...Kun kaakaoliemi on puristettu ja kaakaovoi on uutettu, jäljelle jää kaakaokakku, joka on kiinteä pyöreä pala. Kakku murretaan sitten paloiksi, jotta saadaan murennettu kaakaokakku, joka sitten jauhetaan kaakaopulveriksi.
Bello & Angeli on käsityöläiskonditoria, joka sijaitsee Saint-Orens-de-Gameville'ssa, Haute-Garonne'n departementissa. Kaikki alkuperäiset ja "maison" luomuksemme valmistetaan työpajassamme lähellä Toulousea, jossa valitsemme parhaat suklaat ja ainesosat.
Joka päivä tuotamme herkullisia luomuksia suurimmalla käsityötaidolla, joihin kuuluu suklaiden lisäksi myös jäätelöitä ja sorbetteja sekä makro...
...Seitsemän verho -kakku on monimutkainen jälkiruoka, mutta sen maku on poikkeuksellinen, kakku, joka kannattaa kokeilla ja maistaa: suklaan riemu, ihanteellinen todellisille herkkusuille.
Se koostuu useista kerroksista, joissa on suklaa-bavarois, hasselpähkinä, kaakaopohja, rapea kerros ja peili-glaseeraus päällä.
...Esipakattu 12 palaksi. Mantelikakku, joka on valmistettu Snickers-suklaasta yhdistettynä manteliin, hienoon suklaakermavaahtoon ja suklaavaahdotettuun maitoon. Kakku on koristeltu useilla maapähkinä- ja suklaapaloilla ja peitetty ohuella kerroksella maitosuklaata.