Espanja, Malagón
...Pastöroidusta Manchega-lampaiden maidosta valmistettu juusto, joka on sertifioitu Manchego-juustojen sääntelyelimen toimesta, jolla on alkuperämerkintä. Puolikova Manchego-juusto PDO Maese Miguel - Kypsytetty 3 kuukautta. Kypsytetty Manchego-juusto PDO Maese Miguel - Kypsytetty 6 kuukautta. Kypsytetty Manchego-juusto PDO Maese Miguel Reserva - Kypsytetty 9 kuukautta. Añejo Manchego-juusto PDO Maese Miguel Gran Reserva - Kypsytetty 12 kuukautta.
Portfolio (8)
Espanja, Totanes
... % lampaanmaitoa. Sitä valmistetaan ympäri vuoden. Erotamme puolikovan ja kypsytetyn juuston kypsymisajan perusteella. Puolikova juusto kypsyy yhdestä kolmeen kuukautta, se on puristettua, tiivistä mutta ei tiivistä massaa, jossa on pieniä onkaloita koko leikkauksessa ja vaaleankeltainen väri vaaleanivorytaustalla, johtuen kolmen maidon seoksesta. Kypsytetty juusto kypsyy kolmesta kuuteen kuukautta. Kaikki juustomme on valmistettu ilman lisäaineita ja ne ovat lysozyymistä, natamysiinistä ja sorbaateista vapaita. Gluteeniton.
Portfolio (10)
Espanja, Alaior-Menorca-Islas Baleares
...Queso Quintana puolikova artesano Mahón-Menorca D.O.P., valmistettu raakamaidosta ja 100 % luonnollisista ainesosista, ilman säilöntäaineita tai lisäaineita, ja kypsytetty mestarijuustontekijämme ja mestarijuuston kypsyttäjän toimesta. Aina kunnioittaen Menorcan saaren juustonvalmistusprosessia ja vuosituhansia kestäneitä kypsytystapoja. Kypsytetty 2–5 kuukautta, se on kiinteä, vaaleankeltainen juusto, jonka kuori on oranssi/ruskea, ja siinä on kehittyneitä maitomaisia makuja ja aromeja, joissa on tiettyjä vivahteita voista ja paahdetuista pähkinöistä, keskitason suussa kestävä.
Portfolio (3)
Espanja, Burgos
Santa Gadea on orgaaninen vuohitila Pohjois-Espanjassa. Olemme maanviljelijöitä ja maitotuottajia. Perheyritys. Kiertotalous: maatalous, karjankasvatus ja maitoketju ovat huolellisesti linkitettyjä. Santa Gadean tila on 100 % kestävä uusiutuvien energialähteiden avulla. 1500 alppivuohiamme, jotka elävät ja vaeltavat tilalla, ovat huippuluokkaa terveyden ja genetiikan suhteen. Santa Gadeassa olemme omistautuneet tilan orgaanisille vuohituotteille: - Juusto (pehmeä, puolikova, tuore...). - Jogurtti. - Kefir. - Pakastettu raejuusto. - Pitkäikäinen UHT-vuohenmaito. - Saippuat.
Suositut maat tälle hakutermille