...Rypäle: Vermentinu 20 vuotta 25 hl/ha 6 500 pulloa.
Sadonkorjuu: aikainen ja käsin
Viininvalmistus: Suora puristus ilman sulfiitteja / Kylmä selkeytys 48h00 / Hiivatus ja fermentaatio 14-15°C
Kypsytys hienoissa sakkoissa 6 kuukautta luonnollisissa lämpötiloissa.
Suodatus, kevyt sulfitointi ja pullotus.
Pullotus keväällä.
Maistelu:
- Kirkas keltainen väri;
- Voimakas aromi, jossa on valkoisia hedelmiä ja keltaisia kukkia;
- Eloisa, pyöreä ja jäntevä maku. Takaisinkuuntelu harmonisoi nenän kanssa.
... säilyvyyden.
Happamuus: <0,12º
Tämä öljy on kerätty kampanjan ensimmäisinä päivinä Cazorlan, Seguran ja Las Villasin luonnonpuiston sydämessä.
AJOITETTU ÖLJYPROTOKOLLA
Aikainensadonkorjuu tulee Picual-lajikkeen oliiveista, joiden kypsyysindeksi on alle kaksi YK:n mukaan.
Kyseessä ovat terveet hedelmät, jotka ovat vapaita hyönteisten tai muiden patogeenisten tekijöiden hyökkäyksiltä ja oikeassa kosteustilassa.
Aistinvarainen arviointi: Keskimääräinen hedelmäisyys > 4
Keskimääräinen virhe = 0
Aistinvarainen luokitus: NEITSYTOLIIVI...
...Aikainen tasainen väritys koko puussa, noin 2-3 viikkoa aikaisemmin kuin muilla klooneilla.
Hedelmät
Keskikokoisia suuria hedelmiä
Vallitseva väri on tumma punainen
Peittävän värin prosenttiosuus: 100
Punertava, kevyesti raidallinen peittävä väri
Litistetty kartiomainen muoto, tyypillinen Red Deliciousille
Ei helposti mustelmia
Puu
Kohtalainen kasvu
Kukkii muutama päivä ennen Golden Deliciousia
Sato: korkea ja tasainen
Ei altis satovaihteluille
Sadonkorjuu
Syyskuun puolivälissä, 1 viikko ennen Red Delicious Standardia
Laji: Omena
Säilytys: jopa 8 kuukautta CA-säilytyksessä...