Tuotteet hakusanalla suklaa (181)

Suklaa- ja Keksierottimet YOM-CB13 - SUKLAA- & KEKSIEROTTIMET

Suklaa- ja Keksierottimet YOM-CB13 - SUKLAA- & KEKSIEROTTIMET

Suklaa- ja Keksierottimet Yom-cb13 - SUKLAA & KEKSIEROTTIMET TARRAT: KEKSIEROTIN, KEKSIEROTIN, SUKLAAEROTIN, SUKLAAEROTIN, RUOKAEROTIN
Suklaan ja Keksien Erotin YOM-CB08 - SUKLAAN & KEKSIEDET

Suklaan ja Keksien Erotin YOM-CB08 - SUKLAAN & KEKSIEDET

Suklaa- ja Keksierottimet Yom-cb08 - SUKLAA & KEKSIEROTTIMET TARRAT: KEKSIEROTIN, KEKSIEROTIN, SUKLAAEROTIN, SUKLAAEROTIN, RUOKAEROTIN
Kaakaopapumylly - Kokonaisten tai Murskattujen Paahdettujen Pähkinöiden Jauhaminen

Kaakaopapumylly - Kokonaisten tai Murskattujen Paahdettujen Pähkinöiden Jauhaminen

Pienille suklaatehtaalle suunniteltu. Kone koostuu ylämurskaimesta ja alajauhimesta. Ylämurskain murskaa kaikki pähkinät tai kaakaopavut pienemmiksi paloiksi ja siirtää ne alajauhimelle. Alajauhin jauhaa murskatut pähkinät tai kaakaomurskeen paksuksi taikinaksi. Ylämurskaimen ja alajauhimien nopeudet voidaan säätää erikseen. Jauhimenopeus vaikuttaa suoraan lopputuotteen hienouteen.
Sudem Kakkusekoitus Tupla Suklaa

Sudem Kakkusekoitus Tupla Suklaa

10 KG Kraft-pussi. Tarkoitettu käyttö: 1 kg Sudem-kakkuseosta, lisää 250 ml vettä, 300 ml öljyä ja 250 g (5 munaa), vatkaa sekoittimessa 5 minuuttia. Saadun tuotteen paistaminen 180 °C:ssa 40-45 minuuttia. 1 vuoden säilytys viileässä ja kuivassa paikassa.
Suklaa- ja Keksierottimet YOM-CB16 - SUKLAA & KEKSIEROTTIMET

Suklaa- ja Keksierottimet YOM-CB16 - SUKLAA & KEKSIEROTTIMET

Suklaa- ja Keksierottimet Yom-cb16 - SUKLAA & KEKSIEROTTIMET TARRAT: KEKSIEROTIN, KEKSIEROTIN, SUKLAAEROTIN, SUKLAAEROTIN, RUOKAEROTIN
Suklaan ja Keksien Erotin YOM-CB22 - SUKLAAN & KEKSIEROTIN

Suklaan ja Keksien Erotin YOM-CB22 - SUKLAAN & KEKSIEROTIN

Suklaa- ja Keksierottimet Yom-cb22 - SUKLAA & KEKSIEROTTIMET TARRAT: KEKSIEROTIN, KEKSIEROTIN, SUKLAAEROTIN, SUKLAAEROTIN, RUOKAEROTIN
Suklaan ja Keksien Erotin YOM-CB04 - SUKLAAN JA KEKSIE EROTIN

Suklaan ja Keksien Erotin YOM-CB04 - SUKLAAN JA KEKSIE EROTIN

Suklaa- ja Keksierottimet YOM-CB04 - SUKLAA- JA KEKSIEROTTIMET TÄGIT: KEKSIEROTIN, KEKSIEROTIN, SUKLAASIEROTIN, SUKLAASIEROTIN, RUOKAEROTIN
Suklaa Couverture - couverture-suklaa

Suklaa Couverture - couverture-suklaa

Tarkka annostelu automaattinen painon säätö (+/- 0,005) Pistonkäyttöiset: Servomoottori Ohjaus: PLC Kosketusnäyttöpaneeli Annostelunopeus: 8-10 muottia/min. 2500kg lohkoille 4-5 muottia/min. 5000kg lohkoille Kapasiteetti: 1200-1500 Kg/Tunti Muotin mitat: 400x300x50 mm Irtonainen muottijärjestelmä (ilman muotin rikkoutumista) Muotin purku: Robottilla (tuotteen ulostulosuunta ja kulma säädettävissä) Jäähdytyskapasiteetti: 90.000 kcal/tunti Jäähdytystunneli: Tornityyppinen jäähdytys Kuorrutusmuottiviiva (KDH – 750) Tarkka annostelu automaattinen painon säätö (+/- 0,005) Pistonkäyttöiset: Servomoottori Ohjaus: PLC Kosketusnäyttöpaneeli Annostelunopeus: 4-5 muottia/min. 2500kg lohkoille 2-3 muottia/min. 5000kg lohkoille Kapasiteetti: 600-750 Kg/Tunti Muotin mitat: 400x300x50 mm Irtonainen muottijärjestelmä (ilman muotin rikkoutumista) Muotin purku: Robottilla (tuotteen ulostulosuunta ja kulma säädettävissä) Jäähdytyskapasiteetti: 45.
Suklaa- ja Keksierottimet YOM-CB12 - SUKLAA & KEKSIEROTTIMET

Suklaa- ja Keksierottimet YOM-CB12 - SUKLAA & KEKSIEROTTIMET

Suklaan ja Keksien Erotin Yom-cb12 - SUKLAAN JA KEKSIT EROTTIMET TARRAT: KEKSEROTIN, KEKSEROTIN, SUKLAANEROTIN, SUKLAANEROTIN, RUOKAEROTIN
Suklaan ja Keksien Erotin YOM-CB25 - SUKLAAN JA KEKSIT EROTIN

Suklaan ja Keksien Erotin YOM-CB25 - SUKLAAN JA KEKSIT EROTIN

Suklaa- ja Keksierottimet YOM-CB25 - SUKLAA & KEKSIEROTTIMET TARRAT: KEKSIEROTIN, KEKSIEROTIN, SUKLAASIEROTIN, SUKLAASIEROTIN, RUOKAEROTIN
Suklaa- ja Keksierottimet YOM-CB-E3 - SUKLAA- JA KEKSIEROTTIMET

Suklaa- ja Keksierottimet YOM-CB-E3 - SUKLAA- JA KEKSIEROTTIMET

Suklaa- ja Keksierottimet Yom-cb-e3 - SUKLAA- JA KEKSIEROTTIMET
Suklaan ja Keksien Erotin YOM-CB21 - SUKLAAN & KEKSIEDET

Suklaan ja Keksien Erotin YOM-CB21 - SUKLAAN & KEKSIEDET

Suklaa- ja Keksierottimet YOM-CB21 - SUKLAA & KEKSIEROTTIMET TARRAT: KEKSIEROTIN, KEKSIEROTIN, SUKLAAIEROTIN, SUKLAAIEROTIN, RUOKAEROTIN
Suklaan Muottiviiva

Suklaan Muottiviiva

Suklaamuottiviiva – Kiinteä – Kermatäytteiset suklaatuotteet (yksi laukaus) – Kermalla ja rakeilla täytetyt tuotteet – Suklaa rakeilla – Suklaa kokonaisilla pähkinöillä – Muotin irrotus tyhjörobotin avulla – Hihnakuljetin ulosmenoon – Automaattinen tyhjien muottien syöttöjärjestelmä – PLC-ohjattu – Rakeiden sekoitin – Automaattinen muotin lämmitysjärjestelmä
Suklaan ja Keksien Erotin YOM-CB15 - SUKLAAN & KEKSIEROTIN

Suklaan ja Keksien Erotin YOM-CB15 - SUKLAAN & KEKSIEROTIN

Suklaa- ja Keksierottimet YOM-CB15 - SUKLAA & KEKSIEROTTIMET TARRAT: KEKSIEROTIN, KEKSIEROTIN, SUKLAAEROTIN, SUKLAAEROTIN, RUOKAEROTIN
Suklaa- ja Keksierottimet YOM-CB59 - SUKLAA- JA KEKSIEROTTIMET

Suklaa- ja Keksierottimet YOM-CB59 - SUKLAA- JA KEKSIEROTTIMET

Suklaa- ja Keksierottimet Yom-cb59 - SUKLAA- JA KEKSIEROTTIMET
Suklaa- ja Keksierottimet Yom-cake - SUKLAA- JA KEKSIEROTTIMET

Suklaa- ja Keksierottimet Yom-cake - SUKLAA- JA KEKSIEROTTIMET

Suklaa- ja Keksierottimet Yom-kakku - SUKLAA- JA KEKSIEROTTIMET
Rasvan sulatuskattila - Kierteinen rasvan sulatuskattila

Rasvan sulatuskattila - Kierteinen rasvan sulatuskattila

Rasvan sulatuskattila on suorakaiteen muotoinen, jotta se voi hyödyntää serpentiinin pinta-alaa 100 %. Kattilat valmistetaan kokonaan ruostumattomasta materiaalista. Sulatuskone on kehystetty ja eristetty lasivillalla. Se sulattaa kiinteät rasvapalikat, jotka on asetettu kuuman veden kiertävän ritilän päälle, ja kerää ne alhaalla olevaan säiliöön. Siirtopumpun avulla nestemäistä öljyä voidaan siirtää muihin ryhmiin käyttöä varten. Rasvan sulatuskattilan suunnittelussa tärkeä huomioitava seikka on myös kuormauskorkeus. Sulatusritilä on voimassa FMT500, FMT750 ja FMT1000 malleille.
Suklaa- ja Keksierottimet YOM-CB09 - SUKLAA & KEKSIEROTTIMET

Suklaa- ja Keksierottimet YOM-CB09 - SUKLAA & KEKSIEROTTIMET

Suklaa- ja Keksierottimet YOM-CB09 - SUKLAA & KEKSIEROTTIMET TARRAT: KEKSIEROTIN, KEKSIEROTIN, SUKLAAEROTIN, SUKLAAEROTIN, RUOKAEROTIN
Sudem Suklaakakkuseos

Sudem Suklaakakkuseos

10 KG Kraft-pussi. Tarkoitettu käyttö: 1 kg Sudem-kakkuseosta, lisää 250 ml vettä, 300 ml öljyä ja 250 g (5 munaa) ja vatkaa sekoittimessa 5 minuuttia. Saadusta tuotteesta paistetaan 180 °C:ssa 40-45 minuuttia. 1 vuoden säilytys viileässä ja kuivassa paikassa.
Suklaa- ja Keksierottimet YOM-CB01 - SUKLAA- JA KEKSIEROTTIMET

Suklaa- ja Keksierottimet YOM-CB01 - SUKLAA- JA KEKSIEROTTIMET

Suklaa- ja Keksierottimet YOM-CB01 - SUKLAA- JA KEKSIEROTTIMET TÄGIT: KEKSIEROTIN, SUKLAASIEROTIN, RUOKAEROTIN, MUOVIEROTIN, EROTIN
Suklaa- ja Keksierottimet YOM-CB60 - SUKLAA- JA KEKSIEROTTIMET

Suklaa- ja Keksierottimet YOM-CB60 - SUKLAA- JA KEKSIEROTTIMET

Suklaa- ja Keksierottimet YOM-CB60 - SUKLAA- JA KEKSIEROTTIMET
Vohvelikermalinja

Vohvelikermalinja

Vohvelikermalinja
Käytettävät Laatiko 6

Käytettävät Laatiko 6

Käytettävät Laatiko 6
JÄYKKÄLAATIKOT 9

JÄYKKÄLAATIKOT 9

Jäykät laatikkomme näyttävät tyylikkäiltä, ylellisiltä ja arvokkailta korkealaatuisten materiaalien ja uusimman tuotantoteknologian ansiosta, ja ne sopivat mihin tahansa käyttötarkoitukseen, kuten suklaisiin, lahjoihin, koruihin, kelloihin, hajuvesiin jne...
Jämäkkä Laatikkko 9

Jämäkkä Laatikkko 9

Meidän jäykät laatikot tarjoavat tyylikkään, ylellisen ja arvokkaan ilmeen korkealaatuisista materiaaleista ja huipputeknologisesta tuotannosta, antaen kaikille tuotteille, mukaan lukien kellot, korut, hajuvedet, suihkeet ja paljon muuta, erityisen ja vaikuttavan ulkonäön. Ne antavat tuotteellesi sen arvon, jonka se ansaitsee, ja luovat elitistisen vaikutelman... Anna brändisi matkustaa ympäri maailmaa! Tuotanto-optiot: - Kartonki: Harmaa kartonki 1,2 mm - 2 mm - Pinnoituspaperi: Bristol, pinnoitettu, valkoinen tai ruskea kraftpaperi, selluloosavärjätty paperi - Painatus: CMYK-offsetpainatus - Viimeistely: Mattapintainen tai kiiltävä laminaatio, lakkaus, kohokuviointi, osittainen UV-lakkaus - Kuumafoliointi: Hopea, kulta, ruusu - Tyyli: taitettava ja magneettinen, kannellinen, laatikollinen
Käytettävät Laatiko 6

Käytettävät Laatiko 6

Tuotanto- vaihtoehdot: Paperi: Bristol, päällystetty, selluloosavärjätty paperi Painatus: CMYK-offsetpainatus Viimeistely: Mattapintainen tai kiiltävä laminaatio, suojalakka, kohokuvioitu logo, painatus, osittainen UV-lakkaus Kuuma foliointi: Hopea, kulta, ruusukulta Laatikot CMYK-offsetpainatuksella, kiiltävällä tai mattapintaisella laminaatiolla, kultaisella tai hopeisella foliolla; juomille, pulloille, siirapeille, lääkkeille, voiteille, emulsioille, hajuvesille, suihkeille ja muille, erityinen ja vaikuttava ulkonäkö ... Anna brändisi matkustaa ympäri maailmaa!
KK 2064 - Avantgarde Square, 300 cc - Kristalli

KK 2064 - Avantgarde Square, 300 cc - Kristalli

KK 2064 - Avantgarde Square, 300 cc - Kristalli Varastokoodi: KK 2064 Tuotteen materiaali: PS Tuotteen pituus: 119 mm Laatikon pituus: 595 mm Euro-pallettilaatikon määrä: 4560 Laatikkopakkaus: Teollinen Valmistustekniikka: Ruiskupuristus Tuotteen väri: Läpinäkyvä Laatikon leveys: 395 mm Laatikon korkeus: 450 mm
OP 48 - 7000 – 7 Jakaja - Eroittaja & Termomuovaus

OP 48 - 7000 – 7 Jakaja - Eroittaja & Termomuovaus

OP 48 - 7000 – 7 Jakaja - Eroittaja & Termoformaus Jatkuva varasto: OP 48 Tuotteen väri: Kirkas Laatikon koko: 595 mm Euro-pallettu tuotemäärä: 17280 Laatikon pakkaus: Teollinen Tuotteen materiaali: PET Valmistustekniikka: Termoformeri Kappaleita laatikossa: 1080 Laatikon leveys: 395 mm Laatikon korkeus: 440 mm
JÄYKÄT LAATIKOT 8

JÄYKÄT LAATIKOT 8

Jäykät laatikkomme näyttävät tyylikkäiltä, ylellisiltä ja arvokkailta korkealaatuisten materiaalien ja uusimman tuotantoteknologian ansiosta, ja ne sopivat mihin tahansa käyttötarkoitukseen, kuten suklaalle, lahjoille, koruille, kelloille, hajuvesille jne...
Jäähdytystunneli

Jäähdytystunneli

Jäähdytystunneli – Jäähdytystunnelia käytetään suklaapäällysteisten keksejen, hyytelön, nougatien, fondantin ja vastaavien tuotteiden jäähdyttämiseen. – Hihnan leveydet 400, 600, 800, 1000, 1200 mm – Jäähdytysyksikkö sijaitsee tunnelin keskiosassa. Kaksi puhallinta toimittavat tarvittavan ilmavirran. – Tunnelin lämpötilaa ohjataan digitaalisella termostaatilla. – Tunnelin lämpötila voi olla jopa 0 °C. – Hihnan nopeutta ohjataan elektronisella taajuusmuuntajalla. – Kannet ovat eristettyjä. – Tunneli voidaan puhdistaa avaamalla yläkannet. – Tunnelissa on automaattinen hihnasäätöjärjestelmä. – Terävät syöttöreunat. – Tunnelissa on raaputtimia.