Italia, Giuliano
228km
...Pan di spagna, pastöroituja munia, sokeria, jauho "0", amerikkalaista jauhoa, vettä, kaakaota 22/24%, aromit. Täyte: Tuore kerma, mascarponejauhe (33%), pastöroitu kananmunankeltuainen, sokeri. Liotus: Vesi, sokeri, kahviaromi 70°, pakastekuivattu kahvi. Säilytys -18° Tuote, joka on sulatettava.
Portfolio (129)
Italia, Velletri
185km
... jälkeen taikina saa kohota tunnin ajan. Leipä muotoillaan sitten suuriksi leiviksi tai patongeiksi, joiden paino on noin 1 tai 2 kiloa, ja ne asetetaan puulaatikoihin, ripotellaan murskattua viljaa tai jauhoja päälle ja peitetään hampukankaalla. Tietyssä ajassa, jolloin tapahtuu toinen kohoaminen, leivät paistetaan tiukasti kastanjapuusta valmistetussa puu-uunissa noin tunnin ja kahdenkymmenen minuutin ajan.
Italia, Mazzano Romano
225km
Leipomo, leipä, pizza...

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play