Espanja, Dicastillo, Navarra
... % sokeria. Se sisältää luonnollisia antioksidantteja (oliivipolyfenoleja) oliivi-mehusta. Fermentoitu tee, kaupalliselta nimeltään Cold Brew Kombucha, valmistetaan kylmässä liottamalla teelehtiä. Sokeria ja probioottisia kulttuureja, jotka kuluttavat sokeria kasvaakseen, lisätään sitten saatuun teehen yhdessä oliivi-mehun kanssa. Hieman hiilihappoinen (luonnollisesti syntynyt kaasu fermentointiprosessin aikana). Tämä on elävä juoma, pastöroimaton, ja se sisältää Lactococcus-, Lactobacillus- ja Bifidobacteria-kantoja sekä luonnollisia antioksidantteja (oliivipolyfenoleja).
Portfolio (132)
...Energy-K on kombuchalla fermentoitu energiajookki. Ennen fermentointia lisätty sokeri kulutetaan kokonaan kombuchakulttuurien toimesta. Se pullotetaan pastöroimattomana ja suodattamattomana. Pullokäymisen seurauksena syntyy virkistävää hiilihappoa. Kofeiini tulee 100 % paahdetusta luomumate-teestä (lajikkeessa: "Mate") tai luomu-guarana-uuteesta (muiden lajikkeiden osalta).
Portfolio (7)
Saksa, Bad Bentheim
...Kaakaopavut sisältävät enemmän antioksidantteja kuin punaviini ja kolme kertaa enemmän kuin vihreä tee; kaakaopavut ovat myös rikkaita mineraalilähteitä. Kaakaopalkot on kerätty käsin ja valittu parasta laatua varten. Lisäksi kaakaomme on fermentoitu alkuperäisen karvauden vähentämiseksi. Tuotantoprosessi säilyttää merkittävän osan papujen ravintoarvosta ilman lisäaineita. Forastero Pavut Kaakaopulveri Tavanomainen Luomu on peräisin Forastero-kaakaopuusta. Alun perin tämä kaakao tulee Amazonin alueelta, mutta sitä viljellään nykyään erityisesti We…...
Portfolio (549)
Ranska, Bohas-Meyriat-Rignat
...Thaimaalainen Hong Cha on fermentoitu musta tee, joten se kuuluu oolong-kategoriaan. Se on täydellinen tee aamiaiselle, mutta sopii myös hyvin leivonnaisten kanssa. Viite: RECHONGCHA100...
Portfolio (187)