Italia, Imperia
...DOP Genovan basilika pesto ilman valkosipulia. Versio pestoistamme, joka on valmistettu ilman valkosipulia. Poikkeuksena valkosipulin puuttuminen, resepti on sama kuin normaalissa pestossa (perinteinen resepti on kuitenkin hyvin herkkä). Sisältää extra neitsytoliiviöljyä, Liguriassa kasvatettua basilikaa (Basilico Genovese DOP), pinjansiemeniä ja Grana Padanoa. Kotitekoiseen pestoihin verrattuna...
Portfolio (44)
Malta, Triq L-Oratorju In-Naxxar
...Tämä resepti on uskomattoman helppo (tietenkin N2O-kermakapseleilla) ja se on loistava suolainen ruoka ihmisille, jotka haluavat nauttia jotain herkullista, mutta eivät voi viettää paljon aikaa keittiössä. Valmistus kestää alle puoli tuntia ja riittää noin 8-10 hengelle. Voit myös säilyttää sitä jääkaapissa jopa 4 päivää ilman, että se pilaantuu. Dityppioksidikaasu N2O-kermakapselista pidentää...
Portfolio (241)
Ranska, Vaulx-En-Velin
...Juhli espanjalaista aperitiivia! Värikäs resepti, jossa on runsaasti vihreitä oliiveja, punaisia chilejä ja keltaista paprikaa, joissa aromikkaat sitruunat ja valkosipuli yhdistyvät täydellisesti. Eri tuotekoot: 250g, 400g, 1kg, 2kg, 3kg Alkuperämaa: Algeria...
Portfolio (61)
...Huippuluokan aperitiivituote, joka on valmistettu Espelette-paprikasta ja muista mausteista. Huippuluokan aperitiiviteemassa tarjoamme mustakynsilaukalla maustettua sianlihaterriiniä. Resepti heijastaa suurta osaamista ja yhdistää hienovaraisesti mustakynsilaukan, Espelette-paprika ja pippurin aromit. Tilaa verkossa, toimitus 48 tunnin kuluessa. Ainesosat: sianliha*, sianmaksa, sianrasva*, ranskalainen mustakynsilaukka*, merisuola, pippuri*, Espelette-paprika*, Provencen yrtit* * 100% luomuviljeltyjä ainesosia Määrä: 90g Säilytys: Säilytä jääkaapissa avauksen jälkeen.
Portfolio (9)
Ranska, Malataverne
...Tuote Baskimaalta Ainesosat: maksaa, porsaan kaula ja rasva, 4 % uudelleen hydratoituja suppilovahveroita, kananmuna, sipuli, suola, dekstroosi, aromit, pippuri, valkosipuli, makuaineet natriumglutamaatti ja dinatriuminosinaatti, chili. Porsaanliha Ranska. Suppilovahveropate on perinteinen resepti maaseudultamme. Voit myös tarjoilla sen inspiroituneena "banderillas"-tyyppisistä...
Portfolio (188)
Ranska, Furiani
...Ainesosat: munakoisot, valkosipuli, sipulit, tahini, Espelette-pippuri, sitruunamehu, suola, pippuri, oliiviöljy. Paino: 190g Viite: AUBER...
Portfolio (97)
Ranska, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Biologinen persillade "Provence d'Antan" Araquellelta, AB-sertifioitu Aito provencelainen resepti, joka tuo makua vihanneksillesi ja kaikille lisäkekastikkeille kuumiin tai kylmiin ruokiisi. Vinkki: sekoita 1 ruokalusikallinen biologista persilladea vinaigrettesiin. Ainesosat: basilika 45%, valkosipuli 40%, persilja 15%. Ensiluokkainen tuote, seulottu 3 kertaa, kauniissa koristellussa laatikossa. Metallilaatikko Nettopaino 18g...
Portfolio (198)
Italia, San Pietro Clarenza
...Sicilian tuoreiden tomaattien tuoksu, jota rikastaa erikseen paistettujen tuoreiden munakoisojen maku, on tyypillinen sicilialainen resepti, joka on luotu juhlistamaan Vincenzo Bellinin kuuluisaa teosta, La Norma. Ihanteellinen maustamaan annosta spagetteja, joka kannattaa viimeistellä raastetulla ricotta-salaatilla. AINEKSET: Kuutioitu tomaattimassa, extra-neitsytoliiviöljy, erikseen paistetut tuoreet munakoisot, tuore basilika, tuore valkosipuli, suola ja sokeri. Pakkaukset: 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g VEGAANI GOURMET...
Portfolio (8)
Ranska, Mietesheim
...Perinteinen italialainen mauste, basilika-pesto, sopii erinomaisesti pastan ja gnocchien kanssa. Tämä muunneltu resepti käyttää yksinomaan luomutuotteita. 100 % vegaaninen, tämä basilika-pesto ei sisällä juustoa tai muita eläinperäisiä tuotteita. Sen raikas ja ainutlaatuinen maku tulee murskatuista cashew-pähkinöistä, sekoitettuna oliiviöljyn ja basilikan lehtien kanssa. Käytä rajattomasti terveelliseen ja luovaan ruoanlaittoon! Ainekset: Auringonkukkaöljy*, basilika* (37 %), cashew-pähkinät* (5 %), valkosipuli*, perunahiutaleet*, oliiviöljy*, merisuola, tiivistetty sitruunamehu*. *: Luomutuotteet...
Portfolio (80)
Ranska, Arles
...L'artisan Popol Provence-tyylinen pistoukeiton resepti. Ainekset: vesi, valkoiset pavut 5,3%, punaiset pavut 5,3%, litteät pavut 4,4%, peruna 4,4%, kesäkurpitsa 6,6%, sitruunapulppi 1,3%, pippuri, pasta 1,3%, porkkanat 4,4%, basilika 4,4%, valkosipuli 4,4%, suola, oliiviöljy 2,2%, tuore tomaatti 11%.
Portfolio (142)
Ranska, Ham
... kuin tavallinen valkosipuli. Se on myös helpommin sulavaa kuin jälkimmäinen, mutta sen aromi on yhtä intensiivinen. Pistou on perinteinen resepti, joka on kotoisin Provencesta ja saa nimensä italialaisesta pestosta. Nämä kaksi reseptiä, vaikka ovatkin hyvin samankaltaisia ja inspiroineet toisiaan, ovat täysin erilaisia. Kun "Pesto Genovese" valmistetaan basilikasta, oliiviöljystä, valkosipulista, juustosta ja pinjansiemenistä, Pistou sisältää vain basilikaa, valkosipulia, oliiviöljyä eikä mitään muuta. Viite: AR801233 Ean13: 3760306801233...
Portfolio (127)
Ranska, Guenange
... hienovaraista aromia reseptiin. Voit käyttää sitä mausteena, kastikkeen lisänä, Diable-tyylisille grillivihanneksille, wok-vihanneksille ja erityisesti kanalle! Ainesosat: ALSACEN SINAPPI 41% (vesi, SINAPINSIEMENET, etikka, suola, mausteet, luonnolliset aromit, natriumbisulfiitti), ALSACEN IGP-hunaja 20%, sitruunamehu, etikka, valkosipuli, suola, inkivääri, Provencen yrtit Valmistettu Ranskassa 250 Ml 0 (Scoville-asteikko)...
Portfolio (98)
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play