Italia, Forlì
Me olemme Oltresole, vakiintunut toimija käsityöruokatuotteiden kaupankäynnissä. Aloitamme juuri omasta maastamme: Romagnasta, joka on nähnyt meidät syntyvän ja kasvavan. Sitoudumme aluksi valitsemaan luonnollisia, erittäin korkealaatuisia tuotteita, jotka ovat ilman säilöntäaineita ja sertifioituja (BIO, Gluteeniton), ja tuomaan ne suoraan asiakkaidemme pöytiin. Yksinkertaisuuden, aitouden ja her...
Portfolio (50)
Italia, Mortara
Ferraris Luigin maataloustila sijaitsee Paviassa, Lomellinan sydämessä (riisin valtakunnassa), ja tuottaa 130 hehtaarin alueella riisiä, maissia ja poppeleita. Yritys, joka on toiminut vuodesta 1988, on erikoistunut tuottamaan Carnaroli Classico, Baldo Classico, S.Andrea Classico, Arborio ja Originario -riisilajikkeita, ja sen tuotanto on noin 700/800 tonnia riisiä vuodessa. Yrityksessä investoid...
Portfolio (3)
Italia, Codigoro
Michele Grassi keskittyy koulutukseen, opetukseen ja konsultointiin juuston alalla. Hänet kutsutaan pitämään luentoja, kursseja juustontekijöille tai kuluttajille, ravintola-alan työntekijöille sekä ohjaamaan maistamisia ja maistelupaneeleja. Kursseja ja yrityskoulutusta pienille, keskikokoisille ja suurille yrityksille juuston paremman tuntemuksen saavuttamiseksi. Konsultointia juustontekijöille ...
Portfolio (5)
Italia, Asigliano Vercellese
Italia, Poncarale
Perustettu vuonna 1960 suoraan Bresciassa sijaitsevalle vihannesmarkkinoille myytävien avomaavihannesten myyntiin, Facchini on nykyään yksi Pohjois-Italian johtavista yrityksistä valmiiksi pakattujen tuotteiden (IV Gamma) käsittelyssä ja pakkaamisessa sekä tuoreiden vihannesten (I Gamma) pakkaamisessa, ja se toimii kansallisilla ja koko Euroopan markkinoilla. Omistuksessa olevat maat varmistavat s...
Portfolio (9)
Italia, Torino
Vuodesta 2002 Ekoterra Food on yhteistyökumppaneidensa kanssa Turkissa ja Italiassa kehittänyt elintarvikkeiden jalostusprojekteja viljelystä lähtien tarjotakseen parhaita luomutuotteita ja luonnontuotteita. Ekoterra Food, jonka pääkonttori sijaitsee Torinossa, toteuttaa asiakkaidensa erityiset vaatimukset luotettavien kumppanien kautta, jotka sijaitsevat strategisesti alueilla, joissa viljellään ...
Portfolio (10)
Italia, Atessa
S.Z. TARTUFI:n tarina alkaa Abruzzosta 1980-luvun puolivälissä, kun Pasquale ja Ugo, aluksi kaivostyöläisinä, asettavat ensimmäiset perustukset sille, mikä silloin oli vain harrastus ja joka vuosien myötä on kehittynyt heidän liiketoiminnakseen. Alalla hankittu kokemus on osoittautunut ratkaisevaksi: rakkaus luontoon, sen tuotteisiin ja side koiran kanssa ovat tekijöitä, jotka ovat aina olleet hei...
Vastaavat tuotteet
Kuivattu tryffeli
Kuivattu tryffeli
Muut tuotteet
Laukku
Laukku
Portfolio (3)
Italia, S.spirito Di Bari
PugliaEat syntyi tarpeesta luoda "liitto pienten välillä" verkostoitumiseksi. "Alkuperä" ja "tyypillisyys" ovat meidän tuotantojemme salaiset aseet ja niitä tulee pitää arvokkaina välineinä, joita käytetään ylpeydellä näinä kriisiaikoina. Meidän kaikkien pieni koko, jos se sijoitetaan globaaliin markkinaan, voi tällä hetkellä olla siunaus, koska se mahdollistaa tuotteidemme valmistamisen aina en...
Portfolio (7)
Eli.S.An Natural Food on nuori yritys, jolla on innovatiivisia ideoita, mutta syvään juurtunut uskomus: olemme sitä, mitä syömme. Näin syntyy Pastaelisan, tuote, joka on tiukasti made in Italy, yhdistäen perinteet, innovaation ja tutkimuksen. 100 % italialaista durumvehnää, pronssimuotit, mikrobiologisesti puhdasta vettä, hidas kuivaus, käsityötuotanto ja uudet ideat: nämä ovat hyvinvointiruokiemm...
Italia, Borgo Veneto Pd
La Fattoria del Sole, maataloushelmi, sijaitsee Borgo Venetossa, Padovan kukoistavassa maakunnassa. Perheyrityksemme on lähes vuosisadan ajan kulkenut kolmen sukupolven ajan omistautumisen ja intohimon kautta maatalouteen, erikoistuen korkealaatuisten vihannes- ja hedelmätuotteiden tuotantoon ja kaupankäyntiin. Vuonna 2018 laajensimme kapasiteettiamme avaamalla modernin laboratoriomme Casale Di S...
Portfolio (31)
Italia, Milano
NeroSano on ainutlaatuinen italialainen tuote. Musta valkosipuli on yksinkertaisesti tuoretta valkosipulia (Allium sativum L.), joka on fermentoitu vain hallituilla lämpötilan, ilman kosteuden ja ilmanpaineen vaihteluilla tietyn ajan. Prosessi muuttaa kynnet valkoisista tummiksi, antaa niille makean maun ja muuttaa niiden pureskeltavuutta geelimäiseksi. Muutos valkoisesta valkosipulista mustaksi v...
Portfolio (7)
Suositut maat tälle hakutermille