Tuotteet hakusanalla suklaa (514)

Vadelma Viljaneliöt

Vadelma Viljaneliöt

Tumma suklaan maistelu neliöt, joissa on 70% kaakaota, rapeat viljakupolit, jotka on päällystetty vadelma-inspiroituneella suklaalla. Tarjotaksemme poikkeuksellista suklaata valitsemme parhaat raaka-aineet. Nettopaino (G): 100
Isignyn Karamellipalat

Isignyn Karamellipalat

Musta, maito, valkoinen valikoima 110g patukka 319 A CC
Suklaatrufli - Moka tai Kirsch-laatta

Suklaatrufli - Moka tai Kirsch-laatta

Kahvi- tai kirschganache
Tumma Suklaa 7

Tumma Suklaa 7

Luomus 71% kaakaota, Kuivattuja hedelmiä & CBD 125g BLOT 125
Mini Calissons Kartonki 1,7 kg (8 koloa 35 yksikköä, yhteensä 280 yksikköä)

Mini Calissons Kartonki 1,7 kg (8 koloa 35 yksikköä, yhteensä 280 yksikköä)

Provençelainen calissonimme on valmistettu käsityönä kattilassa. Löydä kaikki mantelin, säilötyn melonin ja säilöttyjen appelsiininkuorien maut tässä soikeassa, teräväkärkisessä herkussa, jonka muoto tekee siitä ainutlaatuisen. Nautitaan kaikissa tilaisuuksissa! Viite:307803 PAINO (KG):1.7 Pakkaus:1 ALV:20.00%
Tumma Suklaa 5

Tumma Suklaa 5

alkuperä St. Domingue 70% PP 220
Garrigue Hunaja - Occitanista - Hunajat

Garrigue Hunaja - Occitanista - Hunajat

Tämä poikkeuksellinen hunaja tuotetaan Lauragais'ssa, Toulouse'n ja Välimeren välillä. Mehiläiset ovat vaeltaneet Garrigue'ssa kerätäkseen nektaria eri tyypillisistä kukista, jotka ovat ominaisia tälle maalle ja kaudelle. Nettopaino (G): 250
TUMMA Suklaa - KÄSITYÖ

TUMMA Suklaa - KÄSITYÖ

Maître artisan chocolatier Val de Marne -alueella vuodesta 1960. Kolmannessa sukupolvessa Janin perhe valmistaa suklaata perinteisellä tavalla. Yksi viimeisistä käsityöläissuklaatehtaista Île-de-Francessa. Suklaat valmistetaan parhaista kaakaopavuista ja huolellisesti perinteitä kunnioittaen. Chocolats Janin on suklaatehdas 94:ssä, jossa Stéphane Janin, Île-de-Francen suklaamestari, ja hänen tiiminsä valmistavat suklaakonvehteja. Stéphane Janin, ammattimainen suklaamestari Val de Marne -alueella ja suklaan valmistuksen asiantuntija, kutsuu sinut tutustumaan suklaatehtaaseensa samalla kun nautit herkullisista praliineista, puhtaista suklaista, suklaatrufeista... Myynnissä käsintehtyä suklaata (suklaarasiat, suklaavalikoimat, suklaat...) ja räätälöityjen suklaiden valmistusta yrityksille.
jalostetut - käsintehdyt ranskalaiset suklaat

jalostetut - käsintehdyt ranskalaiset suklaat

Maître artisan chocolatier du val de marne depuis 1960. Kolmannessa sukupolvessa Janin perhe on valmistanut suklaata perinteisellä tavalla. Yksi viimeisistä käsityöläissuklaatehtaista Île-de-Francessa. Suklaat valmistetaan parhaista kaakaopavuista ja huolellisesti perinteitä kunnioittaen. Chocolats Janin on suklaatehdas 94:ssä, jossa Stéphane Janin, Île-de-Francen suklaamestari, ja hänen tiiminsä valmistavat suklaakonvehteja, jotka ovat enintään 15 päivää vanhoja. Stéphane Janin, ammattimainen suklaamestari Val de Marne -alueella ja suklaan valmistuksen asiantuntija, kutsuu sinut tutustumaan suklaatehtaaseensa samalla kun nautit herkullisista praliineista, puhtaista suklaista, suklaatrufeista... Myynnissä on käsintehtyä suklaata (suklaarasiat, suklaavalikoimat, suklaat...) sekä räätälöityjen suklaiden valmistusta yrityksille.
Adèle kana

Adèle kana

15,5 cm 185 g 2 kappaletta Musta 2318N Valkoinen 2318B Maito 2318L
MAITO-SUKLAA-HEDELMÄT - Pääsiäissuklaat

MAITO-SUKLAA-HEDELMÄT - Pääsiäissuklaat

Pääsiäisen suklaamunat, joissa on kermaista ja herkullista maitosuklaata. Muotoiltu pieniksi eläimiksi, jotka viihdyttävät lapsia. TÄTÄ TUOTETTA VOIDAAN TOIMITTAA COLISSIMO- TAI CHRONOPOST- PALVELULLA Säilytysohjeet: Suojassa valolta ja kuivassa Parasta ennen -aika: 3 kuukautta Nettopaino (G): 130 Energia: 2428 kJ / 580 kcal Rasvat: 39,8 g Joista tyydyttyneet rasvahapot: 23,8 g Hiilihydraatit: 45,2 g Joista sokerit: 44,4 g Proteiinit: 8,4 g Suola: 0,2 g
Kookospähkinä 220 - VALKOISET

Kookospähkinä 220 - VALKOISET

Kookospähkinä 220 - VALKOISET
Fleur de sel CAB001 - KUORET

Fleur de sel CAB001 - KUORET

Fleur de sel CAB001 - KUORET
Valkoinen Suklaa Latte

Valkoinen Suklaa Latte

10 stick-pussin laatikko valkoisen suklaan rooibos lattea (1 stick = 200 ml vettä)
Tummat maistelu neliöt

Tummat maistelu neliöt

Tumma suklaan maistelu neliöt 70% kaakaota. Tarjotaksemme poikkeuksellista suklaata valitsemme parhaat raaka-aineet. Nettopaino (G): 100
PRESTIISI LAATIKKO 144 KÄSITYÖSUKLAA - Lahjalaatikot

PRESTIISI LAATIKKO 144 KÄSITYÖSUKLAA - Lahjalaatikot

Käsintehty suklaavalikoima. Tämä tyylikäs musta laatikko sisältää 144 käsintehtyä suklaata, jotka on valmistettu toulouslaisessa suklaatehtaassamme. Saat nauttia monipuolisesta valikoimasta, joka koostuu tummasta ja maitosuklaasta valmistetuista ganasheista ja pralineista, kattaen koko kokoelmaamme. Tämä ilahduttaa kaikkia makuhermoja (useaan otteeseen)! Ihanteellinen upeaan perheillalliseen tai ystävien kanssa. Alla mainitut ainesosat vastaavat kokoelmaamme suklaakonvehteja. Laatikossa olevan valikoiman mukaan ainesosat voivat vaihdella. Koska tuotteidemme valmistus on käsityötä, suklaiden paino voi vaihdella. Pyrimme kuitenkin siihen, että mainittu paino on vähimmäispaino ja että todellinen paino on suurempi. Säilytä 17–20 °C lämpötilassa, suojassa kosteudelta ja hajuilta. Parhaan maun saavuttamiseksi nauti nopeasti. Mitat (PxlxK cm): 39 x 15,3 x 3,5 Nettopaino (g): 850
Pakattuja Munia

Pakattuja Munia

Koriste Rapsakka praliini 147 kappaletta 1300 g Ulkoasu: Maito 1710L Tumma 1710N
Sitrushedelmät UUTUUS 162 - VALKOISET

Sitrushedelmät UUTUUS 162 - VALKOISET

Sitrushedelmät UUTUUS 162 - VALKOISET
Lace Crêpe 105 - MAIDON KANSSA

Lace Crêpe 105 - MAIDON KANSSA

Lace Crêpe 105 - MAIDON KANSSA
Tabletti puhdas alkuperä Ecuador 76%

Tabletti puhdas alkuperä Ecuador 76%

Tumma suklaa-tabletti, puhdas alkuperä Ecuador 76% kaakaota. Voimakkaan karvasmakunsa ansiosta tämä suklaa tarjoaa hedelmäisen ja puumaisen loppusoinnun, jolla on erittäin kaunis jälkimaku. Tarjotaksemme poikkeuksellisia tuotteita, valitsemme parhaat raaka-aineet. Nettopaino (G):100
Rapsakka Tasainen Munaa

Rapsakka Tasainen Munaa

13,5 cm 160 g 4 kappaleen setti Musta 2113N CR Valkoinen 2113B CR UUTUUS Maito 2113L CR
LOPUKSI MEIDÄN RÄÄTÄLÖIDYT TARRAT

LOPUKSI MEIDÄN RÄÄTÄLÖIDYT TARRAT

LÖYDÄ PERSONOITUILET TARRAT
Pehmeä Kuningasten Nougat Patukka 200g

Pehmeä Kuningasten Nougat Patukka 200g

Tutustu Nougat du Terroir -tuotteeseemme, jossa on Provencen manteleita ja laventelihunajaa. Paikalliset ainesosat intensiivisillä makuilla perinteistä ja herkullista pehmeää nougatia varten. Viite: 121101 Paino (kg): 0.2 Pakkaus: 12 ALV: 20.0%
Escargot 118N - MUSTAT

Escargot 118N - MUSTAT

Escargot 118N - MUSTAT
Käsintehty Mantelikakku - Leivonnaiset

Käsintehty Mantelikakku - Leivonnaiset

Manteli-moelleux, valmistettu työpajassamme käsityöreseptiemme mukaan. TÄRKEÄÄ: TÄMÄ TUOTE ON HAURA, JATKAEN POSTITUSTA EI OLE MAHDOLLISTA (VAIN MYYMÄLÄSTÄ NOUTO TAI KURIERIPALVELU) Ainesosat: kananmuna, mantelijauhe, sokeri, voi, vehnäjauho, Nettopaino (G): 400 Energia: 1854 kJ / 446 kcal Rasvat: 30 g Joista tyydyttyneet rasvahapot: 11 g Hiilihydraatit: 33 g Joista sokerit: 27 g Proteiinit: 9,4 g Suola: 0,11 g Mitat (PxlxK cm): 5 x 25 x 5
praliini suklaa - käsintehty Val de Marne

praliini suklaa - käsintehty Val de Marne

Maître artisan chocolatier du val de marne depuis 1960. Kolmannessa sukupolvessa Janin perhe valmistaa suklaata perinteisellä tavalla. Yksi viimeisistä käsityöläissuklaatehtaista Île-de-Francessa. Suklaat valmistetaan parhaista kaakaopavuista ja huolellisesti perinteitä kunnioittaen. Chocolats Janin on suklaatehdas 94:ssä, jossa Stéphane Janin, Île-de-Francen suklaamestari, ja hänen tiiminsä valmistavat suklaakonvehteja, jotka ovat enintään 15 päivää vanhoja. Stéphane Janin, ammattimainen suklaamestari Val de Marne -alueella ja suklaan valmistuksen asiantuntija, kutsuu sinut tutustumaan suklaatehtaaseensa samalla kun nautit herkullisista praliineista, puhtaista suklaista, suklaatrufeista … Myynnissä on käsintehtyä suklaata (suklaarasiat, suklaavalikoimat, suklaat …) ja räätälöityjen suklaiden luomista yrityksille.
Koko Hasselpähkinät Kuorella - Leivontaa Varten

Koko Hasselpähkinät Kuorella - Leivontaa Varten

Nämä hasselpähkinät ovat täydellisiä kotitekoisten leivonnaisten valmistamiseen. Voit myös nauttia niitä suoraan. Ole varovainen, ne ovat addiktoivia. Nettopaino: 200g Viite: KOKO HASSELPUUT
Pehmeä Montélimar-nougat ANONYME kalvopussi 5kg

Pehmeä Montélimar-nougat ANONYME kalvopussi 5kg

Montélimarin pehmeä nougat-papillottipussi. Valkoinen nougattimme on herkullinen sekoitus Provencen hunajaa, manteleita ja pistaaseja. Perinteinen nougat, joka on valmistettu kattilassa keittämällä. Viite: 107211 PAINO (KG): 5 Pakkaus: 1 ALV: 20,0%
Vanhanajan Praliini

Vanhanajan Praliini

Hasselpähkinä- ja mantelipralinelevite. Tarjotaksemme poikkeuksellisia tuotteita valitsemme parhaat raaka-aineet. Nettopaino (G): 230
Suklaarasia

Suklaarasia

SUKLAARASIA