Italia, MILANO
207km
...'Giuseppe Verdi' Emilia IGT lambrusco secco 075- Cantine Ceci Lambrusco Terre Verdiane on maku, joka on runsas ja voimakas, miellyttävä raikkaan ja hedelmäisen maun kanssa. Se sopii erinomaisesti paikallisen keittiön pääruokien, kuten paistien, haudutettujen ja pitkään kypsennettyjen ruokien, kanssa. Ei myöskään vähäisempänä, Lambrusco Terre Verdiane nauttii maailmanlaajuisesti tunnetuista perinteisistä leikkeleistä. PAKKAUS 6 KPL 1 KPL = EURO 2,90 1 PALETTI 72 PAKKAUSTA 6 KPL MINIMI TILAUS 20 PALETTIA...
Portfolio (202)
Italia, Misano Adriatico
218km
...Tämä Chiarli Lambrusco Salamino di Santa Croce DOC Amabile on herkullinen 750 ml pullo. 12 % alkoholipitoisuudella tämä viini on täydellinen erityisiin illallisiin ja tilaisuuksiin. Sen makea ja tasapainoinen maku, jossa on punaisia hedelmiä ja hieno kuplivuus, tekee jokaisesta hetkestä ainutlaatuisen ja unohtumattoman.
Portfolio (200)
Italia, Gussago
210km
...Lambrusco Emilia Amabile Frizzante Geografinen Indikaatio Tuotantoalue: Emilia Rypälelajike: Lambrusco Alkoholiaste: 8 % vol. Väri rubiinipunainen Aroma Viinimäinen ja hedelmäinen Maku makea, miellyttävä ja harmonisesti miellyttävä Yhdistelmät punainen liha, riista Tarjoilulämpötila 18°-20° C.
Portfolio (4)
Italia, Reggio Emilia
121km
...E-kaupan myyntipalvelu Emilia-Romagnan gastronomisista erikoisuuksista, Emilialaisen maun kanssa, lähetetään kuriirilla ympäri Eurooppaa. Parmigiano Reggiano, Torta Barozzi, perinteinen balsamiviinietikka, Lambrusco-viinit, Cotechino ja Zampone Modenasta, Parmankinkku, Canossan Coppa, Canusino-makkara, Vignolan kirsikkahillokkeet, Balsamiviinietikkapearlit, Savoret.
Portfolio (10)
...Lambruscon historia sisältää klassisen aikakauden runoilijoiden ja kirjailijoiden varhaisten todistusten viehätyksen (Virgilio, Catone), jotka teoksissaan kertovat "Labrusca vitis" -nimisestä viiniköynnöksestä, eli villiviinistä, joka tuotti hapokkaita hedelmiä. Lambrusco, punaviini, joka voi olla kuohuviini tai samppanja, kirkkaan rubiininpunainen väri, tarjoillaan 12-14 °C:ssa, jotta sen aromit...
Italia, Reggio Emilia
124km
... valikoima on laaja ja sisältää laadukkaita DOCG-viinejä, valkoisia, punaisia ja kuplivia, kuten makeaa ja kuivaa malvasiaa, lambrusco rosé DOC:ta, rubicone rosso I.G.T.:tä, pignolettoa, bonardaa, barbera d'Asti ja d'Alba superiore, Monferrato ja Oltrepò Pavese, Scandiano ja Canossa Sauvignon, Sangiovese di Romagna, gutturnio Colli Piacentini, chardonnay Rubicone I.G.T., trebbiano di Romagna, cortona sangiovese ja monia muita. Yritys tarjoaa myös pullotettavia viinejä.
Italia, Roverbella
186km
... juustotarjottimet makeahappojen tai sinapin kanssa, melonit culatellon kanssa, runsaat hedelmäsalaatit, käsintehty jäätelö ja paljon muuta. Roverbellassa, yrityksemme myymälässä, voitte ostaa yrityksen tuotteita, kuten lähituotettuja hedelmiä ja vihanneksia, makeahappoja, hilloja, sinappeja, munia sekä Merlot- ja Lambrusco-viiniä. Löydätte meidät myös lähituotantomarkkinoilta, joita tarjoaa Mantovan maatalousyhdistys (Porto Mantovano, Marmirolo, Cittadella, Vhò di Piadena ja Legnago).
Italia, San Giorgio Di Mantova
179km
... perinteitä, tuottaa erityisiä ja niche-lambruscoja uskoen, että jopa "tavallisesta" viinirypäleestä, jota Lambruscoa usein pidetään, voidaan saada aikaan poikkeuksellisia tunteita. Täältä syntyvät viinimme, joista perinteisten Lambruscojen lisäksi voimme ylpeillä myös Lambrusco Classico -punaviinillä ja -rosélla, myöhäiskorjuu Lambruscolla sekä passito Lambruscolla.
Italia, Bagnolo San Vito
170km
... mattonella. Yleiset leikkeleet: speck, mortadella, bresaola punta d'anca, salame Milano, salame Napoli dolce ja salame Napoli piccante, spianata romana piccante, pancetta. Juustokreemien valikoima: sienillä, tryffelillä, balsamiviinietikalla, neljällä juustolla, Parmigiano Reggiano -juustolla. Juomien osalta kaupallistamme viinejä eri Italian alueilta: Veneto: Prosecco ja Amarone, Emilia Romagna: Lambrusco, Sangiovese ja Pignoletto, Marche: Passerina.
Portfolio (2)
Italia, Bagnolo In Piano
131km
Yhtiömme perustettiin vuonna 1929 herra Angelo Dallarin toimesta. Poika Roberto aloitti toisen maailmansodan jälkeen enokianiinien uuttamisen Lambrusco- ja Ancellotta-rypäleiden puruista, jotka ovat erityisen rikkaita punaisista pigmenteistä. Antosyaanien käyttöalueita ovat alkoholijuomien ja alkoholittomien juomien, vermuttien, hillojen ja hyytelöiden, hedelmämehun ja jäätelön värjääminen; niitä...
Lambrusco Mantovano d.o.c.
Italia, Rio Marina
100km
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play