Entä jos käsintehty suklaa olisi täydellinen yrityslahja? ... Olitpa sitten tilaamassa suklaata asiakkaille, kumppaneille tai yrityksesi toimesta, tarjoamme räätälöityjä suklaatuotteita yrityksille.
Yrityksille, työpaikkatoimikunnille, kunnallisyhteisöille, tarjoamme joululahjaksi suklaalaatikoita, jotka sopivat tarpeisiinne kilpailukykyiseen hintaan. Ota meihin yhteyttä saadaksesi tarjouksen käsintehtyjä suklaalahjoja varten.
Mestari suklaakondiittori Val de Marne -alueelta vuodesta 1960. Kolmannessa sukupolvessa Janin perhe valmistaa suklaata perinteisellä tavalla. Yksi viimeisistä käsityösuklaatehtaista Île-de-Francessa. Suklaat valmistetaan parhaista kaakaopavuista ja huolellisesti perinteitä kunnioittaen. Chocolats Janin on suklaatehdas 94:ssä, jossa Stéphane Janin, Île-de-Francen suklaakondiittori, ja hänen tiiminsä valmistavat suklaakonvehteja. Stéphane Janin, ammattimainen suklaakondiittori Val de Marne -alueella ja suklaan valmistuksen asiantuntija, kutsuu sinut tutustumaan suklaatehtaaseensa samalla kun nautit herkullisista praliinisuklaista, puhtaista suklaista, suklaatrufeista... Myynnissä käsintehtyä suklaata (suklaarasiat, suklaavalikoimat, suklaat...) ja räätälöityjen suklaiden luomista yrityksille. Ota meihin yhteyttä vieraillaksesi suklaatehtaassamme.
Maison Wagram CBD Tumma Suklaa
Laajenna tuotevalikoimaasi korkealaatuisella CBD-infusoidulla suklaalla. Suunniteltu kermaisen kaakaovoin ja makean vaniljan kanssa, sen CBD-kosketus vastaa asiakkaidesi toiveita. Maison Wagram -tuotteet ovat ranskalaisen käsityötuotannon tulosta.
100 % BIO-valmiste (ilman säilöntäaineita, ilman lisäaineita ja ilman väriaineita) herkullisten suklaakakkujen valmistamiseen.
Käytännöllinen ja nopea tapa valmistaa kotitekoisia pikkuleipiä hetkessä!
Lisää vain kaksi munaa ja 90 g voita.
Valmistettu työpajassa Tourainessa.
Säilytys: säilytä valolta suojattuna viileässä ja kuivassa paikassa.
Paino: 230 g
Paino: 230 g
Maître artisan chocolatier du val de marne depuis 1960. Kolmen sukupolven ajan Janin perhe on valmistanut suklaata perinteisellä tavalla. Yksi viimeisistä käsityöläissuklaatehtaista Île-de-Francessa. Suklaat valmistetaan parhaista kaakaopavuista ja huolellisesti perinteitä kunnioittaen. Chocolats Janin on suklaatehdas 94:ssä, jossa Stéphane Janin, Île-de-Francen suklaamestari, ja hänen tiiminsä valmistavat suklaakonvehteja, jotka säilyvät korkeintaan 15 päivää. Stéphane Janin, ammattimainen suklaamestari Val de Marne -alueella ja suklaanvalmistuksen asiantuntija, kutsuu sinut tutustumaan suklaatehtaaseensa samalla kun nautit herkullisista praliineista, puhtaista suklaista, suklaatrufeista... Myynnissä on käsintehtyä suklaata (suklaarasiat, suklaavalikoimat, suklaat...) sekä räätälöityjen suklaiden valmistusta yrityksille.
Chocolaterie JANIN on yksi 12:sta viimeisestä pienestä suklaatehtaasta, joka toimii Ranskassa. Nykyään, kun suklaan "suuret" ovat kaikki monikansallisissa konserneissa, suurten mestarimeisterien määrä suklaan alalla on yhä harvinaisempaa.
Maître artisan chocolatier du val de marne depuis 1960. Kolmannessa sukupolvessa Janin perhe valmistaa suklaata perinteisellä tavalla. Yksi viimeisistä käsityöläissuklaatehtaista Île-de-Francessa. Suklaat valmistetaan parhaista kaakaopavuista ja huolellisesti perinteitä kunnioittaen. Chocolats Janin on suklaatehdas 94:ssä, jossa Stéphane Janin, Île-de-Francen suklaamestari, ja hänen tiiminsä valmistavat suklaakonvehteja. Stéphane Janin, ammattimainen suklaamestari Val de Marne -alueella ja suklaan valmistuksen asiantuntija, kutsuu sinut tutustumaan suklaatehtaaseensa samalla kun nautit herkullisista praliineista, puhtaista suklaista, suklaatrufeista... Käsityösuklaan myynti (suklaarasiat, suklaavalikoimat, suklaat...) ja räätälöityjen suklaiden luominen yrityksille.
Maison Wagram CBD-maitosuklaa
Laajenna tuotevalikoimaasi korkealaatuisella CBD-infusoidulla suklaalla. Suunniteltu kermaisen kaakaovoin ja makean vaniljan kanssa, sen CBD-kosketus vastaa asiakkaidesi toiveita. Maison Wagram -tuotteet ovat ranskalaisen käsityötuotannon tulosta.
Maître artisan chocolatier du val de marne depuis 1960.
Kolmannessa sukupolvessa Janin perhe valmistaa suklaata perinteisellä tavalla. Yksi viimeisistä käsityöläissuklaatehtaista Île-de-Francessa. Suklaat valmistetaan parhaista kaakaopavuista ja huolellisesti perinteitä kunnioittaen. Chocolats Janin on suklaatehdas 94:ssä, jossa Stéphane Janin, Île-de-Francen suklaamestari, ja hänen tiiminsä valmistavat suklaakonvehteja, jotka ovat enintään 15 päivää vanhoja. Stéphane Janin, ammattimainen suklaamestari Val de Marne -alueella ja suklaan valmistuksen asiantuntija, kutsuu sinut tutustumaan suklaatehtaaseensa samalla kun nautit herkullisista pralineista, puhtaista suklaista, suklaatrufeista … Myynnissä on käsintehtyä suklaata (suklaarasiat, suklaavalikoimat, suklaat …) ja räätälöityjen suklaiden luomista yrityksille.