Cacio di Pienza -juuston tuotanto on perinne, jolla on hyvin vanhat juuret, ja se on siirtynyt sukupolvelta toiselle nykypäivään asti. Maitotuottajat ovat kokoontuneet Cooperativa di Cotignanossa, käyttäen ja säilyttäen tyypillisiä käsittelymenetelmiä: maidon hankinta erityisillä aromeilla, joita antavat Val d'Orcian laitumien tyypilliset yrtit, hienostuneet kypsytysmenetelmät ja ennen kaikkea eri...
...Pekorinjuusto, jossa on päärynäaromia.
Paino: 350 g. Tuote pakattu vakuumiin.
Ominaisuudet: Rakenne on hyvin mureneva ja siinä on voimakas päärynän maku.
Aistinvaraiset ominaisuudet: Kypsytys: noin 60 päivää. Muoto: kulhoon muotoiltu.
Ainesosat: Pastöroitu lehmänmaito, pastöroitu lampaanmaito, päärynäaromi (vähintään 1 %), suola, juoksute, käymisainetta. Käsitelty oliiviöljyllä kuoren päällä. Kuori ei ole syötävä.
Säilytysohjeet: Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa.
Keskimääräinen viimeinen käyttöpäivä: 120 päivää.
...Mugellon Il Forteto -maatalousosuuskunta tuottaa ja myy suurille jakelijoille tyypillisiä toskanalaisia tuotteita, kuten juustoja ja Chianina-lihaa. Myytävä liha on IGP-merkinnällä. Juustola on nimetty "yrityksen sydämeksi" ja valmistaa juustoja kunnioittaen vanhoja perinteitä, mutta nykyaikaisia teknologioita hyödyntäen. He käyttävät vain italialaista maitoa: lampaanmaito tulee osuuskunnan...