Next
KEHO
12,99 €
Lyhythihainen puuvillabody, jossa on olkainten aukko...
Kypsä prosciutto
Prosciutto cotto, joka on valmistettu parhaista valituista tuoreista reisi-osista, maustettu hellävaraisesti kukkamausteiden keittämisellä. Tämä per...
Next
Ylälaita
Marucha Schaufelstuck Trowel Paleron Cappello di Prete Alkuperä: Argentiina, Uruguay, Brasilia, Australia, Irlanti ja Puola Säilytyslämpötilat: Jäähd...
Next
Härkäfilee
Filet de bœuf on suosittu valinta lihansyöjille, sillä se tarjoaa murean rakenteen ja rikkaan maun, jotka kohottavat suosikkiruokiasi. Tämä filee on h...
Koko naudankarjakeho
Tutustu kokonaisen naudan tarjontaan, joka on täydellinen ammattilaislihoille ja laadukkaan lihan ystäville. Jokainen ruho on peräisin optimaalisissa ...
Vatsa
Vatsa...
Olkapää
Olkapää...
ankkareisi
tuore tai pakastettu, eri lajikkeissa, vakuumissa tai suurissa erissä...
Esikäsittely
Ammattimaisen pinnoitteen perusta on työpalojen optimaalinen valmistelu: Pyyhkiminen.
Sian pää
SIOVENPÄÄ 1/2 Leikkaus 20 kg pakastettuja Laatikoita 1 x 40 fcl hq rf cnt 26 mt nettopainossa...
Paksu Banaani
<19% CBG | 1 & 2 g Aroma: Pirskahteleva Sitruuna...
Next
Sisäfilee
Lomo Filé Solomillo Filé Puhdas Filé Alkuperät: Argentiina, Uruguay, Brasilia, Australia, Irlanti ja Puola Säilytyslämpötilat: Jäähdytetty -1º/+2º ja...
Next
Paahdettu naudanliha
Bife Angosto Striploin Lomo Bajo Faux Fillet Contro Filetto Herkuntt: Argentiina, Uruguay, Brasilia, Australia, Irlanti ja Puola Säilytyslämpötila: J...
Next
Côtes semi-viandes
Puoliraaka-liharibsit ovat suosittu valinta lihansyöjille, tarjoten murean rakenteen ja rikkaan maun, jotka nostavat suosikkiruokasi uudelle tasolle.
Paks Flankki
Paksu Flankki...
Sivusto
Sivusto...
Olkapääpihvi
Olkapääpihvi...
Koko kalkkuna
Koko kalkkuna...
Leikkaaminen
Leikkaaminen...
Kanafilee
Kanafilee...
perunat
0,00 €
perunat...
Kaulus
Kaulus...

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play