Italia, Ponte Galeria
38km
...joka on marinoitu makeassa soija- ja mirinkastikkeessa ja grillattu. Unagi leikataan pituussuunnassa, täysin ruodottomaksi ja vasta sitten se pujotetaan vartaat. Näin valmistettuna unagi on valmis grillattavaksi binchotanilla tai valkoisella hiilellä (tyypillinen japanilainen kasvihiili, jota unagi- ja yakitori-kokit suosivat, koska se ei päästä savua ja imee epämiellyttävät hajut). Ensimmäisen grillauksen jälkeen, joka tuo esiin lihan umamin, unagi höyrytetään ylimääräisen rasvan poistamiseksi.
Portfolio (8)
Italia, Albano Laziale
43km
Pinsa Romana on historiallinen ruokalaji, jonka juuret ulottuvat antiikin Roomaan. Reseptin uudistaminen on tehnyt tästä tuotteesta ainutlaatuisen: taikina koostuu sekoituksesta jauhoja, kuten vehnä, riisi ja soija, joissa on korkea vesipitoisuus, luonnollista hiivaa ja ilman lisäaineita tai säilöntäaineita. Pääominaisuudet ovat: - soikea muoto - rapean reunan murenevuus - korkea sulavuus, joka saavutetaan 48-72 tunnin kohotuksella Pinsa 2.0 -projekti pyrkii luomaan perinteisen tuotteen modernilla otteella, kaikkien ulottuville!

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play