Espanja, Guijuelo-Salamanca
...Iberialainen Bellota -makkara duo, joka koostuu iberialaisesta Bellota -chorizosta ja iberialaisesta Bellota -salchichónista. Sisältää 1 kpl Velita Iberico Bellota -chorizoa ja 1 kpl Velita Iberico Bellota -salchichónia. Molemmat tuotteet ovat 100 % luonnollisia, ilman keinotekoisia lisäaineita, ja ne ovat kapeita ja erittäin ohuita. Paino: 0,700 kg...
Portfolio (43)
Espanja, Guijuelo (salamanca)
...Iberian Bellota -paleta "50% Iberian Rotu" on hienostunut ja hieman suolainen maku, jossa on miellyttävä, tyypillinen aromi. Sen sävyt vaihtelevat vaaleanpunaisesta purppuraan lihassa ja se näyttää kiiltävältä rasvassa. Ilman muuta aistien ilo, joka on erinomainen valinta mihin tahansa tilaisuuteen. Tuote leikattu veitsellä, tarjoillaan 100 g:n blistereissä (noin). AINEKSET: Iberian Bellota -paleta "50% Iberian Rotu", suola, säilöntäaineet (E-252; E-250) ja happamuuden säätöaine (E-331iii). Viite: l0006...
Espanja, Cuarte De Huerva
...Iberialainen lomo on tyypillinen espanjalainen makkara, joka muistuttaa vähärasvaista coppa-makkaraa, ja sen koostumus on hieno ja hieman mausteinen. Cinco Jotas -merkin puhdas Bellota-lomo valmistetaan iberialaisen sian iliopsoas-lihaksesta, joka kasvatetaan puolivapaasti Iberian niemimaan laitumilla. Tänä aikana, joka tunnetaan nimellä "Montanera" (tämä on erityinen lihottamisvaihe, joka...
Portfolio (10)
Espanja, Guijuelo-Salamanca
César Nieto on lihatuotteiden ja kinkkujen valmistaja, joka tarjoaa seuraavat tuotteet: Iberialaiset kypsytetyt: - jamón de bellota - lomo de bellota - lomito de bellota - chorizo de bellota - salchichón de bellota - chorizo vela de bellota - sobrasada de bellota ibérica - loncheados de bellota Iberialaiset tuoreet: - cabecero de bellota - chuletero de bellota - carrillada de bellota - corona de bellota - abanico de bellota - secreto de bellota - presa de bellota - pluma de bellota - solomillo de bellota - carne de cerdo ibérico - carne ibérica - frigorífico cárnico...
Suositut maat tälle hakutermille