihoasi luonnollisen oliiviöljyn sisällön ansiosta ja auttaa sinua saavuttamaan terveellisen ihon tarjoamalla voimakasta kosteutusta E-vitamiinilla rikastetun kaavansa kautta. Jättää ihollesi miellyttävän tuoksun ainutlaatuisen kukkaisten nuottien ja makeiden hedelmien yhdistelmän ansiosta. Täydellinen kosteuttaja, jota voit käyttää neljän vuodenajan aikana.
Laatikon leveys: 28.4
Laatikon pituus: 40
Laatikon korkeus: 27
Laatikon paino: 6.1
Laatikon määrä: 96
Sokerittomasti valmistettu kurpitsapyree tarjoaa luonnollista, rikasta makua ruokiisi ja jälkiruokiisi. Tämä pyree, joka vangitsee syksyn olemuksen, lisää resepteihisi terveellistä makeutta ja syvyyttä lämpimällä, lohduttavalla maulla.
Sokerikuorrutuslaite saatavilla kahdessa mallissa:
DSK03 - M (5-10 kg/ tunti) ja DSK03 (80 kg/ tunti).
Painikekontrolli. (lisä PLC-näyttö);
kuorrutusrumpu on valmistettu kuparimateriaalista.
Kaikkiin kysymyksiin, ottakaa yhteyttä meihin.
Sokerimassa Fondantia käytetään kakkujen peittämiseen ja koristeluun, ja se on pehmennetty kaulimalla tai vaivaamalla, kunnes se saavuttaa halutun paksuuden. Erinomainen peitto ja koristelu, eri värejä. Säilyvyysaikana sokerimassa suojaa väriään ja muotoaan, ja se on helposti vaivattavissa, ei tartu eikä murru.
Se on ihanteellinen tuote kakkujen koristeluun ja niiden antamiseen koristeellisia muotoja. Helposti vaivattava ja muotoiltava, eikä se tartu tai halkeile. Annetut muodot säilyttävät muotonsa pitkään.
Vaivattuna mihin tahansa haluttuun muotoon ja kaulittuna, sitä voidaan käyttää kakkujen peittämiseen tai koristefiguurien antamiseen.
Laktoosi on luonnollista maitosokeria. Laktoosi erotetaan pastöroidusta herasta ja tiivistetään. Laktoosi, joka on huolellisesti jalostettu (puhdistettu) kiteytymisprosessin jälkeen, kuivataan turbo-kuivureissa ja jauhetaan haluttuun partikkelikokoon erityisissä myllyissä, ja se pakataan koskematta ihmisten käsiin. Se ei sisällä mitään estäjiä.
5 Line stick -pakkauskone on suunniteltu pakkaamaan 5 monipakkauksen pussit tuotetta. Kone on ihanteellinen kiteisen sokerin, kiteisen suolan ja kaikkien erilaisten vapaasti virtaavien rakeisten tuotteiden pakkaamiseen pystysuorassa järjestelmässä. Kone toimii puristamattomien ja jatkuvien pakkausmateriaalien kanssa. Se voi toimia sellofaanin, helmiäispintaisen, polypropeenin ja alumiinilaminointimateriaalien kanssa kuumasaumausjärjestelmässä. Kaikki kuumasaumaukseen soveltuvat pakkausmateriaalit voidaan käsitellä. Tämä kone voi tehdä tikkuja, jotka ovat 15 mm leveitä ja 40 mm pitkiä, jopa 100 mm pitkiä. Kone toimii tuotantonopeudella, joka on enintään 350 ja vähintään 250 tikkua minuutissa. Kone voi automaattisesti suorittaa tuotteiden mittauksen, kuljetuksen ja syöttämisen, täyttämisen ja pussin muotoilun, päivämääräkoodin tulostamisen, pussin sulkemisen ja leikkaamisen. PLC-ohjausjärjestelmä yhdistettynä kosketusnäyttöön mahdollistaa pakkausparametrien helpon asetuksen ja muutoksen.