Italia, Milano
... 9.4 g HIILIHYDRAATIT 27.4 g - LOGISTIISET TIEDOT : MYYNTIYKSIKKÖ PUSSIT LOGISTINEN YKSIKKÖ LOGISTINEN YKSIKKÖ/ PAKKAUS ENSISIJAINEN PAKKAUSMATERIAALI LOGISTINEN YKSIKKÖ MATERIAALI MYYNTIYKSIKKÖ NETTOPAINO LOGISTINEN YKSIKKÖ KOKONAISPaino YHTEENSÄ KOKONAISPaino LOGISTINEN YKSIKKÖ KOKO 1000 g - kokonaiset pavut 10 kg laatikko 54 laatikkoa PET+ALU+PE Aaltopahvi 1000 g 11 kg 590 kg 26x38x33 cm 80x120x210 cm 24 kuukautta Viileässä ja kuivassa PAKKAUSKOKO PARASTA ENNEN SÄILYTYSOLOSUHTEET...
Portfolio (116)
Italia, Padova
...Tyyppi: Hasselpähkinäkahvikapselit, jotka ovat pehmeän maun ja herkullisen aromin ansiosta saavuttaneet laajaa suosiota koko Italiassa. Yhdistelmä on todella maukas, sillä hasselpähkinä makeuttaa ja korostaa kahvin paahteisia vivahteita, pilaamatta valmistuksen aikana sitä vaahtoa, joka on todellinen vahvuus hyvälle kahville. Lisäksi hasselpähkinä on ravinteikas ruoka, joka sisältää runsaasti vitamiineja, mineraaleja, antioksidantteja ja välttämättömiä rasvahappoja (ns. "hyviä rasvoja").
Portfolio (10)
...Tämä on meidän todellinen tarinamme kahvin ystävinä. Lisäksi maassamme voit löytää lukemattomia kahvityyppejä: Arabica, Robusta jne. Jos haluat tietää lisää indonesialaisesta kahvista, kirjoita meille tai tule toimistoomme. Jos haluat tietää lisää indonesialaisesta kahvista, kirjoita meille tai tule toimistoomme.
Portfolio (10)
Italia, Anzola Dell'emilia
...GIUGIARO DESIGNin tyylin ansiosta S.12-koneella on kevyt ja moderni muoto, ja sen pieni koko mahdollistaa sen sijoittamisen mihin tahansa. Tämä teknologia täyttää kaikki olennaiset ohjeet kahvin uuttamisen parantamiseksi. Se on käyttäjäystävällinen, joten kuka tahansa voi milloin tahansa valmistaa erinomaisen italialaisen espresson.
Muut tuotteet
Kahvipavut
Kahvipavut
Portfolio (2)
Torrefazione Paranà on vuodesta 1960 keskittynyt kahvin suurmyyntiin sekä papuina että pusseissa HORECA-kanavalle, baareille, ravintoloille ja hotelleille koko Italiassa ja Euroopassa, säilyttäen muuttumattomina ne perinteet, jotka mahdollistavat erinomaisia tuloksia, ilman että italialaisen kahvin aromi, laatu ja maku kärsivät. Jokainen työvaihe on erikoistuneen henkilöstön valvonnassa...
Portfolio (17)
...johon tarinamme perustuu: jokainen kahvisäkki valitaan huolellisesti, jokainen paahtaminen tarkistetaan koko prosessin ajan, jokainen asiakas saa henkilökohtaista tukea ja apua. Olemme todellisia kahvin intohimoisia ja tarjoamme kaikille kumppaneillemme tukea, apua ja koulutusta myydäkseen ja palvellakseen parasta mahdollista kahvia. Olemme aktiivisia sekoituskahvien ja yksilajikahvien markkinoilla, tarjoamme palveluja baareille, ravintoloille, toimistoille, hotelleille, maalaistaloille, bed & breakfast -paikoille, sekä vähittäismyyntiä ja vientiä yli 20 maahan ympäri maailmaa.
Portfolio (10)
... keskeiseen arvoon: intohimoon ja laatuun. Marcafè-kahvi, joka on espressona jokaisessa sen linjassa, on tulosta tutkimuksesta, huolellisesta valinnasta, tunteesta ja kokemuksesta, jotka onnistuvat tuomaan esiin kaikki nämä arvot jokaisessa maistamisessa. Ensimmäisenä yrittäjyysmatkana kahvin jakelu keskisen Italian GDO-kanavissa, Marcafè laajentaa toimintaansa parhaisiin kahviloihin...
Portfolio (2)
Italia, Marsala
Vuosi oli 1929, kun Vito Zichittella, kahvin taiteen harrastaja, perusti pienen paahtimon Marsalassa, Sisiliassa. Yritys on aina noudattanut liiketoimintapolitiikkaa, joka tähtää tuotteidensa korkeaan laatuun. Zicaffè tuo parhaat vihreät kahvipavut suoraan tuottajamaista. Paahtamisen, sekoittamisen ja jauhamisen tekniikat ovat yli 80 vuoden kokemuksen tulosta. Koko tuotantoketju hallitaan...
Italia, Caserta
... käsityöläisestä tuotannosta, joka ihmisten taitojen ansiosta on laajentunut koko Italiaan ja sen ulkopuolelle, saavuttaen kuudennessa sukupolvessa vientiä koko Eurooppaan ja ympäri maailmaa. Barbera-kahvin taustalla oleva filosofia on hyvin yksinkertainen: viedä parasta kahvia osoittaakseen, kuinka suuri ero on "tyypillisellä kaupallisella kahvilla" ja sillä, mitä pidetään "todellisena kahvina"! Barbera...
Italia, Borgosatollo
... itsesi: haista kahvin ja maidon tuoksu, pidä käsissäsi lämmintä keramiikkaa, nauti hitaasti ilosta, joka on yhtä saavutettavaa kuin ainutlaatuista. Koko maailma yhdessä kupissa. Kahvimaidosta tulee aamiainen, virkistävä tauko, ajaton rituaali, joka sovittaa meidät yhteen itsemme kanssa, saa meidät hyvälle tuulelle. Aamu ei ole aamu ilman kahvimaidosta. Ei ole tuotetta tai palvelua ilman asianmukaista viestintää. Herkät ja intensiiviset tuoksut, harmoniset maut, aistien palkitsevat tuntemukset, kauneimmat muistot herättävät ajatuksia, edistävät luovuutta. Nimensä on jo lupaus.
Italia, Cava Manara
Viisikymmentä vuotta perustamisensa jälkeen Moka Sir’s S.p.a. edustaa vankkaa teollista ja kaupallista todellisuutta, joka on erikoistunut kahveseosten paahtamiseen ja myyntiin baareille, ravintoloille ja yhteisöruokailupaikoille Italiassa ja ulkomailla. Moka Sir’sin laitteistojen korkea teknologinen taso varmistaa koko prosessin ajan useita tarkastuksia, mikä takaa tuotteidensa yhdenmukaisuuden...
raaka-kahvin parhaiden alkuperien valinta, paahtaminen ja sekoittaminen käsityötasolla. Prosessit ovat edelleen kaikki taitavasti omistajien valvonnassa, jotka huolehtivat suoraan tuotannosta varmistaakseen tuotteen johdonmukaisuuden koko vuoden ajan.
Italia, Agnosine
Nonsolocaffè on kahvikoneiden ja juoma-automaattien toimittaja sekä kahviseosten paahtamisen ja jakelun tarjoaja, joka tarjoaa papuja, kapseleita tai pusseja koko Italiassa.
Suositut maat tälle hakutermille