Sian pää
SIOVENPÄÄ 1/2 Leikkaus 20 kg pakastettuja Laatikoita 1 x 40 fcl hq rf cnt 26 mt nettopainossa...
Kypsä prosciutto
Prosciutto cotto, joka on valmistettu parhaista valituista tuoreista reisi-osista, maustettu hellävaraisesti kukkamausteiden keittämisellä. Tämä per...
Next
Sian ulkofile
Monte Safiran porsaan sisäfilee on ensiluokkainen porsaanliha, joka kuvastaa brändin sitoutumista laatuun ja perinteeseen. Tämä porsaanliha on peräisi...
Next
SIAN
Fermier Label Rouge -sika Fermier Label Rouge -sikojen tuotanto on vähitellen kehittynyt todelliseksi paikalliseksi erikoisuudeksi (100 % bretonilaist...
Kypsytetty Guanciale
Guanciale on sian poskesta valmistettu leikkele. Lihaa hierotaan suolalla noin viisi päivää. Mustapippuri ja chili lisätään, ja liha maustetaan rosmar...
Villisika
Perinteinen villisika terriini 90g Jean Brunet...
Ohra jyvä
Ohra jyvissä on jopa 15,8 % proteiinia, 76 % hiilihydraatteja, 3-5 % rasvoja, 9,6 % kuitua, entsyymejä sekä B-, D-, E- ja A-ryhmän vitamiineja. Kuitu...
FCP
FCP...

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play