Tumma suklaan maistelu neliöt, joissa on 70% kaakaota, rapeat viljakupolit, jotka on päällystetty vadelma-inspiroituneella suklaalla. Tarjotaksemme poikkeuksellista suklaata valitsemme parhaat raaka-aineet.
Nettopaino (G): 100
Provençelainen calissonimme on valmistettu käsityönä kattilassa. Löydä kaikki mantelin, säilötyn melonin ja säilöttyjen appelsiininkuorien maut tässä soikeassa, teräväkärkisessä herkussa, jonka muoto tekee siitä ainutlaatuisen. Nautitaan kaikissa tilaisuuksissa!
Viite:307803
PAINO (KG):1.7
Pakkaus:1
ALV:20.00%
Tämä poikkeuksellinen hunaja tuotetaan Lauragais'ssa, Toulouse'n ja Välimeren välillä. Mehiläiset ovat vaeltaneet Garrigue'ssa kerätäkseen nektaria eri tyypillisistä kukista, jotka ovat ominaisia tälle maalle ja kaudelle.
Nettopaino (G): 250
Maître artisan chocolatier Val de Marne -alueella vuodesta 1960. Kolmannessa sukupolvessa Janin perhe valmistaa suklaata perinteisellä tavalla. Yksi viimeisistä käsityöläissuklaatehtaista Île-de-Francessa. Suklaat valmistetaan parhaista kaakaopavuista ja huolellisesti perinteitä kunnioittaen. Chocolats Janin on suklaatehdas 94:ssä, jossa Stéphane Janin, Île-de-Francen suklaamestari, ja hänen tiiminsä valmistavat suklaakonvehteja. Stéphane Janin, ammattimainen suklaamestari Val de Marne -alueella ja suklaan valmistuksen asiantuntija, kutsuu sinut tutustumaan suklaatehtaaseensa samalla kun nautit herkullisista praliineista, puhtaista suklaista, suklaatrufeista... Myynnissä käsintehtyä suklaata (suklaarasiat, suklaavalikoimat, suklaat...) ja räätälöityjen suklaiden valmistusta yrityksille.
Maître artisan chocolatier du val de marne depuis 1960. Kolmannessa sukupolvessa Janin perhe on valmistanut suklaata perinteisellä tavalla. Yksi viimeisistä käsityöläissuklaatehtaista Île-de-Francessa. Suklaat valmistetaan parhaista kaakaopavuista ja huolellisesti perinteitä kunnioittaen. Chocolats Janin on suklaatehdas 94:ssä, jossa Stéphane Janin, Île-de-Francen suklaamestari, ja hänen tiiminsä valmistavat suklaakonvehteja, jotka ovat enintään 15 päivää vanhoja. Stéphane Janin, ammattimainen suklaamestari Val de Marne -alueella ja suklaan valmistuksen asiantuntija, kutsuu sinut tutustumaan suklaatehtaaseensa samalla kun nautit herkullisista praliineista, puhtaista suklaista, suklaatrufeista... Myynnissä on käsintehtyä suklaata (suklaarasiat, suklaavalikoimat, suklaat...) sekä räätälöityjen suklaiden valmistusta yrityksille.
Pääsiäisen suklaamunat, joissa on kermaista ja herkullista maitosuklaata. Muotoiltu pieniksi eläimiksi, jotka viihdyttävät lapsia.
TÄTÄ TUOTETTA VOIDAAN TOIMITTAA COLISSIMO- TAI CHRONOPOST- PALVELULLA
Säilytysohjeet: Suojassa valolta ja kuivassa
Parasta ennen -aika: 3 kuukautta
Nettopaino (G): 130
Energia: 2428 kJ / 580 kcal
Rasvat: 39,8 g
Joista tyydyttyneet rasvahapot: 23,8 g
Hiilihydraatit: 45,2 g
Joista sokerit: 44,4 g
Proteiinit: 8,4 g
Suola: 0,2 g
Käsintehty suklaavalikoima.
Tämä tyylikäs musta laatikko sisältää 144 käsintehtyä suklaata, jotka on valmistettu toulouslaisessa suklaatehtaassamme. Saat nauttia monipuolisesta valikoimasta, joka koostuu tummasta ja maitosuklaasta valmistetuista ganasheista ja pralineista, kattaen koko kokoelmaamme. Tämä ilahduttaa kaikkia makuhermoja (useaan otteeseen)! Ihanteellinen upeaan perheillalliseen tai ystävien kanssa.
Alla mainitut ainesosat vastaavat kokoelmaamme suklaakonvehteja. Laatikossa olevan valikoiman mukaan ainesosat voivat vaihdella.
Koska tuotteidemme valmistus on käsityötä, suklaiden paino voi vaihdella. Pyrimme kuitenkin siihen, että mainittu paino on vähimmäispaino ja että todellinen paino on suurempi.
Säilytä 17–20 °C lämpötilassa, suojassa kosteudelta ja hajuilta.
Parhaan maun saavuttamiseksi nauti nopeasti.
Mitat (PxlxK cm): 39 x 15,3 x 3,5
Nettopaino (g): 850
Tumma suklaa-tabletti, puhdas alkuperä Ecuador 76% kaakaota. Voimakkaan karvasmakunsa ansiosta tämä suklaa tarjoaa hedelmäisen ja puumaisen loppusoinnun, jolla on erittäin kaunis jälkimaku. Tarjotaksemme poikkeuksellisia tuotteita, valitsemme parhaat raaka-aineet.
Nettopaino (G):100
Tutustu Nougat du Terroir -tuotteeseemme, jossa on Provencen manteleita ja laventelihunajaa. Paikalliset ainesosat intensiivisillä makuilla perinteistä ja herkullista pehmeää nougatia varten.
Viite: 121101
Paino (kg): 0.2
Pakkaus: 12
ALV: 20.0%
Manteli-moelleux, valmistettu työpajassamme käsityöreseptiemme mukaan.
TÄRKEÄÄ: TÄMÄ TUOTE ON HAURA, JATKAEN POSTITUSTA EI OLE MAHDOLLISTA (VAIN MYYMÄLÄSTÄ NOUTO TAI KURIERIPALVELU)
Ainesosat: kananmuna, mantelijauhe, sokeri, voi, vehnäjauho,
Nettopaino (G): 400
Energia: 1854 kJ / 446 kcal
Rasvat: 30 g
Joista tyydyttyneet rasvahapot: 11 g
Hiilihydraatit: 33 g
Joista sokerit: 27 g
Proteiinit: 9,4 g
Suola: 0,11 g
Mitat (PxlxK cm): 5 x 25 x 5
Maître artisan chocolatier du val de marne depuis 1960.
Kolmannessa sukupolvessa Janin perhe valmistaa suklaata perinteisellä tavalla. Yksi viimeisistä käsityöläissuklaatehtaista Île-de-Francessa. Suklaat valmistetaan parhaista kaakaopavuista ja huolellisesti perinteitä kunnioittaen. Chocolats Janin on suklaatehdas 94:ssä, jossa Stéphane Janin, Île-de-Francen suklaamestari, ja hänen tiiminsä valmistavat suklaakonvehteja, jotka ovat enintään 15 päivää vanhoja. Stéphane Janin, ammattimainen suklaamestari Val de Marne -alueella ja suklaan valmistuksen asiantuntija, kutsuu sinut tutustumaan suklaatehtaaseensa samalla kun nautit herkullisista praliineista, puhtaista suklaista, suklaatrufeista … Myynnissä on käsintehtyä suklaata (suklaarasiat, suklaavalikoimat, suklaat …) ja räätälöityjen suklaiden luomista yrityksille.
Nämä hasselpähkinät ovat täydellisiä kotitekoisten leivonnaisten valmistamiseen. Voit myös nauttia niitä suoraan. Ole varovainen, ne ovat addiktoivia.
Nettopaino: 200g
Viite: KOKO HASSELPUUT
Montélimarin pehmeä nougat-papillottipussi. Valkoinen nougattimme on herkullinen sekoitus Provencen hunajaa, manteleita ja pistaaseja. Perinteinen nougat, joka on valmistettu kattilassa keittämällä.
Viite: 107211
PAINO (KG): 5
Pakkaus: 1
ALV: 20,0%