Tuotteet hakusanalla suklaa (1010)

Maitosuklaa 7

Maitosuklaa 7

lehmä 18g S003
Tumma Suklaa Mendiants -LAATIKKO - SUKLAA

Tumma Suklaa Mendiants -LAATIKKO - SUKLAA

Ainesosat: Tumma suklaa 63% Ei-EU alkuperä (kaakao, sokeri, kaakaovoi, emulgointiaine: rypsiöljylektiini, bourbonvanilja palkoissa), appelsiinikuoret, hasselpähkinät, mustikat, pistaasit, mantelit. Parasta ennen: 12 kuukautta Keskimääräiset ravintoarvot 100g kohden: Energia 2097 kj / 501 kcal, rasva 36g, josta tyydyttyneet rasvahapot 16g, hiilihydraatit 36g, josta sokerit 34g, proteiinit 6.2g, suola 0.02g
KÄSITYÖMUSTIKASORBETTI - Les Fruitées

KÄSITYÖMUSTIKASORBETTI - Les Fruitées

Valitsimme teille tämän sorbetin valmistukseen villimustikoita. Toisin kuin viljelty mustikka, tämä villimustikka on erittäin voimakkaan makuinen ja antaa tälle sorbetille intensiivisen aromin. Jäätelömme ja sorbettimme valmistetaan työpajassamme alkuperäisten reseptiemme mukaan käyttäen ainoastaan jalostettuja ja valikoituja raaka-aineita. Emme käytä väriaineita tai aromiaineita. Löydätte siis jäätelöistämme ja sorbeteistamme sen maun, mitä ne sisältävät. Hyvien jäätelöiden ja sorbettien tekeminen on yksinkertaista. Riittää, että keksii hyviä reseptejä, käyttää aitoja ja laadukkaita raaka-aineita ja laittaa paljon intohimoa mukaan! Ravintoarvot 100g kohden Energia 357kJ / 85kcal, Rasvat 0g, Joista tyydyttyneet rasvahapot 0g, Hiilihydraatit 19g, Joista sokerit 14g, Proteiinit 0,6g, Suola 0g Pakkaus: 0,6L purkki Parasta ennen: 12 kuukautta
Ruusukuvio Puu Solmu - Puusolmujen

Ruusukuvio Puu Solmu - Puusolmujen

Valmistakaa alkuperäisiä suklaapuukappaleita tällä muovista valmistetulla suklaamuotilla. Näiden modernien puukappalemuottien muodot tuovat elegantin ja hienostuneen kosketuksen joulupöytäpuuhunne. Voitte lisätä kiiltoa suklaapuukappaleisiinne metallinhohtosuihkeillamme tai liukenevilla väriaineillamme. Löydätte PVC-kristallimuotit puukappaleille "kakkumuotit"-kategoriasta ja Barryn suklaakuorrutteen valikoiman "raaka-aineet"-kategoriasta. Koostumus: 1,5 mm paksu muovista valmistettu muotti, joka tarjoaa lisää kestävyyttä ja pitkäikäisyyttä. Käyttöohje: Suosittelemme täyttämään puukappalemuotit pursotuspussilla, jotta irrottaminen olisi helpompaa. Mitat: levyn mitat 300x255x1,5 mm. 6 painetta 90x75x5 mm. Pakkaus: 1 levy, jossa on 6 puukappalepainetta. Viite: F1509 Varastossa: 626 tuotetta Mitat: 90x75x5 mm
Grand Caraque Tabletti 100% 80 g - Suklaapatukka

Grand Caraque Tabletti 100% 80 g - Suklaapatukka

Tämä suklaa on voimakkaan karvasta, ilman lisättyä sokeria. Koko - L 16 x P 8 x K 1,5 cm Määrä laatikossa: 10 Minimimäärä tilaukselle: 10 Minimimäärän tilauksen tyyppi: Yksikkö laatikossa Tuotenumero: T-G Valmistusmaa: Ranska Esitilaus: Kyllä Myydyin: Ei Mukautus: Kyllä
Montélimar Nougat DUR Pussi 400g

Montélimar Nougat DUR Pussi 400g

Montélimar-kova nougat-pussi, 400 g, tunnetaan maustaan ja erittäin rapeasta koostumuksestaan. Montélimar-kova nougat, valmistettu Diane de Poytiers -talossa, on luotu perinteisen reseptin mukaan, joka koostuu pääasiassa hunajasta, manteleista, pistaasipähkinöistä, sokerista, valkuaisista ja vaniljasta. Viite: 103352 PAINO (KG): 0.400 Pakkaus: 8 ALV: 20.0%
Tumma Suklaatabletti 66% Mustikka 100g - SUKLAADET

Tumma Suklaatabletti 66% Mustikka 100g - SUKLAADET

Ainesosat: Tumma suklaa 66% ei-UE alkuperää (kaakao, sokeri, kaakaovoi, emulgointiaine: rypsiöljylecitiini), 16.67% kuivattua mustikkaa. Ravintoarvot 100g kohden: Energia 2104Kj, 505Kcal, rasvaa 35g, josta tyydyttyneitä rasvahappoja 22g, hiilihydraatteja 42g, josta sokeria 32g, proteiinia 5.6g, suolaa 0.02g.
Luomu Maitosuklaalevyt 38% 100g - SUKLAADET

Luomu Maitosuklaalevyt 38% 100g - SUKLAADET

Ainesosat: Maidotettu suklaa 38% ei-UE:stä (ruokosokeri, kaakaovoi, maitojauhe, kaakaomassa). Ravintoarvot 100g kohden: Energia 2401Kj, 577Kcal, rasvaa 40g, josta tyydyttyneitä rasvahappoja 24g, hiilihydraatteja 48g, josta sokeria 47g, proteiinia 6.2g, suolaa 0g.
Tumma Suklaapatukka Merisuolalla CBD

Tumma Suklaapatukka Merisuolalla CBD

Kaikki tuotteemme valmistetaan käsin, artesaanisesti, pienissä erissä taataksemme vertaansa vailla olevan laadun ja tuoreuden! Maku: Tumma suklaa 71% kaakaota & Suolankukka Valmistettu Ranskassa 100% luonnollisia ainesosia, ilman säilöntäaineita, ilman palmuöljyä CBD: 50mg per tabletti Ilman gluteenia Jokaisessa pakkauksessa on 40g puhdasta herkkua! Kaikki tuotteemme eivät sisällä lainkaan THC:tä, joten niillä ei ole psykoaktiivisia vaikutuksia! Kuinka nauttia Bloom&Cie Brownieseja? Avaa Bloom&Cie Suklaan tuoreuspakkaus Puraisemalla suoraan suklaatablettiin Älä unohda sulkea pakkausta käytön jälkeen Säilytä Bloom&Cie Suklaasi enintään 30 päivää avauksen jälkeen Ainesosat: Tumma suklaa (kaakaomassa*, ruokosokeri*, kaakaovoi*), suolankukka, CBD (hamppu-uute kannabidioli), MCT-kookosöljy, terpeenit ja paljon rakkautta! Maku: Tumma suklaa 71% kaakaota & Suolankukka CBD: 50mg per tabletti
Chocol'ail Noir - Tumma suklaa ja mustan valkosipulin levite

Chocol'ail Noir - Tumma suklaa ja mustan valkosipulin levite

Tummasta suklaasta valmistettu levite, jossa on ripaus mustaa valkosipulia, tuo esiin erittäin suklaiset maut. Mustan valkosipulin erityinen maku ja pehmeys tuntuvat suussa jälkimakuna, kun taas sen umami-maku korostaa suklaan makua. Ihanteellinen käytettäväksi crepeillä tai leivän päällä. Meidän musta valkosipuli on valmistettu BIO IGP -valkoisesta valkosipulista Drômen alueelta. Kaikki käytetyt ainesosat ovat peräisin luomuviljelystä. Tarjoamme useita eri pakkausvaihtoehtoja tarpeidesi mukaan: - 230g lasipurkki Chocol'ail noir - 125g lasipurkki Chocol'ail noir Säilytä huoneenlämmössä, suojassa kosteudelta ja valolta.
Suklaakuorrutetut Luumut 200g - Suklaauniversumi

Suklaakuorrutetut Luumut 200g - Suklaauniversumi

Ainesosat: luumut, tumma suklaa 70% (kaakaovoi, sokeri, emulgointiaine soijalesitiini, luonnollinen vaniljan maku) Viite: PRUN
Suklaahippukeksit

Suklaahippukeksit

Klassiset suklaahippukeksit
Vanhanajan Appelsiiniviipaleet - Tumma Suklaaherkku

Vanhanajan Appelsiiniviipaleet - Tumma Suklaaherkku

Käsintehdyt oranget, herkullisia mehukkaita appelsiininkuoria, jotka on päällystetty tummalla suklaalla. Ainesosat: appelsiininkuoret (appelsiini, sokeri, GLUKOOSISIIRAPPI), tumma suklaa (kaakaopavut, sokeri, kaakaovoi, emulgointiaine auringonkukka- lesitiini, vanilja). Ravintoarvot (100g): Energia kJ / kcal 1671 / 397, Rasva (g) 11, josta tyydyttyneet rasvahapot (g) 6.5, Hiilihydraatit (g) 72, josta sokerit (g) 71, Proteiinit (g) 2.0, Suola (g) 0. Säilytä lämpötilassa 17-20°C. Nettopaino: noin 150g
Praliné Crêpe Pitkä

Praliné Crêpe Pitkä

Pussi 100g 303S1 CC
Neliönmuotoinen Viistetty Suklaakaramellimuotti - Magneettinen Suklaalevymuotti

Neliönmuotoinen Viistetty Suklaakaramellimuotti - Magneettinen Suklaalevymuotti

Tämä neliömäinen, viistetty magneettinen suklaakonvehtimuotti mahdollistaa kotitekoisten suklaakonvehtien valmistamisen, joka on välttämätön vitriinissasi! Konvehdin mitat: 30 x 30 mm - 10 kpl Suklaan paino yksikkö: 9g Kaikissa tilaisuuksissa voit tarjota asiakkaille suklaakonvehteja, joko maisteltavaksi tai lahjaksi. Tämän modernin ja ajattoman suklaakonvehtimuotin muoto mahdollistaa sen käytön vuodenaikojen mukaan. Entistäkin herkullisempia konvehteja voit valmistaa täyttämällä ne kotitekoisella pralineella tai karamellilla. Tämä BPA-vapaa muovinen suklaakonvehtimuotti koostuu kahdesta osasta, joiden koko on 275 x 135 x 25 mm: muovinen muotti magneeteilla ja magneettinen ruostumattomasta teräksestä valmistettu levy. Nämä suklaamuotit ovat täydellisiä suklaakonvehtien valmistamiseen siirtokalvojen kanssa. Personoidaksesi konvehteja Viite: PDR9040 Varastossa: 111 tuotetta Mitat: 10 kpl - 9 gr - 3x3 cm
DARK Suklaat - Tumma 55% COCOA Appelsiini

DARK Suklaat - Tumma 55% COCOA Appelsiini

Yhdistelmä tummaa suklaata, jossa on hienovaraisia sävyjä, jotka liittyvät miedon sisilian appelsiinin aromiin... Todellinen herkku. AINEKSET: 0 Voi sisältää jälkiä pähkinöistä, gluteenista ja maidosta. Säilytettävä kosteudelta ja lämmöltä suojattuna, lämpötilassa 15–18 °C.
KÄSITYÖ KALAMANSI JA MANDARIINI SORBETTI - Les Fruitées

KÄSITYÖ KALAMANSI JA MANDARIINI SORBETTI - Les Fruitées

Tämä sorbetti ilahduttaa sitrushedelmien ystäviä. Se on tulos Kalamansi-sitrushedelmän, joka on kotoisin Kaakkois-Aasiasta, ja Sisilian mandariinin kohtaamisesta. Kalamansi erottuu voimakkaasta maustaan ja kevyestä karvaudestaan, jotka yhdistyvät hienosti mandariinin aromien kanssa. Erittäin raikas ja virkistävä sitrushedelmien cocktail kuumille päiville. Jäätelömme ja sorbettimme valmistetaan työpajassamme alkuperäisten reseptiemme mukaan käyttäen ainoastaan jalostettuja ja valikoituja raaka-aineita. Emme käytä väriaineita tai makuaineita. Löydät siis jäätelöistämme ja sorbeteistamme sen maun, mitä ne sisältävät. Hyvien jäätelöiden ja sorbettien tekeminen on yksinkertaista. Riittää, että keksit hyviä reseptejä, käytät aitoja ja laadukkaita raaka-aineita ja panostat paljon intohimoa! Ravintoarvot 100g kohden: Energia 741kJ / 176kcal, Rasvat 0g, Joista tyydyttyneet rasvahapot 0g, Hiilihydraatit Pakkaus: 0,6L purkki Parasta ennen: 12 kuukautta
Timjami-Rosmariini Leipärouhe 250g

Timjami-Rosmariini Leipärouhe 250g

Maissin terälehdet, rypsiöljy, Himalajan ruususuola, mustapippuri, timjami, rosmariini Allergiat: gluteenijäämiä Resepti-idea Ihanteellinen lihan (kana, vasikka, sianliha), kalan, juustojen panerointiin ja erityisesti salaattien maustamiseen.
Crispy Raspberry Filling - Valmistus Insert Entremets, Piirakat, Eclairit, Jäätelöt ja Suklaakonvehtien Täyte

Crispy Raspberry Filling - Valmistus Insert Entremets, Piirakat, Eclairit, Jäätelöt ja Suklaakonvehtien Täyte

Rapsakka hedelmäinen täyte, joka on valmistettu puhtaasta kaakaovoista koostuvasta valkosuklaasta, keksi- ja kuivattuja vadelmia. Sopii käytettäväksi täytteenä mousseissa, piirakoissa, eclaireissa, jäätelöissä ja suklaakonvehtien sisällä. Ilman palmuöljyä. Luonnollisesti hedelmäinen ja luonnollisesti värjätty kasviuutteilla. Edut: Valmiina käyttöön, nopea toteutus. Tämä täyte mahdollistaa moussejen tekstuurien yhdistämisen luomalla kontrastia: sulava mousse pehmeän keksin kanssa ja rapea täyte. Sopii pakastamiseen ja jäädyttämiseen, pysyy hyvin rapeana. Sovellukset: Valmiina käyttöön. Tekstuurin pehmentämiseksi tuotetta voidaan lämmittää hetken mikroaaltouunissa ja levittää suoraan keksipohjan päälle. Käytetään täytteenä, levitetään suoraan rapea täyte keksipohjan tai piirakkapohjan tai choux-taikinan eclairien pohjan päälle. Suklaateollisuudessa suklaakonvehtien tai tryffelipallojen sisällä. Ravintoloissa jälkiruokaverreissä, tiramisussa ja lautasen koristeena. Säilytys: Tuotteen säilyvyys riippuu säilytysolosuhteista, säilyy 12 kuukautta valmistuspäivästä. Alkuperäisessä, hyvin suljetussa pakkauksessaan, suojassa valolta, lämmöltä ja kosteudelta (10° - 25° C / RH Max 70%). Herkkä voimakkaille hajuille. Kulutettavaksi 3 viikkoa avauksen jälkeen. Pakkaus: 1 kg ja 4 kg ämpäri.
Suklaamuotti - räätälöity silikoni suklaantekijöille

Suklaamuotti - räätälöity silikoni suklaantekijöille

Silicone-materiaalimme mahdollistavat hienojen kuvioiden luomisen, esteettisten rakenteiden toteuttamisen ja varmistavat, että lopputulos vastaa odotuksianne. Ruokakäyttöön tai ei tarpeenne mukaan, ne yhdistävät hienouden ja kestävyyden valmistelujenne aikana. Kynttilöiden osalta tarjoamme niiden täydellistä valmistusta. Ne ovat luonnonvahoista, ilman parafiinia, ja niitä voidaan rikastaa eteerisillä öljyillä ja luonnollisilla väriaineilla. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä tarpeidesi selvittämiseksi. Vaiheemme: Määrittelemme yhdessä tarpeesi, 5 arkipäivän kuluessa vahvistat tuotteen suunnittelun, 10 arkipäivän kuluessa valmistamme ensimmäisen protomallin, 15 arkipäivän kuluttua protomallin vahvistamisesta lähetämme sinulle tuotteesi (tilatun määrän ja määrittelytason mukaan) Jesmonitessa tai vahassa.