Italia, Mesoraca
...Capocollo Calabrese valmistetaan sian niskan yläosasta ja osasta olkapäätä. Liha suolataan ja hierotaan huolellisesti käsin, minkä jälkeen se täytetään luonnolliseen suoleen ja kypsytetään yli 90 päivän ajan kontrolloidussa lämpötilassa ja kosteudessa. Suolaamisen aikana lisätään mausteita ja yrttejä, jotka ovat tyypillisiä kalabrialaiselle reseptille, mukaan lukien välttämätön jauhettu chili...
Portfolio (19)
...SEMIARTISAN SALUMI: TUORE JA KYPSYTETTY MAUSTE, RAAKA PROSCIUTTO, NDUJA, MAKEA JA MAUSTEINEN SPIANATA, COPPA, CAPOCOLLO.
Portfolio (9)
...Teurastamo, Galvano-niminen norcineria, on vuodesta 1971 lähtien tarjonnut ensiluokkaisia käsityöläislampaita ja -lihoja, jotka ovat tulosta jatkuvasta vuoropuhelusta alan kasvattajien kanssa. Tästä syvästä työstä ja rakkaudesta syntyy erityinen valikoima korkealaatuisia käsityöläissalamia, kuten perinteisesti kypsytetty makkara, erilaiset salamit, herkulliset cacciatorinit, capocollo, culatello, lonza, pancetta ja paljon muuta. Tuotantoa, joka vie makumatkalle menneisiin aikoihin, jotta asiakkaiden ja heidän vieraidensa makunautintoja voitaisiin tyydyttää.