Yhdessä ammattitaitoisen tiimimme kanssa tuotamme erityisiä ratkaisuja arvostetuille asiakkaillemme.
Olemme valmiita olemaan ratkaisukumppanisi suunnitteluvaiheesta aina valmistuksen loppupisteeseen saakka, mukaan lukien pakkaus ja toimitus, tarpeidesi mukaan. Meitä ylentää aina palvella arvostettuja asiakkaitamme tarpeidesi mukaisesti.
Tuotamme seuraavia laatikkotyyppejä ja palvelemme seuraavia aloja: kovakantiset laatikot, laatikkokannet, uima-altaat, konditorialaakot, erikoistilaukset, kakkualustat, baklava-laatikot, kahvalla ja naruilla varustetut laatikot, turkkilaiset makeiset, suklaalaatikot, tekstiililaatikot, lahjalaatikot, kosmetiikkalaatikot, korulaatikot, kynttilälaatikot, ruokalaatikot, kraft-laatikot, lelulaatikot ja paljon muuta.
Pallomylly on yksi suklaan hienontamistekniikoista. Pallomyllyn sekoitusvarret on valmistettu kovetetusta erikoismateriaalista. Hienontamiskoneeseen liitetyn suklaapumpun ja kolmitieventtiilin avulla nestemäinen sisältö kierrätetään tai hienontamisen päätyttyä se siirretään suklaavarastotankkiin. RBM50- ja RBM100-pallomyllyt on suunniteltu pienille yrityksille. LabBM10-mylly on suunniteltu tuotekehitykseen tai laboratorio käyttöön. Pallojen kitkasta syntyy lämpöä, ja tämän lämmön tasapainottamiseksi hienontimeen on lisätty solenoidiventtiili, joka sallii kylmän veden pääsyn, jos ylikuumenemista tapahtuu, ja sulkee pääsyn, kun kone saavuttaa normaalin toimintalämpötilan. Kylmän veden lähde voi olla kaivo, hanavesi tai torni-vesi.
7 KG muovipailissa / 14 KG laatikossa. Kakku, keksi, leivonnainen, kakku, pikkuleivät, croissantit, muffinit, kastanjat, vohvelit, kuten täytteenä suklaassa ja makua lisäävänä kermavaahdossa. Voidaan käyttää koristeellisiin tarkoituksiin. Palveluehdotus. 1 vuoden säilytys viileässä ja kuivassa paikassa.
Pallo-mylly
Pallo-mylly on erätyyppinen hienontaja, jota käytetään kerman, luonnollisten ja palmuöljypohjaisten suklaiden sekä vastaavien tuotteiden käsittelyyn. Pallo-myllyn säiliö on kaksinkertainen ja lämmitetty sähkövastuksilla. Sisempi ja ulompi takki, sekoittimet ja pallot ovat ruostumatonta terästä. Järjestelmään kuuluu myös termostaattisesti ohjattu lämmitysjärjestelmä. Suklaapumppua, jota käytetään kierrätykseen, käytetään myös purkamisessa. Prosessiaika riippuu raaka-aineen hienoudesta. Prosessi kestää noin 2½ tuntia.
Aegean alueen luonnollisen makeuden, viikunan, suklaan ja pähkinöiden ainutlaatuinen harmonia.
Tämä maku, joka on arvoinen palatseihin, tulee olemaan korvaamaton.
Perustiedot
Täyttötilavuus: 180 ml
Ylivuoto Tilavuus: 230 ml
Astian Paino: 10 gr
Kannen Paino: 2,50 gr
Manipulointitodistus: Kyllä
Mitat:
Kehon Ulkoinen Halkaisija Ylhäällä: 75,20 mm
Tuotekoodi: DPC350
Perustiedot
Täyttötilavuus: 180 ml
Täysi tilavuus: 230 ml
Astian paino: 10 g
Kannen paino: 2,50 g
Manipulointitodistus: Kyllä
Mitat:
Kehon ulkohalkaisija ylhäällä: 75,20 mm
Tuotekoodi: DPC400
Perustiedot
Täyttötilavuus: 600 ml
Ylitäyttötilavuus: 650 ml
Astian Paino: 22,50 g
Kannen Paino: 7,20 g
Manipulointitodistus: Kyllä
Mitat:
Kehon Ulkopituus Ylhäällä: 137,40 mm
Tuotekoodi: DPC600
10 KG Kraft-pussi. Tarkoitus: 1 kg Sudem-kakkuseosta, lisää 250 ml vettä, 300 ml öljyä ja 250 g (5 munaa) vatkataan sekoittimessa 5 minuutin ajan. Saadusta tuotteesta paistetaan 180 °C:ssa 40-45 minuuttia. 1 vuoden säilytys viileässä ja kuivassa paikassa.
Tuottamamme suklaavarastotankit ovat sivupuhdistimilla varustettuja, sylinterimäisiä säiliöitä. Niissä on PID-ohjattu lämmitysmahdollisuus. Sekoitin on nopeudensäätöinen, ja sekoittaminen voidaan tehdä jatkuvasti tai pysäyttämällä ja käynnistämällä. Näitä käytetään suklaan säilyttämiseen kiinteässä lämpötilassa, nestemäisessä muodossa ja homogeenisessa rakenteessa.
Kokonaan AISI304 ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa sivupuhdistimilla varustetuissa varastotankeissamme voit säilyttää suklaasi nestemäisessä ja homogeenisessa muodossa.