Valitsimme teille tämän sorbetin valmistukseen villimustikoita.
Toisin kuin viljelty mustikka, tämä villimustikka on erittäin voimakkaan makuinen ja antaa tälle sorbetille intensiivisen aromin.
Jäätelömme ja sorbettimme valmistetaan työpajassamme alkuperäisten reseptiemme mukaan käyttäen ainoastaan jalostettuja ja valikoituja raaka-aineita. Emme käytä väriaineita tai aromiaineita. Löydätte siis jäätelöistämme ja sorbeteistamme sen maun, mitä ne sisältävät.
Hyvien jäätelöiden ja sorbettien tekeminen on yksinkertaista. Riittää, että keksii hyviä reseptejä, käyttää aitoja ja laadukkaita raaka-aineita ja laittaa paljon intohimoa mukaan!
Ravintoarvot 100g kohden
Energia 357kJ / 85kcal, Rasvat 0g, Joista tyydyttyneet rasvahapot 0g, Hiilihydraatit 19g, Joista sokerit 14g, Proteiinit 0,6g, Suola 0g
Pakkaus: 0,6L purkki
Parasta ennen: 12 kuukautta
Valmistakaa alkuperäisiä suklaapuukappaleita tällä muovista valmistetulla suklaamuotilla. Näiden modernien puukappalemuottien muodot tuovat elegantin ja hienostuneen kosketuksen joulupöytäpuuhunne.
Voitte lisätä kiiltoa suklaapuukappaleisiinne metallinhohtosuihkeillamme tai liukenevilla väriaineillamme.
Löydätte PVC-kristallimuotit puukappaleille "kakkumuotit"-kategoriasta ja Barryn suklaakuorrutteen valikoiman "raaka-aineet"-kategoriasta.
Koostumus: 1,5 mm paksu muovista valmistettu muotti, joka tarjoaa lisää kestävyyttä ja pitkäikäisyyttä.
Käyttöohje: Suosittelemme täyttämään puukappalemuotit pursotuspussilla, jotta irrottaminen olisi helpompaa.
Mitat: levyn mitat 300x255x1,5 mm. 6 painetta 90x75x5 mm.
Pakkaus: 1 levy, jossa on 6 puukappalepainetta.
Viite: F1509
Varastossa: 626 tuotetta
Mitat: 90x75x5 mm
Tämä suklaa on voimakkaan karvasta, ilman lisättyä sokeria.
Koko - L 16 x P 8 x K 1,5 cm
Määrä laatikossa: 10
Minimimäärä tilaukselle: 10
Minimimäärän tilauksen tyyppi: Yksikkö laatikossa
Tuotenumero: T-G
Valmistusmaa: Ranska
Esitilaus: Kyllä
Myydyin: Ei
Mukautus: Kyllä
Montélimar-kova nougat-pussi, 400 g, tunnetaan maustaan ja erittäin rapeasta koostumuksestaan. Montélimar-kova nougat, valmistettu Diane de Poytiers -talossa, on luotu perinteisen reseptin mukaan, joka koostuu pääasiassa hunajasta, manteleista, pistaasipähkinöistä, sokerista, valkuaisista ja vaniljasta.
Viite: 103352
PAINO (KG): 0.400
Pakkaus: 8
ALV: 20.0%
Kaikki tuotteemme valmistetaan käsin, artesaanisesti, pienissä erissä taataksemme vertaansa vailla olevan laadun ja tuoreuden!
Maku: Tumma suklaa 71% kaakaota & Suolankukka
Valmistettu Ranskassa
100% luonnollisia ainesosia, ilman säilöntäaineita, ilman palmuöljyä
CBD: 50mg per tabletti
Ilman gluteenia
Jokaisessa pakkauksessa on 40g puhdasta herkkua!
Kaikki tuotteemme eivät sisällä lainkaan THC:tä, joten niillä ei ole psykoaktiivisia vaikutuksia!
Kuinka nauttia Bloom&Cie Brownieseja?
Avaa Bloom&Cie Suklaan tuoreuspakkaus
Puraisemalla suoraan suklaatablettiin
Älä unohda sulkea pakkausta käytön jälkeen
Säilytä Bloom&Cie Suklaasi enintään 30 päivää avauksen jälkeen
Ainesosat:
Tumma suklaa (kaakaomassa*, ruokosokeri*, kaakaovoi*), suolankukka, CBD (hamppu-uute kannabidioli), MCT-kookosöljy, terpeenit ja paljon rakkautta!
Maku: Tumma suklaa 71% kaakaota & Suolankukka
CBD: 50mg per tabletti
Tummasta suklaasta valmistettu levite, jossa on ripaus mustaa valkosipulia, tuo esiin erittäin suklaiset maut. Mustan valkosipulin erityinen maku ja pehmeys tuntuvat suussa jälkimakuna, kun taas sen umami-maku korostaa suklaan makua. Ihanteellinen käytettäväksi crepeillä tai leivän päällä.
Meidän musta valkosipuli on valmistettu BIO IGP -valkoisesta valkosipulista Drômen alueelta. Kaikki käytetyt ainesosat ovat peräisin luomuviljelystä.
Tarjoamme useita eri pakkausvaihtoehtoja tarpeidesi mukaan:
- 230g lasipurkki Chocol'ail noir
- 125g lasipurkki Chocol'ail noir
Säilytä huoneenlämmössä, suojassa kosteudelta ja valolta.
Tämä neliömäinen, viistetty magneettinen suklaakonvehtimuotti mahdollistaa kotitekoisten suklaakonvehtien valmistamisen, joka on välttämätön vitriinissasi!
Konvehdin mitat: 30 x 30 mm - 10 kpl
Suklaan paino yksikkö: 9g
Kaikissa tilaisuuksissa voit tarjota asiakkaille suklaakonvehteja, joko maisteltavaksi tai lahjaksi. Tämän modernin ja ajattoman suklaakonvehtimuotin muoto mahdollistaa sen käytön vuodenaikojen mukaan.
Entistäkin herkullisempia konvehteja voit valmistaa täyttämällä ne kotitekoisella pralineella tai karamellilla.
Tämä BPA-vapaa muovinen suklaakonvehtimuotti koostuu kahdesta osasta, joiden koko on 275 x 135 x 25 mm: muovinen muotti magneeteilla ja magneettinen ruostumattomasta teräksestä valmistettu levy.
Nämä suklaamuotit ovat täydellisiä suklaakonvehtien valmistamiseen siirtokalvojen kanssa.
Personoidaksesi konvehteja
Viite: PDR9040
Varastossa: 111 tuotetta
Mitat: 10 kpl - 9 gr - 3x3 cm
Yhdistelmä tummaa suklaata, jossa on hienovaraisia sävyjä, jotka liittyvät miedon sisilian appelsiinin aromiin... Todellinen herkku.
AINEKSET: 0
Voi sisältää jälkiä pähkinöistä, gluteenista ja maidosta. Säilytettävä kosteudelta ja lämmöltä suojattuna, lämpötilassa 15–18 °C.
Tämä sorbetti ilahduttaa sitrushedelmien ystäviä. Se on tulos Kalamansi-sitrushedelmän, joka on kotoisin Kaakkois-Aasiasta, ja Sisilian mandariinin kohtaamisesta.
Kalamansi erottuu voimakkaasta maustaan ja kevyestä karvaudestaan, jotka yhdistyvät hienosti mandariinin aromien kanssa.
Erittäin raikas ja virkistävä sitrushedelmien cocktail kuumille päiville.
Jäätelömme ja sorbettimme valmistetaan työpajassamme alkuperäisten reseptiemme mukaan käyttäen ainoastaan jalostettuja ja valikoituja raaka-aineita. Emme käytä väriaineita tai makuaineita. Löydät siis jäätelöistämme ja sorbeteistamme sen maun, mitä ne sisältävät.
Hyvien jäätelöiden ja sorbettien tekeminen on yksinkertaista. Riittää, että keksit hyviä reseptejä, käytät aitoja ja laadukkaita raaka-aineita ja panostat paljon intohimoa!
Ravintoarvot 100g kohden: Energia 741kJ / 176kcal, Rasvat 0g, Joista tyydyttyneet rasvahapot 0g, Hiilihydraatit
Pakkaus: 0,6L purkki
Parasta ennen: 12 kuukautta
Rapsakka hedelmäinen täyte, joka on valmistettu puhtaasta kaakaovoista koostuvasta valkosuklaasta, keksi- ja kuivattuja vadelmia. Sopii käytettäväksi täytteenä mousseissa, piirakoissa, eclaireissa, jäätelöissä ja suklaakonvehtien sisällä.
Ilman palmuöljyä. Luonnollisesti hedelmäinen ja luonnollisesti värjätty kasviuutteilla.
Edut: Valmiina käyttöön, nopea toteutus. Tämä täyte mahdollistaa moussejen tekstuurien yhdistämisen luomalla kontrastia: sulava mousse pehmeän keksin kanssa ja rapea täyte. Sopii pakastamiseen ja jäädyttämiseen, pysyy hyvin rapeana.
Sovellukset: Valmiina käyttöön. Tekstuurin pehmentämiseksi tuotetta voidaan lämmittää hetken mikroaaltouunissa ja levittää suoraan keksipohjan päälle. Käytetään täytteenä, levitetään suoraan rapea täyte keksipohjan tai piirakkapohjan tai choux-taikinan eclairien pohjan päälle. Suklaateollisuudessa suklaakonvehtien tai tryffelipallojen sisällä. Ravintoloissa jälkiruokaverreissä, tiramisussa ja lautasen koristeena.
Säilytys: Tuotteen säilyvyys riippuu säilytysolosuhteista, säilyy 12 kuukautta valmistuspäivästä. Alkuperäisessä, hyvin suljetussa pakkauksessaan, suojassa valolta, lämmöltä ja kosteudelta (10° - 25° C / RH Max 70%). Herkkä voimakkaille hajuille. Kulutettavaksi 3 viikkoa avauksen jälkeen.
Pakkaus: 1 kg ja 4 kg ämpäri.
Silicone-materiaalimme mahdollistavat hienojen kuvioiden luomisen, esteettisten rakenteiden toteuttamisen ja varmistavat, että lopputulos vastaa odotuksianne. Ruokakäyttöön tai ei tarpeenne mukaan, ne yhdistävät hienouden ja kestävyyden valmistelujenne aikana.
Kynttilöiden osalta tarjoamme niiden täydellistä valmistusta. Ne ovat luonnonvahoista, ilman parafiinia, ja niitä voidaan rikastaa eteerisillä öljyillä ja luonnollisilla väriaineilla.
Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä tarpeidesi selvittämiseksi.
Vaiheemme:
Määrittelemme yhdessä tarpeesi,
5 arkipäivän kuluessa vahvistat tuotteen suunnittelun,
10 arkipäivän kuluessa valmistamme ensimmäisen protomallin,
15 arkipäivän kuluttua protomallin vahvistamisesta lähetämme sinulle tuotteesi (tilatun määrän ja määrittelytason mukaan) Jesmonitessa tai vahassa.