Next
Paahdettu naudanliha
Bife Angosto Striploin Lomo Bajo Faux Fillet Contro Filetto Herkuntt: Argentiina, Uruguay, Brasilia, Australia, Irlanti ja Puola Säilytyslämpötila: J...
Savustettu Pulled Pork - Kansallinen porsaan olkapää, kypsennetty 16 tuntia matalassa lämpötilassa.
Sianliha, aromit, merisuola, ruokosokeri, tomaattikastike, kahvijauhe, luonnolliset aromit, mausteet Sisältää allergeeneja: Sinappi, ilman säilöntäain...
Kuivamakkara
7,00 €
Kuivattu sianmakkara 100 % kotitekoinen Ainesosat: sianliha, luonnollinen suoli, suola, pippuri, dekstroosi, stabilointiaine E450, natriumdifosfaatti,...
Gourmet Fuet
Fuet'n tuotanto eri makuissa: mustapippuri, paprika, yrtit, luonnollinen...
Kuivatut Makkarat
Käsityövalmistus, Pyreneiltä, perinteisellä tavalla. Ilman kemiallisia säilöntäaineita (E …) ja ilman allergeeneja (ilman laktoosia, ilman gluteenia).
Viipaloitu filee
Viipaloitu filee...
Ruokien leikkaaminen
Maailman johtavana ultraääniruokakäsittelyyrityksenä voit luottaa puhtaaseen leikkaamiseen juustosta, patukoista, kakuista, voileivistä ja pasteijoist...
Keitetty Solmu
18,00 €
Fiocchetto saadaan sian reidestä. Se eroaa tunnetummasta culatellosta, koska se on vähärasvaisempi ja maku on hienovaraisempi. Tässä versiossa se kyps...
Porchetta - Kansallinen sianlihaporchetta, kypsennetty 12 tuntia matalassa lämpötilassa.
Sianliha, Suola, Luonnolliset Aromit, Mausteet Ilman Säilöntäaineita ja Polyfosfaatteja Ravintoarvot ja energiasisältö 100 grammaa tuotetta kohti: En...

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play