Quark / raejuusto - Valmistettu lampaan tai lehmän maidosta.
Quark / raejuusto, valmistettu lampaan tai lehmän maidosta, pakattu muovipussiin.
Nauti Ossau Iraty lampaanmaitojuustostamme.
Nauti ja ilahduta Ossau Iraty -lampaanjuustollamme, jonka ovat valmistaneet Baskimaan ja Béarnin vuorten paimenet. Juusto on kypsytetty 4–8 kuukautta ...
VEGA SOTUELAMOS JUUSTO ROSMARIINILLA - Pastöroitu lampaanmaidosta valmistettu juusto, kypsytetty 8 kuukautta rasva- ja rosmariinikuorella.
Maku; Kova, rosmariinin vivahteella Aroma: Rosmariini Väri: Ivorin Konsistenssi: Puolikova Kuoren käsittely: Muovipartikkelit E235 (natamysiini), pää...
LAMMASJUUSTO - KYPSYTETTY, VANHA TAI PUOLIKYPSYTETTY LAMMAANMAITOJUUSTO
Juusto, joka on valmistettu Leónin maakunnan eteläosassa lampaanmaidosta, saatavilla ikääntyneenä, kypsytettynä, puolikypsytettynä ja pehmeänä. Saatav...
Lampaanmaidosta Valmistetut Juustot Rocinante
Puristettu juusto, joka on valmistettu pastöroidusta lampaanmaidosta. Pehmeä lampaanmaitojuusto Rocinante - Kypsytetty 7 päivää. Puolikypsytetty lamp...
Juustoanalogi
Juustoanalyysi, joka tunnetaan myös nimellä jäljitelmäjuusto tai juustoalternatiivi, on juustotuote, jossa kaikki tai osa maidon rasvasta on korvattu ...
Sisilianjuusto
Ricottan, lampaan- ja vuohenjuustojen erinomaisuus, käsintehty käyttäen vain Sisilian karjasta saatua maitoa ja vanhojen alueellisten perinteiden muka...
Iberialainen juusto annoksina
Iberialainen juusto on puristettua juustoa, joka valmistetaan kolmen maidon seoksesta (lehmä, lammas ja vuohi). Se on suosituin juusto Espanjassa, ja ...
Savustettu letitetty juusto
Savustettu juustoletti...
Milkyland Mozzarella original
Milkyland Mozzarella Original tuo aidon italialaisen makuelämyksen pöydällesi. Tunnettu herkullisesta, kermaisesta maustaan ja sileästä, joustavasta k...
Next
Rustico - Canestrato di mucca
Il Rustico- Canestrato di mucca on kypsytetty juusto, joka on valmistettu paikallisesta lehmänmaidosta ja kypsytetty 45 päivän ajan. Tämä juusto on vo...
Luolakypsytetty Pecorino
Kaikkien meidän toive on varmasti noudattaa terveellistä ja ravitsevaa ruokavaliota. Itse asiassa, ei ole sattumaa, että luonteessamme on aina halu lö...
Next
Gruyère
Raaka maito, maitohappobakteerit, juustohappo, suola Allergiat Maito ja maitotuotteet (mukaan lukien laktoosi ja maitoproteiini) Tuotteitamme ei ole m...
Pecorino Romano DOP
Luonteenomainen juusto, joka on valmistettu yksinomaan kokonaisesta lampaanmaidosta, taaten voimakkaan ja hieman mausteisen maun, joka erottuu jokaise...
Next
Valkoiset Makkarat
59,00 €
MEDITAATIO JA HENGELLISYYS: Voimistaa aisteja ja karkottaa negatiivisia energioita. Auttaa rentoutumaan joogaistunnon aikana. ANTI-STRESS: Ihmeellise...
vesitaikina
vesitaikina...
Next
Kuivausuunit
Infrapunasäilytysuunit siirtävät hyödyllistä energiaa ilman kosketusta ja pinnalla oleville elintarvikkeille. Näin ollen ne mahdollistavat kuorimisen ...
Next
Paiola-makkara
Paiola-makkara on perinteinen portugalilainen makkara, jonka Monte Safira on täydentänyt omistautumisellaan laatuun ja perinteeseen. Valmistettu parha...
Bulgariajuusto (Kashkaval) - Valmistettu lampaanmaidosta.
Bulgaarialainen Juusto (Kashkaval) 1 kg, valmistettu lampaanmaidosta, pakattu vakuumipussiin.
Lampaanjuusto, joka on kypsytetty tryffelillä - Pastöroitu lampaanjuusto, joka on kypsytetty tryffelillä
Pastöroitu lampaanmaito, mustatrufelipate (sienet (Agaricus Bisporus), (Boletus Edulis ja siihen liittyvät lajit), auringonkukkaöljy, mustatruffeli (T...
Bulgaarialainen Juusto (Kashkaval) - Tehty lampaanmaidosta.
Bulgaarialainen juusto (Kashkaval), valmistettu lampaanmaidosta - 1 kg.
1 kg Kesäjuustoa
Paimenten tuottama juusto, joka vaeltaa. Nämä paimenet ja heidän karjansa viettävät 3 kuukautta kesästä Pyreneiden korkeilla vuorilla, korkeuksilla, j...
Maatilajuusto Ossau Iraty
Balaka-juustola on Ossau Iraty -maitotilan juustojen asiantuntija. Ostamme tuoreita juustoja ja kypsytämme niitä 4–8 kuukautta Baskimaan kellarissamme...
Juustoanalogi
Juuston analogi (tunnetaan myös keinotekoisena juustona tai juustoalternatiivina) on juustotuote, jossa maidon rasva on osittain tai kokonaan korvattu...
Next
Caciocavallo Piccante
Caciocavallo Piccante on vuoden kypsytetty juusto, joka on tunnettu voimakkaasti mausteisesta ja aromaattisesta maustaan. Se on valmistettu täysmaidos...
Next
Caciocavallo della Massaia
Caciocavallo della Massaia on kypsytetty juusto, joka on valmistettu sekoituksesta lampaan-, vuohen- ja lehmänmaitoa. Tämä juusto on tunnettu rikkaast...
Next
Caciocavallo Reale
Caciocavallo Reale on suurin Caseificio Pioggia -meijerissä tuotetuista juustoista, ja sen alkuperäinen paino on noin 6 kilogrammaa. Vuoden kypsymisen...
Milkyland PIZZA Milky
Milkyland Pizza Milky on täydellinen juusto, joka saavuttaa kauniisti sulaneen ja herkullisen kerroksen mihin tahansa pizzaan. Sen sileä koostumus ja ...
Next
Milkyland Trappista tiilijuusto 45%
Trappista tiilijuusto 45% on klassinen juustotyyppi, joka tunnetaan rikkaasta maustaan ja sileästä koostumuksestaan. 45 % rasvapitoisuudellaan tämä ju...
LAMMASMAITO RICOTTA KG 2,00 - Ricotta
Ricotta on sivutuote, joka saadaan juuston valmistuksen jälkeen jäljelle jääneestä herasta. Pehmeämmän ja herkullisemman ricotan saamiseksi heraa rik...

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play