Ainesosat Riisijauho*, Riisisiru, ei-hydrogenoidut kasviöljyt ja -rasvat* (auringonkukka*, kaakao*), Auringonkukkaöljy*, suklaahiput* (sokeriruoko*, kaakaopasta*, kaakaovoi*, emulgointiaine SOY-lesitiini* ja kohottava aine (ammoniumbikarbonaatti)
Gluteeniton viite: Coesgpc
Gluteeniton Ean: 8413115006508
Gluteeniton energiasisältö: 2022 Kj / 483 Kcal
Gluteeniton rasva: 22 G josta tyydyttyneitä 10 G
Gluteenittomat hiilihydraatit: 63,4 G josta sokereita 12,6 G
Gluteeniton proteiini: 4,9 G
Gluteeniton suola: 0,04 G
Gluteenittomat pakkaukset: 12 pakkausta, jokainen 150 G
-Se voi jakaa: karkkia, liköörikarkkia ja praline-karkkia.
-Chocolate voi sisältää kiinteitä hiukkasia, joiden paksuus on jopa 3 mm.
-Malli valmistettu tuotannon tarpeiden mukaan ja mukautettu asiakkaan muotteihin.
-Annostelualue, sekä säiliö että annosteluputket, lämmitetään helpottamaan suklaan kuumaa annostelua säädettävässä lämpötilassa, mikä varmistaa tuotteen ihanteelliset olosuhteet.
-Volumetrinen annostelu.
-Kuljetin sisältää tärinäsysteemin tuotteen ulostulossa, jotta mahdolliset kuplat, jotka olisivat voineet muodostua annostelun aikana, voidaan poistaa.
-Iso irrotettava pää helppoa puhdistusta varten ja mahdollisuus vaihtaa se.
-Levyjen lataaja voidaan lisätä kuljetinauhan alkuun tai annostelun jälkeen leikkuuyksikkö.
{"PRODUCTO":"TUOTE\n•Täyte ruiskutetaan kuumana.\n\nCARACTERÍSTICAS DE LA MÁQUINA:\n•Kone suklaan ja/tai hillon täyttämiseen pitkiin pulliin.\n•Ruiskutuspäässä on 8 suutinta. Neulat sijaitsevat vaakasuunnassa, ne lävistävät pullat ja samalla kun ne poistuvat, tuotetta ruiskutetaan, jolloin saadaan tasainen ruiskutus koko pullan pituudelta.\n•Ruiskutuksen määrä ja nopeus säädetään näytöltä, mikä mahdollistaa tarkemman säädön.\n•Säiliö on lämmitetty, jotta tuote pysyy kuumana ja ruiskutus helpottuu.\n•Kuljetin on varustettu ohjaimilla, jotka helpottavat pullien käsin asettamista työntekijöiden mukavuuden lisäämiseksi.\n•Kuljettimen lopussa on poistolaite, joka helpottaa tuotteen poistamista.\n\nVENTAJAS\n•Nopeus ja tuotannon lisääntyminen.\n•Tasaisuus ruiskutetun annoksen määrässä ja täytteen jakautumisessa.\n•Helppo puhdistus."}
Ainesosat Riisijauho*, ei-hydrogenoidut kasviöljyt ja -rasvat* (auringonkukka*, kaakao*), ruokosokeri*, suklaakuorrutus* (ruokosokeri*, kaakaopasta*, kaakaovoi*, emulgointiaine SOY-lesitiini* ja luonnollinen vaniljaekstrakti), SOY-jauho*, emulgointiaine (SOY-lesitiini*) ja kohottava aine (ammoniumbikarbonaatti).
Gluteeniton viite: Gacesg
Gluteeniton Ean: 8413115006553
Gluteenittoman energiarvo: 1969 Kj Kj/470 Kcal
Gluteeniton rasva: 27,3 G josta tyydyttyneitä 10,5 G
Gluteenittomat hiilihydraatit: 64,4 G josta sokereita 27,3 G
Gluteeniton proteiini: 8,0 G
Gluteeniton suola: 0,2 G
Gluteenittomat pakkaukset: 12 pakkausta, jokainen 200 G
Milky Sip Pack 12 laatikkoa, maidossa liukenevia sokeripalloja, joissa on suklaan maku, suljettuna pillissä. Tuote on rikastettu B6-, D-vitamiineilla ja sinkillä, mikä tekee näistä pilleistä täydellisen ravitsemuksellisen vaihtoehdon päivittäiseen käyttöön. Lisäksi ne ovat gluteenittomia, mikä tekee niistä täysin sopivia gluteeniherkille tai -intoleranteille henkilöille. Sip Sipin kanssa voit nauttia herkullisesta ja terveellisestä kokemuksesta ilman huolia.
Vinkki: Laita pilli lasiin (noin 200 ml) huoneenlämpöistä maitoa ja nauti mauista.
Varoitukset: Alle 3-vuotiaat lapset voivat käyttää vain vanhempien valvonnassa! Älä leikkaa pilliä.
Ainesosat: Sokeri, glukoosisiirappi, fruktoosi, rasvattomaksi jauhettu kaakao, vitamiinit ja mineraalit [sinkkiglukonaatti, B6-vitamiini (pyridoksiinihydrokloridi), D-vitamiini (kolekalsiferoli)]. Luonnollinen aromi.
Säilytys: Pidä poissa kosteudesta ja valosta!
KONEEN OMINAISUUDET:
•Tuotantolinja, joka koostuu neljästä asemasta:
- Kaksi automaattista injektoria.
- Yksi automaattinen annostelukone suklaakuorrutusta varten.
- Yksikkö, joka levittää päällysteen päälle lisäaineen.
•Yksi urni pitää injektorit ja annostelukoneen lämpimänä, jotta tuote pysyy vakaassa lämpötilassa, jolloin annostelu on sujuvaa ja ongelmatonta.
•Linja on enintään 5 metriä pitkä ja sitä voi käyttää yksi henkilö kuljettimen alussa.
•Kaksinkertainen kuljetinhihnajärjestelmä siirtää valmiit tuotteet linjan alkuun.
EDUT
•Korkea automaatiotaso pienessä tilassa, 5 metriä.
•Yhden käyttäjän käsiteltävissä.
•Yhtenäisyys tuotteessa.
• INJEKTIOKONE KERMAN, Suklaan, Hillon, Dulce de Lechen jne. täyttämiseen muffineissa, croissanteissa ja muissa leivonnaisissa samalla paistopellillä, mikä estää tarpeettoman tuotteen käsittelyn.
• Tarkka ja helposti säädettävä tilavuusannostelu.
• Korvataan huomattavasti käsin täyttämisen prosesseja: se on nopeampi, mukavampi, tarkempi, ei vahingoita taikinaa, kone ei tiputa ja pellit eivät likaannu.
• Muuttaa hitaasta prosessista puoliksi automaattisen prosessin.
• Pelkästään painamalla jalkaa sähköpedalille, täytämme yhden rivin muffineita pellillä.
• Pellin eteneminen on manuaalista.
• Puhdistuu minuutissa ja vie minimaalisen tilan.
Suklaata ja/tai hilloa ruiskutetaan pitkiin pulliin. - TUOTE
-Ruiskutus tapahtuu kuumana.
KONEEN OMINAISUUDET:
-Kone suklaan ja/tai hillon täyttämiseen pitkiin pulliin.
-Ruiskutuspäässä on 8 suutinta. Neulat on sijoitettu vaakasuoraan, ne lävistävät pullat ja tuote ruiskutetaan samalla, kun ne poistetaan, mikä mahdollistaa tasaisen ruiskutuksen koko pullan pituudelta.
-Ruiskutuksen määrä ja nopeus säädetään näytöltä, mikä mahdollistaa tarkemman säädön.
-Säiliö on lämmitetty tuotteen lämpimänä pitämiseksi ja ruiskutuksen helpottamiseksi.
-Kuljetin on varustettu ohjaimilla, jotka helpottavat pienten pullien käsin asettamista, mikä lisää käyttäjän mukavuutta.
-Kuljettimen päässä on poistolaite, joka mahdollistaa tuotteen poistamisen paljon helpommin.
EDUT
-Nopeus ja tuotannon lisääntyminen.
-Tasaisuus ruiskutettavien annosten määrässä ja täytteen jakautumisessa.
- Suklaa ruiskutetaan kuumana ja se on jaettava hyvin croissantin sisälle.
OMINAISUUDET KONEELLE:
- Tuotantolinja, joka koostuu kolmesta asemasta:
o Ruiskutin, jossa on kolme riviä suuttimia, jotta 27 croissanttia voidaan ruiskuttaa samanaikaisesti, ja jokaisessa suuttimessa on kolme neulaa, jotta tuote jakautuu hyvin.
o Geeli-asema, joka kyllästää croissantit geelillä.
o Yksikön ylle on asennettu nauha, jotta suklaapalat putoavat tuotteelle ja jäävät kiinni geelikermakerrokseen.
- Ruiskutuksen määrä ja nopeus säädetään näytöltä, mikä mahdollistaa tarkemman säädön.
- Ruiskutustyynyn ja geeliä käsittelevän tyynyn, joka koostuu naruista, välissä on siirtotyyny, jotta croissantit putoavat oikeaan asentoon ilman kääntymistä ja pinotaan geelikylvyn varten.
EDUT
- Automaattinen tuotanto suurten volyymien tuottamiseen.
- Kolme prosessia toteutetaan pienessä tilassa.
•INJEKTIOKONE KERMAN, Suklaan, Hillon, Dulce de Leche:n jne. täyttämiseen muffineihin, croissantteihin ja muihin leivonnaisiin samalla paistopellillä, mikä estää tarpeettoman tuotteen käsittelyn.
•Keskikokoisiin ja suuriin tuotantoihin riippuen leipomon automaatioasteesta. 170-230 peltiä/t, noin.
•Täysin automaattinen: pelttien eteneminen, täyttöasennon säätö ja niiden poistuminen.
•Tuotteen tilavuusannostelu on tarkka ja takaa saman annoksen kaikissa injektiokärjissä.
•Annostelun hallinta mahdollistaa erittäin tarkan painon säädön ja helpottaa työskentelyä laajan täytevalikoiman kanssa.
•Koneen eri konfigurointielementtejä voidaan muuttaa asiakkaan tarpeiden mukaan: injektiokärjen määrä ja etäisyys niiden välillä, erityiset injektiokärjet, erityisten pelttien leveys jne.
KONEEN OMINAISUUDET:
- Tuotantolinja, joka koostuu kolmesta asemasta:
o Ruiskutin, jossa on kolme riviä suuttimia, jotka ruiskuttavat 27 croissanttia samanaikaisesti, ja jokaisessa suuttimessa on kolme neulaa, jotta tuote jakautuu hyvin.
o Geeli-asema, joka kyllästää croissantit geelillä.
o Täyteyksikkö, jossa on nauha, jonka avulla suklaahippuset putoavat tuotteelle ja tarttuvat geeli-kerrokseen.
- Ruiskutusmäärä ja ruiskutusnopeus asetetaan näytölle, mikä mahdollistaa tarkemman säädön.
- Ruiskutusnauhan ja geelinauhan, joka koostuu naruista, välissä on siirtoväylä, jotta croissantit putoavat oikeaan asentoon ilman kääntymistä ja pinotaan geeli-sateen varten.
EDUT
- Automaattinen tuotanto suurille tuotantomäärille.
- Kolme prosessia suoritetaan vähäisellä tilalla.
•Suklaata ruiskutetaan kuumana, ja sen on oltava hyvin jakautunut koko croissantin alueelle.
OMINAISUUDET KONEISTA:
•Tuotantolinja, joka koostuu kolmesta asemasta:
oRuiskutuslaite, jossa on kolme riviä suuttimia, jotka ruiskuttavat 27 croissanttia samanaikaisesti, ja jokaisessa suuttimessa on kolme neulaa, jotta tuote jakautuu hyvin.
oGeelitysasema, joka kyllästää croissantit geelillä.
oPäällysteyksikkö, jossa on nauha, jotta suklaahiput putoavat tuotteen päälle ja tarttuvat geelikermakerrokseen.
•Ruiskutuksen määrä ja nopeus säädetään näytön kautta, mikä mahdollistaa tarkemman säädön.
•Ruiskutuksen ja geelin välissä, joka koostuu naruista, on siirtoteippi, jotta croissantit putoavat oikein asentoon ilman kääntymistä ja jäävät pinoon geelin suihkuttamista varten.
EDUT
•Automaattinen tuotanto suurille volyymeille.
•Kolme valmistusvaihetta saadaan valmiiksi pienessä tilassa.
Arvioitu tuotanto: 18 000 croissanttia/tunti
-KONE INJEKTORI KERMAN, Suklaan, HILLON, MARMELADIN, DULCE DE LECHE:n jne. täyttämiseen muffinsseihin, croissantteihin ja muihin leivonnaisiin samalla uunipellillä, välttäen tarpeetonta tuotteen käsittelyä.
-Pienille ja keskikokoisille tuotannoille riippuen leipomon automaatioasteesta. 170-230 peltiä/tunti, noin
-Täysin automaattinen: pellin eteneminen, täyttöasennon säätö ja pellin poistaminen.
-Tuotteen tilavuusannostelu on tarkkaa ja takaa saman annoksen kaikissa injektorin neuloissa.
-Annostelun hallinta mahdollistaa erittäin tarkan painon säädön ja helpottaa työskentelyä monenlaisten täytteiden kanssa.
-Koneen erilaisia konfigurointielementtejä voidaan muuttaa asiakkaan tarpeiden mukaan: injektioputkien määrä ja etäisyys niiden välillä, erityiset injektioneulat, erityiset pelti leveydet jne.
Yksiköt, joilla voidaan lisätä päällysteitä, kuten suklaapaloja, sokeria, maapähkinöitä, hasselpähkinöitä, raastettua kookosta, manteleita ja rakeita jo annosteltuun tuotteeseen.
-Erittäin joustava kone, joka mukautuu kaikkiin päällystetyyppeihin. Se toimii monituotteisesti.
-Päällyste lasketaan ulostuloastiaan ja liikkuu hihnalla, kunnes se putoaa suppiloiden läpi ja jää tuotteen päälle. Tasoitin ylläpitää homogeenista mittaa tuotteesta hihnalla. Tämä järjestelmä edistää fragmenttien säännöllistä laskemista koko tuotteen ajan. Säädettävä ulostulo-nopeus ja tuotteen virtaus.
-On kolme tapaa säätää annostusta:
-Suihkuttimen kautta talletukseen (mekaaninen).
-Hihnan nopeuden avulla sokerilla (sähköinen).
-Hihnan liiketempolla.
-Muutoksia voidaan tehdä kosketusnäytön avulla eri ohjelmien mukaan tuotteen mukaan.
-Kone, joka toimii itsenäisenä yksikkönä. Kuljetin lisätään ja se toimii itsenäisesti.
Las Catànies® -alkuperäiset ovat Cudién ikonisin luomus: vastustamaton yhdistelmä pähkinöitä ja suklaata. Ne valmistetaan käsityönä Marcona-manteleista, ja ne on päällystetty herkullisella valkoisella praliinilla sekä viimeistelynä parhaalla kaakaopulverilla.
Valikoimaa täydentävät neljä muuta makua: Catànies® tumma suklaa (Dark Chocolate), Catànies® kahvi ja suklaa (Coffee Chocolate), Catànies® kreikkalainen jogurtti (Yogulates) ja Catànies® limen maku (Green Lemon).