Tuotteet hakusanalla suklaa (35)

Rapsakka Maitotabletti

Rapsakka Maitotabletti

Maitosuklaapatukka, jossa on 36% kaakaota, ripoteltuna paahdetuilla ja murskatuilla hasselpähkinöillä. Tarjotaksemme poikkeuksellisia tuotteita valitsemme parhaat raaka-aineet. Nettopaino (G): 130
Valkoinen suklaatabletti

Valkoinen suklaatabletti

Valkoinen suklaapatukka 32% kaakaovoita. Intensiivinen maito, runsas kerma ja kohtuullisen makea. Tarjotaksemme poikkeuksellisia tuotteita valitsemme parhaat raaka-aineet. Nettopaino (G): 100
Tabletti puhdas alkuperä St-Domingue 70%

Tabletti puhdas alkuperä St-Domingue 70%

Tumma suklaapatukka St. Dominguesta, 70% kaakaota. Suklaa, jossa on kukkaisia ja hedelmäisiä vivahteita sekä erittäin kaakaoinen maku. Tarjotaksemme poikkeuksellisia tuotteita valitsemme parhaat raaka-aineet. Nettopaino (G): 100
Musta mantelitabletti

Musta mantelitabletti

Tumma suklaalevy, jossa on 70% kaakaota, ripoteltuna karamellisoiduilla manteleilla. Tarjotaksemme poikkeuksellisia tuotteita valitsemme parhaat raaka-aineet. Nettopaino (G): 130
Crispy Raspberry Filling - Valmistus Insert Entremets, Piirakat, Eclairit, Jäätelöt ja Suklaakonvehtien Täyte

Crispy Raspberry Filling - Valmistus Insert Entremets, Piirakat, Eclairit, Jäätelöt ja Suklaakonvehtien Täyte

Rapsakka hedelmäinen täyte, joka on valmistettu puhtaasta kaakaovoista koostuvasta valkosuklaasta, keksi- ja kuivattuja vadelmia. Sopii käytettäväksi täytteenä mousseissa, piirakoissa, eclaireissa, jäätelöissä ja suklaakonvehtien sisällä. Ilman palmuöljyä. Luonnollisesti hedelmäinen ja luonnollisesti värjätty kasviuutteilla. Edut: Valmiina käyttöön, nopea toteutus. Tämä täyte mahdollistaa moussejen tekstuurien yhdistämisen luomalla kontrastia: sulava mousse pehmeän keksin kanssa ja rapea täyte. Sopii pakastamiseen ja jäädyttämiseen, pysyy hyvin rapeana. Sovellukset: Valmiina käyttöön. Tekstuurin pehmentämiseksi tuotetta voidaan lämmittää hetken mikroaaltouunissa ja levittää suoraan keksipohjan päälle. Käytetään täytteenä, levitetään suoraan rapea täyte keksipohjan tai piirakkapohjan tai choux-taikinan eclairien pohjan päälle. Suklaateollisuudessa suklaakonvehtien tai tryffelipallojen sisällä. Ravintoloissa jälkiruokaverreissä, tiramisussa ja lautasen koristeena. Säilytys: Tuotteen säilyvyys riippuu säilytysolosuhteista, säilyy 12 kuukautta valmistuspäivästä. Alkuperäisessä, hyvin suljetussa pakkauksessaan, suojassa valolta, lämmöltä ja kosteudelta (10° - 25° C / RH Max 70%). Herkkä voimakkaille hajuille. Kulutettavaksi 3 viikkoa avauksen jälkeen. Pakkaus: 1 kg ja 4 kg ämpäri.