Uutuus 2020! Tutustu pehmeään nougattiin, jossa on praline. Herkullinen yhdistelmä Montélimar-nougattia ja tätä Lyonin erikoisuutta. Nougatin makeus ja pralinen rapsakkuus yhdistyvät harmonisesti. Todellinen herkku! Uusi pussi, jossa on niittikartongilla suljettu, tuo eleganssia tähän herkkupalaan.
Viite: 373251
PAINO (KG): 0.2
Pakkaus: 18
ALV: 20.0%
Montélimarin pehmeä nougat: herkullinen yhdistelmä laventelihunajaa, Provencen manteleita ja pistaasipähkinöitä. Tämä perinteinen resepti, Provençan gastronomian perintö, on pakattu 200 g:n laatikkoon. Täydellinen tasapaino makeuden ja rapeutensa välillä tarjoaa vertaansa vailla olevan makuelämyksen.
Viite: 102521
PAINO (KG): 0.2
Pakkaus: 6
ALV: 20.0%
Tumman suklaan rapean kuoren alla nämä pienet pääsiäismunat ovat täytetty herkullisella ja rapealla paahdetun maissin praliinilla.
TÄMÄ TUOTE VOI OLLA TOIMITETTU COLISSIMO- TAI CHRONOPOST- PALVELULLA
Säilytysohjeet: Valolta suojattuna ja kuivassa
Parasta ennen -aika: 3 kuukautta
Nettopaino (G): 130
Energia: 2208 kJ / 529 kcal
Rasvat: 31 g
Joista tyydyttyneet rasvahapot: 11 g
Hiilihydraatit: 49 g
Joista sokerit: 37 g
Proteiinit: 9,5 g
Suola: 0,38 g
Herkullinen makujen yhdistelmä, jossa yhdistyvät hunajan makeus, mantelien rapeus ja nougatin herkkyys. Tämä käsintehty levite tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen, joka sopii täydellisesti aamiaisille, jälkiruokiin tai vain nautittavaksi lusikalla.
Viite:501053
PAINO (KG):0.22
Pakkaus:12
ALV:5.5%
Tarjoamme monia erilaisia pikkuleipiä, sekä muotojen että makujen osalta.
Maut: luonnollinen, sitruuna, suklaa, karamellipaloilla, ...
Muita makuja saatavilla pyynnöstä.
Provençen sydämessä... Meidän Montélimarin pehmeä laventelilla maustettu nougat on kutsu auringolle. Olemme lisänneet pehmeään nougattiimme muutamia laventelinkukkia. Makea ja herkkä maku, joka tekee nougatistamme kauniin alueemme symbolin.
Viite:353231
PAINO (KG):0.15
Pakkaus:18
ALV:20.0%
Tutustu näihin herkullisiin pehmeisiin nougateihin, joissa on karamellia ja Guérande-suolaa. Hunajan, mantelien ja karamellin harmoninen sekoitus tekee näistä maustetuista nougateista herkkusuiden ilon. Kattilassa keitetty tämä pehmeä karamellin nougat valmistetaan ainutlaatuisen reseptin mukaan. Artisan nougat -valmistajana vuodesta 1920, Diane de Poytiers on myös monien hedelmä-nougat-reseptien alkuperä.
Viite:261031
PAINO (KG):0.05
Pakkaus:49
ALV:20.0%
Appelsiini- ja sitruunamousse, valmistettu työpajassamme käsityöreseptiemme mukaan. TÄRKEÄÄ: TÄMÄ TUOTE ON HAURAS, JATKAEN POSTITUSTA EI OLE MAHDOLLISTA (VAIN NOUTO MYYMÄLÄSTÄ TAI KURIERILLA)
Nettopaino (G):400
Energia:1837kJ / 442kcal
Rasvat:29g
Joista tyydyttyneet rasvahapot:10g
Hiilihydraatit:33g
Joista sokerit:27g
Proteiinit:9,5g
Suola:0,10g
Mitat (PxlxK Cm):5 x 25 x 5
Kun on kuuma, ei ole parempaa kuin limen sorbetti virkistämään ja viilentämään!
Jäätelömme ja sorbettimme valmistetaan työpajassamme alkuperäisten reseptiemme mukaan käyttäen yksinomaan korkealaatuisia ja valikoituja raaka-aineita. Emme käytä väriaineita tai lisättyjä makuja (oli ne sitten luonnollisia tai keinotekoisia). Löydät siis jäätelöistämme ja sorbeteistamme aidon maun oikeista jäätelöistä.
Hyvien jäätelöiden ja sorbettien tekeminen on yksinkertaista. Riittää, että keksit hyviä reseptejä, käytät aitoja ja laadukkaita raaka-aineita ja panostat paljon intohimoa!
Ravintoarvot 100g kohden Energia 449kJ / 106kcal, Rasvat 0g, Joista tyydyttyneet rasvahapot 0g, Hiilihydraatit 27g, Joista sokerit 21g, Proteiinit 0g, Suola 0g
Pakkaus: 0,6L purkki
Parasta ennen: 12 kuukautta
Pehmeä nougat-pussi, makuina vadelma, sitruuna ja pistaasi, täydellinen pääsiäisjuhliin! Nauti pehmeästä nougatistamme perheen kanssa tämän kauniisti koristellun pussin ja värityskirjan kanssa. Täydellinen lahjaidea niin pienille kuin suurille! Koristellussa pussissamme on 150g maustettuja pehmeitä nougat-paloja.
Viite: 056531
PAINO (KG): 0.15
Pakkaus: 18
ALV: 20.0%
Kiinalainen vihreä tee Gunpowder ja makeat mintunlehdet. Sitä voi nauttia hyvin kuumana ja makeana.
Ainesosat: Vihreä tee Gunpowder ja makeat mintunlehdet
Tuoksu: Makea minttu
Ihanteellinen hetki: Suosittelemme juomaan tätä teetä aamulla
Suositeltu haudutusaika: Suosittelemme hauduttamaan 3 minuuttia kiehuvassa vedessä, jonka lämpötila on 85°-90°C.
Tutustu alueelliseen nougattiimme Provencen manteleilla ja laventelihunajalla. Paikalliset ainesosat intensiivisillä makuilla perinteistä ja herkullista pehmeää nougatia varten.
Viite: 123351
Paino (kg): 0.4
Pakkaus: 8
ALV: 20.0%
Tämä sorbetti on raikas ja eksoottinen kohtaaminen kahden erittäin herkullisen hedelmän välillä: mango tuo siihen kermaisuutta ja pyöreyttä; passionhedelmän läsnäolo puolestaan korostuu sen vertaansa vailla olevalla maulla ja happamuuden vivahteella.
Pakollinen valinta eksoottisten hedelmien ystäville.
Jäätelömme ja sorbettimme valmistetaan työpajassamme alkuperäisten reseptiemme mukaan käyttäen ainoastaan jalostettuja ja valikoituja raaka-aineita. Emme käytä väriaineita tai aromiaineita. Löydät siis jäätelöistämme ja sorbeteistamme sen maun, mitä ne sisältävät.
Hyvien jäätelöiden ja sorbettien tekeminen on yksinkertaista. Riittää, että kuvittelee hyviä reseptejä, käyttää aitoja ja laadukkaita raaka-aineita ja panostaa paljon intohimoa!
Ravintoarvot 100g kohti: Energia 509kJ / 121kcal, Rasvat 0g, Joista tyydyttyneet rasvahapot 0g, Hiilihydraatit 29g, Joista sokerit 24g, Proteiinit 0,7g, Suola 0,02g
Pakkaus: 0,6L purkki
Parasta ennen: 12 kuukautta
Mestari suklaakondiittori Val de Marne -alueella vuodesta 1960. Kolmannessa sukupolvessa Janin perhe valmistaa suklaata perinteisellä tavalla. Yksi viimeisistä käsityösuklaatehtaista Île-de-Francessa. Suklaat valmistetaan parhaista kaakaopavuista ja huolellisesti perinteitä kunnioittaen. Chocolats Janin on suklaatehdas 94:ssä, jossa Stéphane Janin, Île-de-Francen suklaakondiittori, ja hänen tiiminsä valmistavat suklaakonvehteja, jotka säilyvät enintään 15 päivää. Stéphane Janin, ammattimainen suklaakondiittori Val de Marne -alueella ja suklaan valmistuksen asiantuntija, kutsuu sinut tutustumaan suklaatehtaaseensa samalla kun nautit herkullisista pralineista, puhtaista suklaista, suklaatrufeista... Myynnissä käsintehtyä suklaata (suklaarasiat, suklaavalikoimat, suklaat...) ja räätälöityjen suklaiden valmistusta yrityksille.
Maître artisan chocolatier Val de Marne -alueella vuodesta 1960. Kolmannessa sukupolvessa Janin perhe valmistaa suklaata perinteisellä tavalla. Yksi viimeisistä käsityöläissuklaatehtaista Île-de-Francessa. Suklaat valmistetaan parhaista kaakaopavuista ja huolellisesti perinteitä kunnioittaen. Chocolats Janin on suklaatehdas 94:ssä, jossa Stéphane Janin, Île-de-Francen suklaamestari, ja hänen tiiminsä valmistavat suklaakonvehteja. Stéphane Janin, ammattimainen suklaamestari Val de Marne -alueella ja suklaan valmistuksen asiantuntija, kutsuu sinut tutustumaan suklaatehtaaseensa samalla kun nautit herkullisista praliineista, puhtaista suklaista, suklaatrufeista... Myynnissä käsintehtyä suklaata (suklaarasiat, suklaavalikoimat, suklaat...) ja räätälöityjen suklaiden luomista yrityksille.
Provençen erikoisuus! Tutustu näihin herkullisiin paahdettuihin manteliin, jotka on kuorrutettu nougat-kermalla, maito- ja valkosuklaalla. Tämä herkullinen ja ainutlaatuinen makeinen on valmistettu Montélimarissa artesaanin nougat-valmistajan toimesta.
Viite: 704001
PAINO (KG): 0.18
Pakkaus: 8
ALV: 20.0%
Suklaa-aromi, nautinnon määritelmä. Herättäen sekä hienostuneisuutta että houkutusta, tämä aromi on vastustamaton kutsu hemmotteluun, ilo makunystyröille.