Espanja, Logroño-La Rioja
203km
VUODESTA 1932 PARAS TURSKA POHJOISEN VESISTÖISTÄ. Perinteisen leikkausmenetelmän avulla luomme erityisiä paloja eri ruokalajien valmistamiseen gastronomiassamme. Samalla tämä menetelmä mahdollistaa palojen, leikkaustyypin, painon ja koon mukauttamisen asiakkaiden mieltymysten ja vaatimusten mukaan.
Espanja, Barcelona
247km
... huolella ja tarkkuudella, jotta voimme taata korkealaatuisen tuotteen, joka on valmis nautittavaksi. Henkilöstö on erikoistunut kalan ruotojen poistamiseen ja käsittelyyn käsin. Heillä on laaja kokemus anjoviksen käsittelyn vaikeasta ja herkistä taidoista, ja he arvostavat ylpeänä perinteistä ammattiaan. Tarjoamme tuotteitamme erilaisissa muodoissa ja kokoisina, jotta voimme mukautua tarpeisiinne. Tilamme täyttävät vaaditut hygienia- ja turvallisuusstandardit ja niissä on käytössä viimeisimmät teknologiat.
Espanja, Logroño
206km
... D.O. Jabugo. 2. Merikonservaatti - Lihapullat - Salchichón - Chorizo - Lampaan- ja vuohenjuustot - Tonnikalafileet - Ventresca - Simpukat - Pohjoisbonito. 3. Suolatut kalat - Puolivalmisteet - Maustetut öljyt - Hunaja - Kermat. - Almadraba-tonnikalan mojama - Marukan mäti jne. - Anjovikset, turskat jne. - Maustettuna tryffelillä, mustalla...
Espanja, Algemesi
216km
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play