Analyysi § 16 LKrWG:n mukaan
Analysoimme omassa laboratoriossamme (hyväksytty § 16 LKrWG:n mukaan)...
Allergeenianalyysi eteerisissä öljyissä
Allergeenit aiheuttavat ihottumaa, nokkosihottumaa, ihon värimuutoksia, valoherkkyysreaktioita ja hengitysvaikeuksia. Tämä on syy siihen, miksi Euroo...
Nesteiden, siirappien elintarvikkeiden integroijat
Ravintolisäsiirapit tarjoavat herkullisen ja helpon tavan täydentää ruokavaliota välttämättömillä ravintoaineilla. Nämä makeat nesteet sopivat erityis...
KROMOJENİK DAVRANIŞIN VARLIĞI
90 mm Petri | 20 ml Valmis Ravintoalusta IVD | Steriili | pH 7.0 ± 0.2 10 kpl Pakattu Tyhjiöpakkaus Säilytys 2-12 °C Parasta ennen 3 kuukautta UTI Rav...
Ympäristöspesifikaatiot
Parfums par Nature on ylpeä noudattamaan "Korkean Ympäristön Laadun" periaatteita. Positiivinen energia kahdella lämpöpumpulla. 800 m² aurinkopaneel...
Jäämien ja Saasteiden Tutkimus
Huomaako tuotteissanne/komponenttipinnoissa epäpuhtauksia tai jäämiä? Niiden alkuperän selvittämiseksi on tärkeää tuntea koostumus. Epäpuhtauksien ja...
Kemiallinen Analyysi
Laboratoriomme suorittaa kvalitatiivisia ja kvantitatiivisia tutkimuksia. Analysoimme sekä orgaanisia että epäorgaanisia näytteitä, esimerkiksi rake...
Entsyymi - LEIVONTAYNTSYMI, MAITOENTSYMI
{"BACKENZYME":{"Lipaasit":"EC 3.1.1.3","Sellulaasit":"EC 3.2.1.4","Transglutaminaasi":"","Lipooxigenaasi":"","Amylaasit":"EC 3.2.1.1","Glukoosi Oksida...
Biotsidit ja Hajunpoistajat
Biotsidit jäähdytysvedelle ja hajuhaittojen torjuntaan Biotsidit Biotsidit ovat tuotteita, jotka vaikuttavat haitallisiin organismeihin kemiallisten...
Next
Eteeristen öljyjen laatuanalyysi
Laboratoriomme on varustettu kaikenlaisille analyyseille Varmistaaksemme aitojen ja laadukkaiden eteeristen öljyjen toimittamisen, Laboratoire Rosier ...
Ravintolisät jauheina
Jauhemaiset ravintolisät tarjoavat joustavan ja räätälöitävissä olevan lähestymistavan ravitsemuksesi parantamiseen. Saatavilla yksittäispakatuissa, k...
Next
Eteeristen Öljyjen Ikääntyminen
Peroxydation ja sisä-molekyylireaktio Oliiviöljyt härskiintyvät ajan myötä. Härskiintyminen on kemiallinen muutos kasviöljyjen molekyylirakenteissa.
Next
Oliiviöljyn Analyysi
Pakolliset analyysit: Euroopan komission säädös säätelee oliiviöljyjen analyysejä: napsauta tästä Oliiviöljyn on noudatettava tiettyjä fysikaalis-ke...
Entsyymit - LEIPOMOENTSYYMIT, MAITOENTSYYMIT
{"Glucose oxydase":"Glukoosioksidaasi","ENZYMES LAITIÈRES:":"MAITOENZYMIT:","Cellulases EC 3.2.1.4":"Sellulaasit EC 3.2.1.4","Pepsine EC 3.4.23.1":"Pe...
Hamppuöljyn analyysi - Hamppuöljy
Hamppöljyn analyysi. Eteerinen öljy. Rasvahappokoostumus. Terpenikoostumus. Linoleenihappo. Happo- ja peroksidipitoisuus.

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play