• europages
  • >
  • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
  • >
  • valkosipuli- resepti

Tulokset hakusanalle

Valkosipuli- resepti - Tuonti ja vienti

Valmistaja/tuottaja

Ranska

Europagesin varmentama

Säästä aikaa mustan valkosipulin valmistuksessa. Mustia valkosipulinkynsiä voidaan käyttää monissa eri ruokalajeissa, ja ne antavat ainutlaatuisen maun. Mustavalkosipuli sopii kastikkeisiin, marinadeihin, soseisiin tai ohueksi viipaloituna pastaruokiin, ja se sopii hyvin kaikenlaisen lihan, leikkelelihan, hanhenmaksan, hienon kalan (kielikampela, merikrotti, meribassi) ja äyriäisten kanssa. Se sopii täydellisesti myös suklaan ja sitrushedelmien kanssa. Inspiroidu resepti-ideoistamme MUSTAN VALKOSIPULIN KUURAT Ominaisuuksiensa ja terveyshyötyjensä ansiosta mustaa valkosipulia voi ottaa kuureihin puoli kynttä päivässä kuukauden ajan. AINESOSAT 100 % luonnonmukaisia mustia valkosipulinkynsiä Gersin alueelta. MITEN SÄILYTTÄÄ VALKOSIPULINKYNSIÄ

Pyydä tarjous

Ranska

Europagesin varmentama

Orgaaninen mustavalkosinappimme sopii hyvin lihan, vihannesten tai vinaigrettesin kanssa. Se sopii myös erinomaisesti marinadeihin. Luonteikas sinappi, hieno ja voimakas mustan valkosipulin maku. Inspiroidu resepti-ideoistamme AINESOSAT Luomusinappi (luomusinapinsiemenet, luomuviinietikka, vesi, suola) 90 %. Luonnonmukainen musta valkosipuli Gersistä 10 %. SÄILYTYS Säilytä huoneenlämmössä valolta suojattuna. Sulje purkki tiiviisti käytön jälkeen. Säilytä avattuna jääkaapissa ja käytä 90 päivän kuluessa.

Pyydä tarjous

Myyttekö tai valmistatteko samanlaisia tuotteita?

Kirjaudu europages-palveluun ja anna muiden löytää tuotteenne

Lisää yritykseni
Suodattimet

Tulokset hakusanalle

Valkosipuli- resepti - Tuonti ja vienti

Tulosten määrä

2 Tuotteet