Ei tuloksia 50km säteellä.
Näytetään tulokset 250km säteellä.
Itävalta, Klagenfurt Am Wörthersee
234km
... adenosiinitrifosfaatin hajoamisesta. Tässä vaiheessa lihan pH-arvo laskee (ympäristö muuttuu happamammaksi). Tässä tilassa liha on sitkeää ja sillä on vain heikko kyky sitoa vettä. Ajan myötä liha muuttuu edelleen. Entsymaattisten prosessien myötä pH-arvo nousee jälleen, bakteerit, erityisesti maitohappobakteerit, edistävät lisäkypsymistä, jolloin lihaksen sidekudos turpoaa ja löystyy sekä proteiini osittain hajoaa vapaisiin aminohappoihin (autolyysi). Mainitut prosessit tapahtuvat myös mädäntymisen alussa. [1] Jotta kuitenkin...
Portfolio (10)

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play