Kalypso on kutsu matkalle. Neljä erilaista sitrusta on valittu tuomaan monimutkaisuutta tähän reseptiin. Appelsiini ja greippi antavat sille voimaa, s...
Villikirsikka, sokeri, vesi, alkoholi ja anis.
Kaksinkertainen uuttaminen. Ensimmäinen on kylmäuuttaminen. Kyseessä on kolmen viikon esiuuttaminen vi...
Vihreän omenan eteeriset öljyt, sokeri, vesi, alkoholi.
Luonnolliset vihreän omenan essenssit, jotka on saatu tislaamalla.
Vasemmalla ei ole vihreit...
Bidaia, baskilainen sana "matka", on ainutlaatuinen kuubalainen rommi. Kolmen vuoden kypsytyksen jälkeen Kuubassa rommimme on kypsytetty Armagnac- ja ...
Grand classique likööriperheessä, Egiazki päätti nopeasti luoda oman minttuliköörireseptinsä. Liköörivalikoimamme keskittyy enemmän makeuteen ja hieno...
Viimeisin luomuksemme valikoimassamme, Jinkoa Egiazki, on yhtä käsityöläismäistä ja paikallista kuin kaikki liköörimme, ja sen eksoottiset maut viehät...
Patxaran Egiazki on käsityöläislikööri, jonka tasapainoiset ja vähämakeat aromit ovat voittaneet kaikki baskiläisen liköörin ystävät! Ensivaikutelmalt...
HALUATKO KEHITTÄÄ OMAN BRÄNDISI?
Ottaen huomioon jatkuvan innovaation ja etsimme tyytyväisyyttä jokaiselle asiakkaalle, tarjoamme mahdollisuuden kehit...
villiyrtti, katajanmarja, viljat, inkivääri, absintti,
sitruunan kuori ja appelsiinin kuori.
Jokainen mauste tislataan erikseen, minkä jälkeen ne yh...
Laajentaakseen välinevalikoimaansa, Egiazki-talo on päättänyt kehittää giniä, jossa on Baskimaan makuja käyttäen luumua. Tämä resepti yhdistää luumun ...
Le 44 on perinteinen normandilainen resepti. Flaguerien 44 saadaan liottamalla kahvijyviä, appelsiinia ja neilikoita siideriviinissä vähintään 44 päiv...