Belgia, Nivelles
31km
... Alain Vedrinesin, mestarijuustontekijämme, valmistama ja ikivanhaan reseptiin perustuva 1815 Waterloo sopii täydellisesti juhlistamaan kuuluisimman taistelun kaksisataavuotispäivää. Se on valmistettu Vielsalmin vihreän alueen luomumaidosta ja sillä on kaikki edellytykset tarjota valtava aistielämys laadukkaiden tuotteiden ystäville. Pyöreän muotoinen, tämä pieni reikärikas juusto kypsyy kuorensa alla yli kaksi kuukautta, jotta se voi iloisesti liittyä kaikkiin aterioihisi. Hyvä joka puolella! Raastettuna gratinien päälle, maustamaan ruokia...

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play