Espanja, Guijuelo-Salamanca
54km
...valkosipuli, oreganot ja säilöntäaineet, luonnolliseen suolistoon pakattuna. Nettopaino: 100 g. Jakelu- ja kuljetusolosuhteet: Huoneenlämmössä ei ole rajoituksia. Jos se on pakattu alipaineeseen alle 5ºC. Kulutusta varten suositeltu lämpötila on 15º-18ºC. Valmistusprosessi: Valinta, jauhaminen, vaivaaminen, täyttäminen, kypsyttäminen, viipalointi ja pakkaaminen. Ainesosat: Iberian sian liha, Pimentón D.O la Vera (Cáceres), suola, valkosipuli, oreganot ja säilöntäaineet. Nettopaino: 100 g.
Portfolio (43)

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play