Ranska, Banyuls Dels Aspres
...Maaperä: Limono-Calcaire Kultamitali Gilbertilta ja Gaillardilta Viininvalmistus: Sadonkorjuu ilman varsia, pitkä uutto teräksisessä säiliössä ja sen jälkeen kypsytys ranskalaisissa tammitynnyreissä. Kirkas, granaatinpunainen väri Intensiivinen ja rikas tuoksu, paahteisia, vaniljaisia ja lakritsisia aromeja kypsien hedelmien, kuten luumun, seurassa. Suussa tanniinit ovat silkkisiä ja hyvin sulautuneita. Rypälesekoitus: 100% Cabernet Sauvignon Maaperä: Limono-Calcaire...
Portfolio (8)
Ranska, Saint Emilion
... Viinintekijä: Coralie de Boüard de Laforest Viininvalmistus: Esikäyminen 8 -10 °C Alkoholikäyminen Macerointi 3 - 5 viikkoa Malo-laktinen käyminen tynnyrissä Kokonaisvaltainen viininvalmistus valikoiduilta alueilta, käsin tehtävä puristus Kypsytys: 10 - 14 kuukautta, 30 % uusia tynnyreitä Seos: 60 % Merlot, 30 % Cabernet Franc, 10 % Cabernet Sauvignon...
Portfolio (34)