Belgia, Sint-Gillis-Waas
...Sublimo-melamiini taikasieni on hämmästyttävä tahranpoistaja, joka ei käytä kemikaaleja. Kastele vain kulma ja hankaa. Poistaa pysyvän tussin, kahvin ja teen, öljyn, rasvan ja paljon muuta seiniltä, lattioilta ja lähes kaikilta pinnoilta. Materiaali: Melamiini Koko: 110 x 63 x 38 mm Pakkaus: 10 sientä muovipussissa - 48 pakkausta / laatikko...
Portfolio (152)
Belgia, Feluy
... kahvin ystävien, gastronomien ja Horeca-alan ammattilaisten hyväksi. - Edistää ja kannustaa tuoreiden käsinpaahdettujen kahvien kulutusta, joita valmistaa mestari, joka hallitsee ammattinsa täydellisesti. - Tuoda esiin lukemattomat aromit ja maut sekä kahvin moninaisten alkuperien laajuus ja monimuotoisuus, joka on käsityöläisen etuoikeus! - Tarjota joustavaa ja ketterää palvelua asiakkaillemme varmistamalla viikoittaiset toimitukset ilman vähimmäistilausmäärää.
Belgia, Antwerpen
...Vascobelo-kahvin laatu syntyy koko kahviprosessista. Huolellisesta kahviplantaasien valinnasta aina täydelliseen 92 °C:n valmistuslämpötilaan. Jokainen vaihe vaikuttaa makuun, joka takaa vertaansa vailla olevan espresson tai cappuccinon. Vascobelo edustaa 'Belgian parasta kahviseosta'. Kahvimme korjataan reilun kaupan kahviplantaaseilta, sekoitetaan belgialaisten gourmet-asiantuntijoiden toimesta ja paahdetaan Belgian parhaissa kahvipaahtimoissa. Kahvin lisäksi tarjoamme myös valikoiman parhaimpia kahvikoneita ja tarvikkeita.
Belgia, Lanaken
Jovado Koffie, teidän horeca-toimittajanne Olemme olleet aktiivisia horeca-sektorilla yli 30 vuotta ja tarjoamme ravintoloille, teehuoneille, yrityksille, urheiluseuroille, kouluille jne. herkullista, käsityönä paahdettua kahvia. Huolehdimme myös kahvin, kahvimaidon, sokerin, keksejen, keittojen ja makeisten toimituksesta paikan päälle. Kahdella toimipisteellämme Bruggeissa ja Lanakenissa voimme toimittaa nopeasti koko Belgiaan ja naapurimaihin. Tarjoamme myös horeca-laitteita ja kahvilaitteita muutamalle henkilölle tai sadoille, ei ongelmaa, meiltä löytyy jokaiselle jotakin.
Belgia, Roeselare
... päinvastoin. Olemme kirjaimellisesti ja kuvainnollisesti nenämme koko tuotantoprosessissa. Tiukasti valitut pavut paahdetaan 12–14 minuutin ajan 180–220 °C:ssa, koostumuksesta riippuen. Tämän aikana tehdään jatkuvia tarkastuksia, kunnes oikea aromi saavutetaan. Toisin sanoen, kunnes olemme itse tyytyväisiä tulokseen ja pidämme sitä arvokkaana, jotta voimme antaa sinun maistaa sitä. Haluamme nimittäin, että nautit kahvista yhtä paljon kuin me.
Suositut maat tälle hakutermille